Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


ΔΕΥΤΕΡΑ 25-5-09
Γίνεται ο δεύτερος τελικός του basket. Ο τελικός των τελικών για τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι που ή το κερδίζεις και όλα γίνονται όπως πριν, ή το χάνεις και χάνεις το πρωτάθλημα γιατί δεν μπορεί μετά ο Ολυμπιακός να κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες όμως μεταξύ τους υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα γιατί διαθέτει έναν προπονητή που είναι δέκα χρόνια εκεί οπότε έχει μάθει στους παίχτες του αυτά που θέλει ο ίδιος. Έχει έναν κορμό παιχτών που επειδή είναι πολλά χρόνια μαζί, βρίσκονται με κλειστά μάτια , χώρια ότι έχουν εθιστεί με τους τίτλους και με την ψυχολογία αυτή μπορούν να κερδίζουν παιχνίδια που φαίνονται χαμένα.
Ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε λοιπόν να κερδίσει αύριο αλλά με την εμφάνιση της Πέμπτης αυτό δεν γίνεται. Δεν υστερεί ούτε σε παίχτες, οι οποίοι διαθέτουν πολύ τεχνική και ταλέντο, ούτε και σε προπονητή ο οποίος αν και έχει κατακριθεί πολύ από τους φιλάθλους της ομάδας όλη τη χρονιά, είναι ένας προπονητής που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και με το Μαρούσι και με την Εθνική. Ο Ολυμπιακός για να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ χρειάζεται τρία πράγματα. ΠΑΘΟΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΚΑΡΔΙΑ. Όλα αυτά τα στοιχεία που έχει η ομάδα του Ολυμπιακού χρόνια ολόκληρα σε όλα τα αθλήματα, τα τρία πράγματα που μόνο οι Ολυμπιακοί διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό. Και αυτά τα τρία πράγματα πρέπει και επιβάλλεται να τα βγάλουν αύριο στο γήπεδο. Πρέπει ο προπονητής μέχρι την έναρξη του αγώνα, να τους μπολιάσει με αυτά τα τρία χαρακτηριστικά για να μπορέσουν να τα βγάλουν στο γήπεδο. Παναγιώτη σαν παίχτης το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σου ήταν ένα και μοναδικό. Το πείσμα σου για την νίκη. Κατέθετες την καρδιά σου μέσα στο παρκέ και το πάθος σου ξεπερνούσε την τεχνική. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Καλά τα συστήματα αλλά πάνω από όλα πρέπει να μεταφέρεις στους παίχτες αυτά τα χαρακτηριστικά. Να μπούνε μέσα στο γήπεδο και να μην βλέπουν ότι απέναντί τους είναι ο Παναθηναϊκός. Να μην τους νοιάζει τίποτε άλλο αλλά πως να κερδίσουν το παιχνίδι. Ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι όλων. Να τους περάσεις την πεποίθηση ότι σουτάρω και μπαίνει. Ο φόβος δεν χαρακτήριζε ποτέ τον Ολυμπιακό. Δεν το ξέρουμε αυτό το συναίσθημα. Άντε παλικάρια αύριο γερά. Εμείς είμαστε όλοι μαζί σας και να ξέρετε ότι και αύριο θα είμαστε έστω και νοητά μαζί σας. ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΥς ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου