Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΙΚΡΕ Α


Δεν πέρασε η προβοκάτσια, άρχισε τις απειλές


Μιλάνε για κλίμα τρομοκρατίας. Προφανώς σαν αυτό που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ. Σαν κι αυτό που συναντά κάθε φορά που πηγαίνει εκεί. Ποιο κλίμα κύριοι; Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά στον αγώνα του δευτέρου γύρου, ο Παναθηναϊκός είχε τη καλύτερη αντιμετώπιση όλων των εποχών σε ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων. Είχαν φροντίσει γι' αυτό προσωπικά ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Εντούτοις στο αντίπαλο στρατόπεδο η έλλειψη σεβασμού, επιπέδου και πάνω απ' όλα ανδρισμού έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.
Μια μέρα πριν τον πρώτο τελικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δυναμίτισε το κλίμα. Αρχικά ζήτησε ή καλύτερα προανήγγειλε μέσω της εφημερίδας του, της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" ότι επιθυμεί να βρεθεί στο ΣΕΦ. Ο στόχος του ήταν προφανείς. Ήθελε να δυναμιτίσει το κλίμα και να προκαλέσει. Τελικά μόνος του αναίρεσε την αρχική του επιθυμία. Μέσω ανακοίνωσης μας έκανε γνωστό ότι δεν θα έρθει στο Φάληρο. Και καλά θα κάνει και δεν θα έρθει, αλλά έχει δημιουργήσει μόνος του ολόκληρο θέμα. Μόνος του προσκλήθηκε, μόνος του δεν έρχεται.
Δεν μπορεί να χωνέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ότι δεν έχει το πλεονέκτημα της έδρας και είναι φανερό ότι έχει θολώσει. Έχουν χάσει την Γη κάτω από τα πόδια τους και προσπαθούν να προκαλέσουν με κάθε τρόπο.
Στο τέλος της ανακοίνωσης του αναφέρει ότι αυτός δεν θα έρθει, αλλά θα έρθει η ομάδα του. Καλώς να έρθει η ομάδα του, αλλά αυτή την φορά να έρθει μόνη της. Να έρθει χωρίς τα κοράκια που τόσα χρόνια παίρνει μαζί της. Να αφήσουν να παιχτεί το πρωτάθλημα στα ίσια και τότε θα πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει μέσα στο γήπεδο από την ομάδα μας. Ό,τι και να κάνουν το ΣΕΦ την Πέμπτη το βράδυ θα "βράζει", αλλά χωρίς να δημιουργηθεί κανένα παρατράγουδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει να δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα χωρίς να κάνει αίσχη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«‘Όχι βία στα γήπεδα’. Πολύ εύκολο τελικό να το λες, πολύ δύσκολο να το κάνεις πράξη. Η κασέτα, κύριοι του Ολυμπιακού, έλιωσε. Με ευχολόγια και ανακοινώσεις, με συνεντεύξεις Τύπου και δήθεν πνεύμα «Ειρήνης και Φιλίας» δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Τη Δευτέρα 18/5, απέστειλα προσωπική επιστολή με παραλήπτες την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον ΕΣΑΚΕ, εξασκώντας το δικαίωμα που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να παραλάβουμε τις 15 προσκλήσεις που δικαιούμαστε ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός και να παρακολουθήσω από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας στον πρώτο τελικό των play offs.

Σαρανταοχτώ ώρες μετά και παρά τις επίμονες κλήσεις μου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να σιωπά και να μην απαντά στο καθ’ όλα νόμιμο αίτημα που κατέθεσα. Κατά σύμπτωση, μάλιστα στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε του αιτήματος και της παρούσης ανακοίνωσης, τα απειλητικά τηλεφωνήματα για τη σωματική μου ακεραιότητα, αλλά και όποιων άλλων βρεθούν στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» είναι διαδοχικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός που βαυκαλίζεται πως κάνει προσπάθειες ενάντια στη βία, την πρώτη φορά που απέκτησε πλεονέκτημα έδρας προσπαθεί να επαναλάβει τακτικές που τους κατέστησαν πρωταθλητές πριν από πολλά-πολλά χρόνια. Εσχάτως άλλωστε πληροφορηθήκαμε διά των ΜΜΕ πως ο Ολυμπιακός θυμήθηκε μετά από μια μακρά περίοδο να ανοίξει τις πτυσσόμενες εξέδρες του ΣΕΦ, προφανώς γιατί θέλει να φέρει τον κόσμο του «πιο κοντά» στην ομάδα τους, αλλά και στη δική μας. Ίσως διότι στο πρόσφατο παρελθόν, όπου κρατήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας, η καλύτερη ομάδα επικράτησε στο γήπεδο.

Το κλίμα συναίνεσης που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει φέτος ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει, όπως επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, δεν βρίσκει ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκτός των άλλων, αδυνατεί να παραδώσει τις προσκλήσεις που δικαιούμαστε και να διαφυλάξει την ακεραιότητα 15 ανθρώπων.

Καθιστούμε υπεύθυνους προσωπικά του αδελφούς Αγγελόπουλου και συνολικά την ΚΑΕ Ολυμπιακός για οποιεσδήποτε ενέργειες εις βάρος των μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς για τους «ερυθρόλευκους», η επίσημη αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ένοχη σιωπή τους δεν θα έρθει. Αλλά θα έρθει η ομάδα».

2 σχόλια:

  1. PISTEUW ADERFE XARE OTI OLES AUTES OI ANAKOINWSEIS PERI TIS BIAS MAS EXOUN KOURASEI OLOUS. OTI EINAI NA GINEI 8A GINEI. 8A TA DOUME AURIO. ELPIZW NA GINEI ENA KALO PAIXNIDI. PISTEUW NA NIKISOUME TO VAZELO. POLLA XAIRETISMAYA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει μαθει να βλεπει τους αγωνες διπλα στο παγκο τις ομαδουλας του για να καθοδιγει τους διαιτητες αυτα τελειωσανε και το καταλαβαινει αυτο γιαυτο προσπαθει να δημιουργησει αναστατωση και νευρα.δεν πιανουν αυτα το πρωταθλημα αυτο ειναι δικο μας το θελει δεν το θελει ΤΕΛΟΣ.Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή