Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ!


Αδέρφια μου...

Ο Κετσπάγια ήρθε στο ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ και εδώ τελειώνουν όλα! Είναι πλέον προπονητής μας και τον στηρίζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τον έφερες πρόεδρε, επιλογή δική σου ήταν, το ρίσκο δίκο σου εσύ θα τα ακούσεις αν κάτι παει στραβά και η τσεπούλα σου θα πονέσει αν δεν περάσουμε στους ομίλου του Τσαμπιονς Λινγκ. Και χάσουμε και φέτος τα "φράγκα" που χάθηκαν πέρυσι και τα πήρε ο Βάζελος.

Αλλά για να πάει καλά ο Κετσπάγια ή ο κάθε προπονητής που θα έφερνες πρόεδρε θέλει παίχτες καλούς στις θέσεις που πονάει η ομάδα. Τουλάχιστον 4 με 5 παιχταράδες θέλουμε ακόμα. Γι' αυτό αδέρφια δεν θέλω να ξανακούσω τίποτε για τον Κετσπάγια, θέλω να αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Του δόθηκε μια ευκαιρία να κάνει καριέρα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, το ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ και θα κάνει ότι μπορεί γι' αυτό.

Εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε γιατί έτσι κάνουμε κακό στην ομάδα και φυσικά στον ίδιο μας τον εαυτό. (Κομμένα τα περί Κετσπάγια - τουμπεκί ψιλοκομμένο!!!)

Το μόνο που μπορούμε ακόμα να φωνάζουμε και να απαιτούμε είναι ΠΑΙΧΤΕΣ!!! καλούς παίχτες ουσίας, θέλει ο Θρύλος μας και πρόεδρε θα σε ζαλίζουμε καθημερινά μέχρι να δούμε τις σωστές κινήσεις να γίνονται.

Γιατί πρόεδρε αν δεν γίνουν ούτε ο προπονητής δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλεια που πρέπει, όλοι ξέρουμε και βλέπουμε ότι αν πάρουμε πέντε καλούς παίχτες η ομάδα δυναμώνει και περνάει πολύ άνετα στους ομίλους, μόνο η ατυχία θα μας πετάξει έξω.

Πρόεδρε αυτό το ξέρεις κι εσύ και το θέλεις πολύ γιατί πολύ απλά, περνάμε στους ομίλους, βγαίνεις μάγκας με τον Κετσπάγια και μας "τουμπεκιάζεις" όλους, παίρνουμε τα λεφτά του Τσάμπιονς Λινγκ που δεν είναι και λίγα... αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να επενδύσεις σωστά. Πράγμα που ακόμη δεν βλέπω και αγχώνομαι.

Δεν θα μπερδέψω τα πράγματα με διάφορα που ακούω και που δεν επιτρέπονται να γίνονται από σένα. Αλλά επειδή αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας περισσότερο κι από την ίδια μου τη ζωή, περιμένω, κάνω υπομονή και ελπίζω πως θα κάνεις αυτό που πρέπει πρόεδρε και δεν θα τα σκατώσεις.

Εξυπνος είσαι, γι' αυτό κάνω υπομονή κι εγώ όπως και όλος ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ.

(Πρόεδρε χώσε φράγκα κάνε το Θρύλο μάγκα. Τίποτε άλλο δεν σου λεω μπροείς να το κάνεις και απαιτούμε να το κάνεις για το καλό όλων μας).

21 σχόλια:

  1. mporei na mit ton thelame ton ketspagia alla apo tin stigmi pou irthe ton stirizoume gia to kalo tou thrilou...ase pou den kseroume ti mporei ghnei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΠΧ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΖΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΦ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΣΙΝΑΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΖΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΗ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΣΠΑΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

    Ας ξεκινήσω από τα βασικά. Οι στόχοι που πρεπει να εχει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός, είναι
    1) το νταμπλ (και ειδικά το πρωτάθλημα),
    2) μια καλή πορεία στην Ευρώπη (όταν λέω πορεία εννοώ να είμαστε μίνιμουμ στους 8 είτε του ενός ευρωπαικού θεσμού, είτε του άλλου) και
    3) να παίζει καλό ποδόσφαιρο στο σύνολο των αγώνων που δίνει σε 1 σεζόν..

    Όταν πρωτομπήκαμε στο Νέο Καραισκάκη, τη σεζόν 2004-2005, είχαμε όνειρα και φιλοδοξίες, ότι μετά τις θυσίες που έκανε και ο λαός του Ολυμπιακού, αλλά και ο Κόκκαλης που μας ξαναέκανε αφεντικά στην Ελλάδα, θα κάναμε το παραπάνω βήμα..
    Διαψευστήκαμε όμως. 5 χρόνια πέρασαν και ο Ολυμπιακός πετυχαίνει τον 1 από τους 3 στόχους. Παιρνει το πρωταθλημα (και στα 4 από τα 5 χρονια το κυπελλο), αλλά ούτε πορεία κάνει στην Ευρώπη, ούτε καλή μπάλα παίζει, με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα μάτς. Αλλά εμένα αυτό ΔΕΝ με ενοχλεί, διότι εγώ πάνω από το αποτέλεσμα, βάζω την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!. Για παράδειγμα, στο μπάσκετ οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. Και η προσπάθεια είναι πιο σημαντική από το αποτέλεσμα, διότι καμιά φορά στη ζωή εχουμε και καλά αποτελέσματα παρότι επιλέξαμε τον λάθος δρόμο.

    Ο Κόκκαλης αν ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να πετύχει τους 3 στόχους που ανέφερα (και όχι μόνο να στηρίζεται στην ανυπαρξία των αλλων στην Ελλάδα και να πανηγυρίζει επειδή είναι ο μονόφθαλμος που νικάει τους τυφλούς), θα έπρεπε να κάνει 3 πράγματα :

    1)Nα φέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έναν προπονητή εγγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό. Όταν εγώ λέω εγγνωσμένης αξίας, εννοώ έναν προπονητή που στο βιογραφικό του, θα είχε τουλάχιστον 2 καλές πορείες στο εξωτερικό. Θυμίζω ότι όταν λέω πορεία, εννοώ την συμμετοχή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους 8 είτε του Μουντιαλ και του Γιούρο (αν μιλαμε για επίπεδο Εθνικών ομαδων), είτε του Τσαμπιονς Λιγκ και του Γιουροπα Καπ (αν μιλάμε για επίπεδο συλλόγων). Και λέω να έχει μίνιμουμ 2 καλές πορείες, διότι η μια μπορεί να θεωρηθεί φωτοβολίδα.

    2)Να έχει στο ρόστερ του τουλάχιστον 1 σταρ επιπέδου Ριβάλντο ή Καρεμπέ, ο οποίος μετά τα 30 μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και ο οποίος με την προσωπικότητα του θα μπορούσε όταν το σύνολο μπλοκάρει, να πάρει την ομάδα στην πλάτη του με προσωπικές ενέργειες.

    3)Να έχει εκτός από αυτόν τον 1 σταρ, αλλους 10 ΚΑΛΟΥΣ παίκτες, επιπέδου Λετο ή Γκαλετι ή Ντιόγο ή Ντουντού και φυσικά, να εχει 11 ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ παγκίτες, που θα μπορούσαν να ξεκουράζουν τους βασικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, μετά από 5 χρόνια Καραισκάκη, ο Κόκκαλης δεν κάνει καί τα 3 ταυτόχρονα ή και τα 3 σε ολοκληρωμένο βαθμό… Απλά, μερικές φορές για να ηρεμήσει τον κόσμο, κάνει κάποιες πολύ καλές μεμονωμένες κινήσεις, αλλά ΠΟΤΕ δεν είναι όλο το πάζλ πλήρες. Τη μια χρονιά ας πούμε δε θα έχουμε επιθετικό, την άλλη δε θα έχουμε στόπερ, την άλλη δε θα εχουμε αμυντικό χαφ, την άλλη δεν θα χουμε καλό πάγκο και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχουμε έναν ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..
    Μπήκαμε στο νέο Καραισκάκη και εκεί που πιστέψαμε ότι τα πειράματα τύπου Μπάγεβιτς, Λεμονή, Αλέφαντου, Κόλλια, Προτάσοφ, Μπιγκόν, Ματζουράκη, Κάτανετς θα τέλειωναν, δυστυχώς συνεχίζονται… Μπήκαμε στο νέο ναό μας και είδαμε ΞΑΝΑ τον Μπάγεβιτς, μετά είδαμε τον ανύπαρκτο στην Ευρώπη Σόλιντ που τον στηρίξαμε λες και ήταν ο Μουρίνιο, είδαμε ΞΑΝΑ τον Τάκη Λεμονή, μετά είδαμε τον Σεγκούρα και στο τέλος είδαμε τον Βαλβέρδε που βέβαια είχε το καλύτερο βιογραφικό από όλους αυτούς. Και τώρα, ο νεος προπονητής μας είναι ο.. Τιμούρ Κετσπάγια.

    Αυτό λοιπόν που με ενοχλεί, είναι ότι δε βλέπω ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, δε βλέπω ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (παρά μόνο πολύ καλές μεμονωμένες κινήσεις), δε βλέπω διάθεση ο Ολυμπιακός μας να ανέβει σκαλί. Η ομάδα μας είναι ΣΤΑΣΙΜΗ. Βλέπουμε ομάδες σαν την Ζενίτ και τη Σαχτάρ που παιρνουν Ουεφα, βλέπουμε την Λιόν σχεδόν κάθε χρόνο να είναι στους 8 και εμείς στάσιμοι.. Αν ο.Κόκκαλης έφερνε για παράδειγμα τον Ιρουρέτα, ή τον Κούπερ, ή τον Χίτζβελντ ή τον Τερίμ που είναι εγγνωσμένης αξίας προπονητές, θα του έλεγε κανείς τίποτα αν η ομάδα αποτύγχανε;;;
    Όχι, διότι θα είχε κάνει τις σωστές κινήσεις, θα είχε κάνει ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να ανεβάσει τον Ολυμπιακό στο επόμενο σκαλί. Διότι τα πάντα είναι θέμα πιθανοτήτων. Όταν πάρεις προπονητή τύπου Τερίμ, εχεις 70-30 ποσοστό να πετύχεις τους 3 στόχους που ανέφερα πιο πάνω.. Όταν όμως πάρεις προπονητές τύπου Κετσπάγια, εχεις στην καλύτερη 50-50..
    Αν διαλέξεις να παιξεις με 70-30, τότε ακόμα και αν κάτσει το 30, κανείς δε θα μπορεί να σε κατηγορήσει για την επιλογή σου. Όταν όμως διαλέγεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ να παίζεις με 50-50 και ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ και εσύ συνεχίζεις τα πειράματα, ε τότε ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.. Απλά όταν βλέπεις τα σκούρα από τον κόσμο, τότε κάνεις καποιες πολύ καλές κινήσεις μεμονωμένες ώστε να τον ηρεμήσεις. Ποτέ όμως οι κινήσεις σου δεν είναι ολοκληρωμένες, ποτέ δεν ξεκινάμε μια σεζόν χωρίς να έχουμε κάπου κραχτές αδυναμίες.

    Για παράδειγμα, όταν ο Κοκκαλης εφερε Ζιοβάννι και Ζαχοβιτς, είχε στόπερ τον Ανατολάκη και αμυντικο χαφ τον Πουρσανίδη, ενώ προπονητή τον Μπάγεβιτς…. Ημίμετρα δηλαδή…. Οταν πάλι εφερε τον Καρεμπέ, ειχε προπονητή τον Λεμονή και στόπερ πάλι τον… Ανατολάκη…. Οταν πάλι μπήκαμε στο Νέο Γήπεδο, ο Κόκκαλης πήρε Ριβάλντο, αφού είχε όμως προπονητή τον Μπάγεβιτς και στόπερ πάλι τον Ανατολάκη, ενώ για αμυντικό χάφ στη θέση του Καρεμπέ, είχε τον Στολτίδη…..Με αλλα λόγια, οι κινήσεις του Κόκκαλη δεν ήταν ΠΟΤΕ ολοκληρωμένες, πάντοτε έκανε ημίμετρα για να ηρεμει τα πνεύματα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω επίσης να αναφερθώ σε ένα άλλο θέμα. Η ΠΕΦΟ η οποία θυμίζει ΠΑΛΕΦΙΠ, ο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» που θυμίζει «DERBY» και το SPORT ΤV (πρώην ΤV ΜAGIC), είναι οι αυλοκόλακες του Κόκκαλη, (σε αντίθεση με το «ΦΩΣ» που δεν γλείφει τον Κόκκαλη, αλλά εχει άλλα κουσούρια , όπως ας πούμε το να γουσταρει Μπάγεβιτς, να γλειφει κάποιους παικτες κτλ) . Δεν πάει άλλο με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και το SPORT ΤV. Διαρκώς υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού, όπως και όλο το ΔΣ της ΠΑΕ που έχουν μαζευτεί όλοι οι άσχετοι για να παίζουν τη μαριονέτα του Κόκκαλη (εξαιρώ τον Μιχάλη Κουντούρη, ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7) και να τρομοκρατούν τον κόσμο λέγοντας οτι “αν φύγει ο Κόκκαλης, θα γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια”……
    Επίσης, τα επιχειρήματα όλων αυτών των γελοίων τσάτσων είναι για μικρά παιδιά… Συνεχώς μας κατηγορούν για αχαριστία, λέγοντας τα καλά του Κόκκαλη… Μα εγώ λέω ότι ο Πρόεδρος με τις κινήσεις που έκανε και ακόμα κάνει, μας έκανε ξανά να είμαστε τα τελευταία 13 έτη ΑΦΕΝΤΙΚΑ στην Ελλάδα, απέναντι σε ανύπαρκτους αντιπάλους…. Το θέμα είναι ότι οι καλές για Ελλάδα κινήσεις του, είναι ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ για Ευρώπη. Στην Ευρώπη χρειάζονται ολοκληρωμένες κινήσεις και όχι τρυπες στο ρόστερ και στη θέση του Προπονητή, που θα καλύπτονται από μπάμ τύπου Ζιοβάννι ή Ριβάλντο. Χρειαζονται αυτοι οι παιχταράδες, αλλά όταν μου χεις φοβερές τρύπες στο ρόστερ και προπονητές κλόουν και πρίγκηπες του ποδονίφτη, τότε τι να σου κάνει ο Ζιοβαννι και ο Καρεμπε μόνοι τους στην Ευρώπη.. Και κανένας δε ζήτησε τον Μέσι και προπονητή τον Μουρίνιο.. Ζητάμε εφικτά πράγματα. Ας αφήσουν οι τσάτσοι τα εκ του πονηρού, ότι έχουμε παράλογες απαιτήσεις..
    Επίσης, όλοι αυτοί οι Τσατσοι μας λένε «να κρίνουμε τον Κετσπάγια στο τέλος».. Μάλιστα… Έναν προπονητή τον παίρνεις με βάση ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ και όχι με βάση ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ… Και στο κάτω-κάτω, μακάρι με τον Κετσπάγια να πάρουμε το ΤΡΕΜΠΛ. Θα τον χειροκροτήσω, θα πανηγυρίσω, αλλά ακόμα και τότε, δεν θα πώ εκ των υστέρων ότι ο Κόκκαλης καλά έκανε και τον πήρε, διότι τώρα που τον παίρνει, ο Κετσπάγια είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
    Εγώ κρίνω με τη ΛΟΓΙΚΗ, εγώ κρίνω ΚΙΝΗΣΕΙΣ , δεν κρίνω εκ του αποτελέσματος, διότι καμμιά φορά τα αποτελέσματα είναι αντιστρόφως ανάλογα των προσπαθειών. Δείτε τους Αγγελόπουλους. Δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ με ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, για αυτό και δεν τους κατηγορεί κανείς, παρότι δεν εχουν αποτέλεσμα… Και στο κάτω-κάτω, αφού οι τσάτσοι θέλουν να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, ας μας πούν το αποτέλεσμα του Θρύλου στην Ευρώπη με όλους αυτούς τους κλόουν που έφερνε στον πάγκο…. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις μεγάλων προπονητών που απέτυχαν και μικρών προπονητών που πέτυχαν, αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και στο κάτω-κάτω όταν λέγεσαι Ρεαλ και Μπάρτσα και έχεις κατακτήσει τόσους ευρωπαικούς τίτλους, σε παίρνει να πειραματιστείς και λίγο.. Όταν όμως στην Ευρώπη είσαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και βλέπεις ότι τα πειράματα δε σου βγαίνουν , ε τότε ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο για τη συνέντευξη Κόκκαλη στις 25-5-2009, μόνο γέλιο προκαλεί, καθώς ο ίδιος ο Κοκκαλης φάσκει και αντιφάσκει, παίζοντας με τη νοημοσύνη μας και γελοιοποιώντας τον εαυτό του….

