Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ


Ολοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά για τον Θρύλο
- O ... Χάρος της 7

Αδέρφια μου Γαύροι... Κάτω από τον δαφνοστεφανωμένο και την ερυθρόλευκη φανέλα, όλοι εμείς οι Γαύροι είμαστε αδελφωμένοι και ενωμένοι σαν γροθιά. Μια λαϊκή μάζα, δυνατή, ισχυρή, που αντιπροσωπεύεται από διάφορες κοινωνικές ομάδες. Από τον εργάτη, μέχρι τον μεγαλοεπιχειρηματία. Από το απλό μυαλό κάποιου βιοπαλαιστή, μέχρι τον διανοούμενο. Από τον Περαματιώτη, μέχρι τον Κολωνακιώτη. Από τον πιτσιρικά Γαύρο που με το υστέρημά του προσπαθεί όλη την εβδομάδα όλη την εβδομάδα να μαζέψει χρήματα για το εισιτήριο της Κυριακής, μέχρι του Γαύρους που βλέπουν την ομαδάρα μας από τις σουίτες του Σταδίου Καραϊσκάκη, ή αλλιώς Ναού της Θρησκείας μας.

Γιατί για εμάς όλους ο Ολυμπιακός μας είναι ιδέα, θρησκεία, είναι ο Θρύλος μας! Είναι η ίδια μας η ζωή. Ζούμε και αναπνέουμε για τον Θρύλο. Είμαστε Γαύροι! Και ο τίτλος αυτός είναι τίτλος τιμής.

Γι αυτό αδέλφια με τη μορφή του blog kai του site αυτού και με το δεδομένο ότι ο Γαύρος μας ανήκει, ανοίγεται ένας δρόμος έκφρασης να καταθέτουμε επίσημα στο Λαό του Θρύλου τις απόψεις μας. Πάντα για το καλό της ομάδας μας. Και δεσμεύομαι απέναντί σας ότι δεν θα διστάσω να συγκρουστώ…

Ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι και αν διστάζω να συγκρουστώ για το καλό του Θρύλου μας…

Θα βρεθώ απέναντι σε όλους όσους θα προσπαθήσουν ή θα επιδιώξουν να κάνουν κακό στην ομάδα μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί!

Θέλω να ξεκαθαρίσω αγνά, πειραιώτικα και ολυμπιακά ότι η ζωή μου είναι ταυτισμένη με τον Θρύλο. Δεν έχω κανένα συμφέρον από τον Ολυμπιακό, είμαι άρρωστος Γαύρος, όπως όλοι το ξέρετε, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο πιτσιρικά της Θύρας 7.
Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στον Θρύλο, ζω και κινούμαι στη λογική της Θύρας 7. Την παραπάνω πρόταση την έκλεψα από τον άνθρωπό που ξεκίνησε το site του Γαύρου.
Εγγυώμαι εγώ προσωπικά για τα ολυμπιακά του αισθήματα, για την αγάπη που έχει στην ομαδάρα μας και τονίζω όπως τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν και χρειάζονται κοντά στην ομάδα.

Πρόεδρε, ορκίζομαι ότι μέσα από το BLOG και το site αυτό ό,τι γράφεται θα είναι μόνο για το καλό του Θρύλου μας. Και όσοι αισθάνονται ότι θίγονται έχουν τη φωλιά λερωμένη και θα με βρουν απέναντί τους. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και θα αντιταχθώ σε όποιον πάει να κάνει κακό στα συμφέροντα της ομάδας μας.



Το χρέος της Θύρας 7 και του Λαού του Θρύλου είναι παντού και πάντα να είναι κοντά στην ομάδα. 90 λεπτά ασταμάτητα να χοροπηδάμε και να φωνάζουμε για τον Ολυμπιακό. Να παίζουμε μπάλα και εμείς μαζί με τους 11 που είναι στο χορτάρι, χωρίς ακρότητες.


δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε σε κανέναν αν είμαστε μάγκες ή όχι. Το τι είμαστε το ξέρει ο κόσμος όλος και το έχει γράψει η ιστορία. Εμείς είμαστε πάντοτε άπαιχτοι σαν αρρωστημένος λαός. Η ομάδα θέλει λίγη προσπάθεια ακόμα να γίνει άπαιχτη κι αυτή
Γιαυτό πρόεδρε μεταγραφές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου