Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


«Προς Δ.Σ. ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Δείξε μου τον προπονητή σου, να σου πω τι στόχους έχεις.

Για να φτιάξει το μπάσκετ ο Κόκκαλης πήρε τον καλύτερο προπονητή της Ελλάδας τότε (Ιωαννίδης),του πήρε τους παίκτες που ΑΥΤΟΣ ζήτησε, τον στήριξε παραγοντικά με τους Σαλονίκη-Γιάννη Γιαννάκη και έχτισε την αυτοκρατορία του. Η υπέρβαση (Ευρωπαϊκό και ντάμπλ) ήρθε με τον κορυφαίο τότε προπονητή στην Ευρώπη (Ίβκοβιτς).

Όταν συνειδητοποίησε πώς δεν φτάνουν οι ακριβές μεταγραφές για να πετύχει στο ποδόσφαιρο(Γιεκινί, ίβιτς), πήρε τον καλύτερο προπονητή της Ελλάδας τότε (Μπάγιεβιτς),του πήρε τους παίκτες που ΑΥΤΟΣ ζήτησε (ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελλάδα), τον στήριξε παραγοντικά με τον Θωμά και έχτισε την αυτοκρατορία του. Όταν επιχείρησε την υπέρβαση, έδωσε το 1999 28.600.000 ? ενώ τις 2 προηγούμενες χρονιές μαζί ξόδεψε 3.660.000 ?, με έσοδα από τηλεοπτικά στην Ελλάδα μόλις 300.000 ?, με ενοίκιο στο ΟΑΚΑ, με το σύνθημα στην 1η σελίδα στον «Πρωταθλητή» «Το Καραϊσκάκη ανήκει στο λαό του», χωρίς έσοδα από την Θρύλος Α.Ε., χωρίς μέλη, με το εισιτήριο στο κέντρο του γηπέδου να κοστίζει 5.000 δρχ (15?). Στα 13 χρόνια που γέμιζε η τροπαιοθήκη του συλλόγου με εγχώριους τίτλους, μας έμενε πάντα η πίκρα της σφαλιάρας στην Ευρώπη. Γιατί την ώρα που ΔΙΚΑΙΩΣ είμαστε περήφανοι για τα 37 πρωταθλήματα σε 73 διοργανώσεις, ο ΠΑΟ έχει να επιδείξει στην Ευρώπη τους διπλάσιους βαθμούς από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες μαζί.

Την Παρασκευή Πρόεδρε έφτασε η ώρα του απολογισμού(αγωνιστικού και οικονομικού) και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Ενημέρωσε μας λοιπόν:

1) Γιατί η εταιρεία είναι μέσα όπως λες 20.000.000 ?, όταν είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη αγοραστική αξία στη χώρα. Έγιναν κακοί χειρισμοί και από ποιους?

2) Δημοσιοποίησε τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας και πόσα χρήματα έβαλες ΕΣΥ φέτος

3) Πόσα χρήματα προσέφεραν οι χορηγοί της ομάδας και πόσο πληρώνουν οι δικές σου εταιρείες για να είναι χορηγοί στον Ολυμπιακό

4) Ποια τα έσοδα της «Καραϊσκάκης Α.Ε.», της «Θρύλος Α.Ε.» και τι ποσοστό αποδίδεται στον Ολυμπιακό (Εταιρείες δικών σου συμφερόντων που η πελατεία τους είναι 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ του Ολυμπιακού).

5) Πόσα διαρκείας διέθεσε η ομάδα και πως δικαιολογείς την υψηλότατη τιμή τους σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που βλέπουμε π.χ. Λεβαδειακό, Θρασύβουλο, Ο.Φ.Η.? (Μέση τιμή 30 ? ανά παιχνίδι για εισιτήριο των 770 ?, έχοντας απολαύσει μόλις 3 παιχνίδια Ευρωπαϊκού επιπέδου (Μπενφίκα, Χέρτα, Σ. Ετιέν αφού η Διοίκηση δεν θεωρούσε το καλοκαίρι την Ανόρθωση σοβαρή ομάδα)

6) Πόσα ΜΕΛΗ έχει η ομάδα και που αποδίδει η διοίκηση την δραματική μείωσή τους

7) Ποιο είναι το ΜΠΑΤΖΕΤ για φέτος? Ας σημειωθεί πως θα πάρεις 15.000.000 ? μόνο από την ΕΡΤ για τα επόμενα 2 χρόνια και θα εισπράξεις αν μπεις στους ομίλους φέτος και πάρεις το Πρωτάθλημα άλλα 50.000.000 ? χωρίς να υπολογίζει κανείς εισιτήρια ,χορηγούς, λεφτά από βαθμούς στην Ευρώπη

Στα αγωνιστικά:

1) Τι συμβαίνει με τον Βαλβέρδε, αν δεν τον θέλεις στην ομάδα γιατί είστε σε διαπραγματεύσεις εδώ και 4 μήνες, αν τον θέλεις γιατί δεν τον κλείνεις? Πως δικαιολογείς το γεγονός πως παίκτες από την ομάδα (Τζόλε, Γκαλέτι, Νικοπολίδης, Ντουντού) ζητούν τη παραμονή του, άνθρωποι με βαρύτητα λόγου σαφώς μεγαλύτερη από οποιονδήποτε οπαδό ή δημοσιογράφο?

2) Πως κλείνονται παίκτες χωρίς να έχομε προπονητή? Ποιος σοβαρός επαγγελματίας θα δεχόταν να κριθεί η ομάδα που έχτισε με υλικά που άλλος ψώνισε?

3) Πως θα φτιάξουμε ομάδα ανταγωνιστική για το C.L., όταν το κύριο κριτήριο για έναν παίκτη είναι αν είναι φτηνός? Ως πότε θα βλέπομε την πλάτη του ΠΑΟ στη βαθμολογία της UEFA αν και έχομε περισσότερες συμμετοχές στο C.L.?

4) Ποιος θα διάλεγε να δει έναν αγώνα του Κυπριακού πρωταθλήματος για να απολαύσει ποδόσφαιρο αν μπορούσε να δει έναν από το ισπανικό?

5) Ποια ομάδα αποτελεί πρότυπο λειτουργίας για σένα σε οποιαδήποτε διοργάνωση του ποδοσφαίρου?

Οι δημοσιογράφοι του ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που έχουν ενημέρωση και άποψη για τα θέματα της ομάδας μας μπορούν να μας απαντήσουν στα συγκεκριμένα ερωτήματα, ή έστω στην επόμενη συνέντευξη τύπου να ρωτήσουν τον πρόεδρο για να λύσομε κάποιες από τις απορίες μας.

Εμείς οι οπαδοί και ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ του Θρύλου (αγοράζουμε εισιτήρια, εφημερίδες, αναμνηστικά, γινόμαστε Μέλη, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα καταναλωτών για τους χορηγούς) έχομε ένα κοινό, την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό. Είμαστε οι μόνοι που δε βγάζουμε λεφτά από αυτόν, ούτε κερδίζουμε προβολή και πολιτική δύναμη αλλά του προσφέρει ο καθένας μας ότι μπορεί με στόχο να χαρούμε τις επιτυχίες του. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε μεταξύ μας τώρα για μεταγραφές και προπονητή, θυμηθείτε τα παραδείγματα Ντάρκο και Ραούλ
Μπράβο.

Δεν είμαστε όμως και πρόβατα να καταπίνουμε αμάσητα ότι μας σερβίρουν, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως έχει και μνήμη και κρίση. Ας κάνει ο Κόκκαλης, με συγχωρείτε η Διοίκηση ήθελα να πω, τις κινήσεις της ΠΡΩΤΑ και ανάλογα θα αποφασίσουμε και εμείς, αν θα θαυμάσομε στο γήπεδο ξανά παικταράδες τύπου Ζεβλάκοφ- Βέρτη ή θα δώσουμε τα χρήματά μας στην τηλεόραση για να περνάμε την ώρα μας με παιχνίδια όπως Άρσεναλ- Μάντσεστερ.

Μετά την απόλυση Ιωαννίδη αντί να πάρει τον κορυφαίο προπονητή που πρότεινε ο Ντούντα (Ομπράντοβιτς), επέλεξε έναν ελπιδοφόρο και ΦΤΗΝΟ σε μισθό και απαιτήσεις κόουτς ονόματι Ζούρο. Από τότε ο ΠΑΟ μετρά 17 κούπες (4 Eurolegue), και η ομάδα μας έφτασε να παίζει την παραμονή της στην 1η κατηγορία στον Κορυδαλλό. Να σημειωθεί πως ο Βασιλακόπουλος ήταν ο ισχυρός άνδρας του μπάσκετ ήδη από το 1987. Δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κανείς Ολυμπιακός που οι Αγγελόπουλοι έσωσαν την ομάδα από την ανυποληψία και τη μιζέρια.

Σ.K.

7 σχόλια:

  1. Εξαιρετική ανάλυση και εμπεριστατωμένη διατύπωση άποψης αδελφέ
    Προσυπογράφω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:
    1)ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ "ο ΠΑΟ έχει να επιδείξει στην Ευρώπη τους διπλάσιους βαθμούς από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες μαζί." "Ως πότε θα βλέπομε την πλάτη του ΠΑΟ στη βαθμολογία της UEFA αν και έχομε περισσότερες συμμετοχές στο C.L.?" ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
    2)"Πως κλείνονται παίκτες χωρίς να έχομε προπονητή? Ποιος σοβαρός επαγγελματίας θα δεχόταν να κριθεί η ομάδα που έχτισε με υλικά που άλλος ψώνισε?"...ΠΕΡΥΣΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΛΕΥΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΡΕ ΒΓΗΚΑΝ ΣΚΑΡΤΟΙ.Ο ΟΣΚΑΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΠΛΕΙ,Ο ΛΕΤΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ.Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ,Ο ΝΤΙΟΓΟ ΚΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ.ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΖΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3)"Δεν είμαστε όμως και πρόβατα να καταπίνουμε αμάσητα ότι μας σερβίρουν, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως έχει και μνήμη και κρίση. Ας κάνει ο Κόκκαλης, με συγχωρείτε η Διοίκηση ήθελα να πω, τις κινήσεις της ΠΡΩΤΑ και ανάλογα θα αποφασίσουμε και εμείς, αν θα θαυμάσομε στο γήπεδο ξανά παικταράδες τύπου Ζεβλάκοφ- Βέρτη ή θα δώσουμε τα χρήματά μας στην τηλεόραση για να περνάμε την ώρα μας με παιχνίδια όπως Άρσεναλ- Μάντσεστερ."
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΦΗ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ο ΖΕΒΛΑΚΟΦ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ Η ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ.
    4)"Δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κανείς Ολυμπιακός που οι Αγγελόπουλοι έσωσαν την ομάδα από την ανυποληψία και τη μιζέρια."ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΤΛΟ.ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.ΜΗ ΜΙΛΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ...

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΙΓΕΒΙΤΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. symfvnv sta perissotera apo ayta poy egrapses alla epeidh gia kapoioys apo emas o OLYMPIAKOS den einai akoma ena brady diaskedashs(pop korn kanape h ghpedo gia na perasei to brady)kalytera na katseis spiti na baleis nova gia na mhn provlhmatizesai.filaraki allo eimai OLYMPIALOS kai allo tha katso na dv akoma enan agvna asxeta me thn omada(des arsenal)THRILOS KAI STA PETRINA XRONIA THRILOS KAI SHMERA ME 12 PRVTATHLIMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2)"Πως κλείνονται παίκτες χωρίς να έχομε προπονητή? Ποιος σοβαρός επαγγελματίας θα δεχόταν να κριθεί η ομάδα που έχτισε με υλικά που άλλος ψώνισε?"...ΠΕΡΥΣΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΛΕΥΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΡΕ ΒΓΗΚΑΝ ΣΚΑΡΤΟΙ.Ο ΟΣΚΑΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΠΛΕΙ,Ο ΛΕΤΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ.Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ,Ο ΝΤΙΟΓΟ ΚΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ.ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΖΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ

    edw file eisai lathos..giati an thimasai o valverde ithele duscher duda kai enan akoma p dn thimamai onoma...o kokkalis dn ts efere giayto o valverde zitise tn oscar san deyteri epilogi tou omws...oson afora tn leto dn nomizw pws einai skartos giati me tn idia logiki skartos itane kai o castillo...apla exei provlima sto mialo t xwris omws na mporei na pei kapoios oti dn voithise tn olympiako..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o oscar ap'oso kserw htan paketo me tous duscher-duda...mporei na kanw kai lathos

    ΑπάντησηΔιαγραφή