    Είπε ότι ήθελε προπονητή για 3 χρόνια… Τότε, γιατί τους διώχνει στον 1 χρόνο όλους;;; Και αν δεν του κάνουν, γιατί εξαρχής τους προσλαμβάνει;;;
    Εδιωξε τον Μπάγεβιτς το 99 διοτι δεν του έκανε για Ευρώπη, αφού όμως πήρε ενα σωρό γραφικούς και ΓΕΛΟΙΟΥΣ, με το που που μπήκαμε στο Νεο Γήπεδο τον ξαναπροσέλαβε και μετά τον ξαναέδιωξε….
    Παρουσίασε τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Σολιντ σαν τον… Λίπι και είπε οτι πάμε για τελικό Τσάμπιονς Λίγκ το 2007 στην Αθήνα, τονίζοντας οτι ο Σόλιντ ηταν ο καλύτερος προπονητής που είχε δουλέψει ποτέ στην ομάδα… Λιγο καιρό μετά τον απέλυσε και οταν ο Σολιντ τον κατηγόρησε ότι του παιρνε παίκτες απο το μικρότερο ράφι, ο Κόκκαλης απάντησε “Μα και ο Σολιντ δεν ήταν προπονητής απο το ψηλότερο ραφι”…..
    Ε αφού δεν ήταν από το ψηλό ράφι γιατί τον πήραμε και έλεγες πρόεδρε ότι με αυτόν θα πάμε τελικό στην Αθήνα;;;;;

    Στη συνέχεια ξαναπροσέλαβε τον Λεμονή με στόχο το Ουέφα (μετά ο στόχος έγινε το Ουέφα σύμφωνα με τον Πρόεδρο).
    Θυμίζω ότι τον Λεμονή τον ειχε παλιά απολύσει επειδή δεν του κανε για Ευρώπη και τον απελυσε 2η φορά, επειδή δεν του κανε τώρα για την…Ελλάδα… Καταρχάς, γιατί εξαρχής τον προσέλαβε;;;; Η συνέχεια γνωστή.. Σεγκούρα, Βαλβέρδε και… ΤΙΜΟΥΡ!!!!!!!!

    Ο Κοκκαλης γελοιοποιειται μόνος του δυστυχώς με το να αναιρεί τον εαυτό του και υποτιμά τη νοημοσύνη μας…. Η λειτουργία του Ολυμπιακού και η δομή του, εξαρτάται απο το πως θα ξυπνήσει κάθε πρωί αυτός ο άνθρωπος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηρθε η ωρα ο Ολυμπιακός να αλλάξει χέρια και ο Κόκκαλης να πάει σπίτι του. Είναι πετυχημένος στην Ελλάδα και αποτυχημένος στην Ευρώπη. Απλά πράγματα…
    Η κατάσταση αυτή, δε μπορεί να συνεχιστεί παιδιά. Κάθε χρόνο γίνονται τα ιδια. Η ομάδα μας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ, παραμένει στάσιμη και απλά βασιλευει στην Ελλάδα σαν τον μονόφθαλμο που βασιλευει στους τυφλούς. Παιδιά, ξέρω ότι Η ΘΥΡΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ, δεν έχει συμφέροντα και περιμένουμε από τη Θύρα 7 να μην αφήσει άλλο κάθε καλοκαίρι να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κρίση και ξέρει να ευγνωμονεί, αλλά και να κρίνει.
    Ο Σωκρατης Κόκκαλης, έκανε τον Ολυμπιακό ξανά ΑΦΕΝΤΙΚΟ στην Ελλάδα, τον έκανε ξανά να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Όμως, ο ίδιος άνθρωπος με τις AΛΛΟΚΟΤΕΣ και ΕΛΛΙΠΕΙΣ κάθε καλοκαίρι κινήσεις του, κρατάει τον Ολυμπιακό στάσιμο στο ίδιο επίπεδο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΑ 7. Ο λαός του Ολυμπιακού στηρίζεται πάνω σας, μην τον απογοητεύσετε. Βοηθήστε να ξεφύγουμε από την στασιμότητα στην οποία εξακολουθούν κάποιοι να μας έχουν, ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια Νέου Καραισκάκη.

    Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ 7;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΥΣ.ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΤΙΣΕ;Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ;
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ,ΑΛΛΑ ΤΣΙΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ.
    ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΟΝ,ΠΟΡΤΟ,ΣΑΧΤΑΡ,ΖΕΝΙΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΣΑΒΙΝ,ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ,ΤΟΝ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ.ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΥ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. *ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδερφέ μου, καταρχάς λέγομαι Άκης. Το γράφω και πιο πάνω. Προφανώς δε διάβασες καλά αυτά που έγραψα...

    Μου λές για το Νεο Καραισκάκη και ότι είμασταν πριν τον Κοκκαλη υπό διάλυση. Αν διαβάσεις προσεχτικά αυτά που γράφω, θα δείς ότι όλα αυτά τα αναγνωρίζω. Το θέμα όμως είναι οτι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ.Ειναι σαν να σου λεω ότι παιρνω 600 Ευρώ και δε μπορώ να ζήσω και να απαντάς ότι παλιά οι άνθρωποι μένανε σε σπηλιές....Σε ότι αφορά τους παιχταραδες που μας έφερε ο προεδρος, πάλι δε διάβασες προσεκτικά το τί έγραψα.. Ρίξε μια ματιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το οτι μένουμε στάσιμοι το ξέρουμε,αλλά το θέμα είναι αν μπορεί κανένας πρόεδρος μπορεί να χειριστεί την ΠΑΕ καλύτερα από τον Κόκκαλη.Για να φτιάξει κάποιος ομάδα δεν χρειάζεται μόνο λεφτά,αλλά και οργάνωση,να μπορεί να προστατεύσει την ομάδα,να μη πιάνεται κορόιδο από άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσο για την Ευρώπη και τον καλύτερο πρόεδρο να έχουμε,δεν πρόκειτε να τα πάμε ποτέ καλά.Είμαστε πολύ πιο πίσω από πολλά πρωταθλήματα όπως το Ουκρανικό,το Τουρκικο,το Γαλλικό.Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχουμε πλήρες ρόστερ γιατί οι καλοί παίχτες έχουν προτάσεις από γαλλικά,αγγλικά και ισπανικά πρωταθλήματα.Και όπως είναι λογικό προτιμούν να παίζουν εναντίον των Ισπανικών ομάδων για παράδειγμα,παρά εναντίων των κατσοπαιχτών του ΠΑΟΚ,του ΟΦΗ και των άλλων υπερομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρ'όλα αυτά,αν βρεθεί πρόεδρος καλύτερος του Κόκκαλη κι εγώ είμαι μέσα να ερθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κοιταξτε να δειτε παιδια.το θεμα ειναι οτι ο κοκκαλης λειτουργει οπαδικα.δεν εχει κεφια μια μερα απολυει τον προπονητη.και τον ενδιαφερει απλα η ομαδα να συμετεχει στους ομιλους για να τσεπωνει τα 20-25 μυριακια της ουεφα.τιποτε παραπερα στην ευρωπη.απλα πραγματα.εκτος αυτου θελει να ειναι ο αποκλειστικος δεκτης της δοξας γι αυτο παιρνει υποβαθμισμενους προπονητες που δεν θα του φερνουν αντιρρηση και δεν θα φαινονται πολυ ως υπευθυνοι της επιτυχιας της ομαδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μην σας φανει περιεργο παντως αν το μαρτιο απριλιο ψαχνουμε για προπονητη....τωρα θα τον μαθουμε τον κοκκαλη?το βασικο ειναι να παρει η ομαδα καλους παιχτες.γιατι με καλους παιχτες ο βασικος στοχος που ειναι το νταμπλ ειναι κατοχυρωμενος..γιατι και φετος μην μου πειτε οτι ειδατε καμια φοβερη δουλεια του ισπανου.καροτσακι τον πηγαν οι γκαλετι λετο ντουντου και ντιογο.το μονο καλο με τον κετσπαγια ειναι οτι θα κατεβουμε αμυντικα στην ευρωπη οπωσ με τον τακαρο και θα εχουμε τουλαχιστον αξιοπρεπη παρουσια αν δεν καταφερουμε να κανουμε κατι καλο.ειναι νωπες οι μνημες του σολιντ που επαιζε το συστημα ορματε ολοι παλικαρια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για τισ ακαδημιες θα μιλησει κανενας ρε παιδια?θα γινει καμια σοβαρη δουλεια επιτελους να βγει και ενας αξιολογος παιχτης?εχουμε να βγαλουμε παιχταρα απο την εποχη του ελευθεροπουλου.χωρις ελληνες παιχτες στην ομαδα δεν παμε πουθενα.και δεν γινεται συνεχεια να σκας μυρια στον καθε απατεωνα τυπου σκορδα για ελληνες.πρεπει οι ακαδημιες επιτελους να γινουν αξιολογες και οχι να μας πουλανε κατι μενδρινους και κατι κατσικογιαννηδες για παχταραδες.εχουμε ματια και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι αξιόλογη η προσπάθεια του Χάρου και της Θύρας 7,να κρατήσει ενωμένο το λαό του Θρύλου και να μην επιτρέψει φαινομενα διχασμού. Όμως, επειδή κατά τη διάρκεια της σεζόν που η ομάδα θα χει υποχδρεώσεις θα ήταν λάθος να εκφράζουμε τα παράπονα μας, τουλάχιστον ας το κάνουμε τώρα που είναι καλοκαίρι.
    Αδέρφια, όλοι θέλουμε το καλό του Ολυμπιακού μας και θέλουμε να πηγαίνει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οταν λοιπόν βλέπουμε συνεχώς ημίμετρα και Κετσπάγιες στον πάγκο, τότε δεν πάμε μπροστά, όπως εξηγησα στο άρθρο μου, στο οποίο δε φαίνεται το όνομα μου. Ειμαι ο Ακης, 30 ετών και έχω ζήσει τα πέτρινα χρόνια σαν πιτσιρικάς. Ο Κόκκαλης μσς έσωσε, αλλά πρέπει να πάμε μπροστ΄, δε γίνεται να κάνουμε όλο πισωγυρίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φιλε ακη συμφωνω μαζι σου.πιστευω οτι με τα δεδομενα του κοκκαλη εχουμε πιασει ταβανι.ο ανθρωπος φαινεται οτι δεν θελει κατι παραπανω.εμας ομως δεν μας αρκει.οσο ομως σιωπουμε και δεν αντιδρουμε τοσο θα παραμενουμε στασιμοι.αν ειναι να κανουμε ενα βημα παραπερα ας εκφραστουμε και μεσα στη σεζον.αν ειναι για το καλο της ομαδας ας γινουν καποιες θυσιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Valverde pou den tha evriske douleia kai pou zitage simvolea 1+1 pou kai kala den ta klinoun sovares omades stin Europi molis anakoinothike apo tin Villareal me simvoleo 1+1.

    As fame ton karaflo aektzi stin mouri tora.

    Kai i koroidia sinexizete.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή