Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !! ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ !!


Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!! ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ!!

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Τελειώσανε λοιπόν και οι φετινές αθλητικές υποχρεώσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Απολογισμός;

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΝΤΑΜΠΛ!
ΒΟΛΕΪ: ΝΤΑΜΠΛ!
ΠΟΛΟ: ΝΤΑΜΠΛ!
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΣΤΙΒΟΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Όπως καταλαβαίνετε αδέλφια ο βασιλιάς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει δυνατά και υπερήφανα στον θρόνο του! Σε όλα τα αθλήματα σηκώσαμε κούπα! Στα κυρίως και ποιο σημαντικά αθλήματα, δηλαδή Ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλεϊ-πόλο, στο σύνολο 8 τροπαίων, αν υπολογίσουμε στο κάθε άθλημα το πρωτάθλημα και το κύπελλο, σηκώσαμε τα 6!!και με ΝΤΑΜΠΛ!! Σίγουρα δεν μπορεί να σταθεί ικανή η αποτυχία στο μπάσκετ στο να ξενερώσουμε! Με τίποτα και ΠΟΤΕ!! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας κάθε χρόνο θα σαρώνει τις κούπες γιατί πολύ απλά είμαστε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ σύλλογος στην Ελλάδα!! Και αυτό πρέπει να το πάρουν χαμπάρι ΟΛΟΙ!! Και ότι είναι πολύ μικροί και αδύναμοι για να καταφέρουν να μας ρίξουν από τον θρόνο μας!! Ένας θρόνος που φυλάσσεται από εμάς τον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! Που δίνουμε ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ το παρών, όπου και αν αγωνίζεται η ομάδα μας, για να φωνάξουμε ΘΡΥΛΕ Σ’AΓΑΠΩ!! Είναι τέτοιο το μεγαλείο μας και σαν ομάδα αλλά και σαν λαός που δεν χωράνε στεναχώριες και απογοητεύσεις, το μάθαμε από τους παλιότερους το συνεχίζουμε και εμείς, κοιτάμε πάντα μπροστά ξεπερνάμε τα εμπόδια που μας στήνουν και φτάνουμε στην κορυφή!! Και τους αφήνουμε από κάτω να κλαίνε και να διαμαρτύρονται για την δήθεν αδικία που ανακαλύπτουν για να καλύψουν την αδυναμία τους και την ανυπαρξία τους στο να αντιμετωπίσουν τον ΘΡΥΛΟ μας!
Γι αυτό και εμείς δεν πρέπει να τσιμπάμε και να επηρεαζόμαστε από τα κάθε λογής λεγόμενα του αντί ολυμπιακού μηχανισμού…που μόνο στόχο έχει την προπαγάνδα και την σπίλωση των επιτυχιών μας. Όσο το πηγαίνουν έτσι το θέμα ένα είναι το σίγουρο, ότι για μια ζωή θα είναι στον κατήφορο και στην κακομοιριά! Όλοι μαζί ενωμένοι ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά!! Ό πρόεδρος με τις διοικητικές του κινήσεις για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ! η ομάδα από την μεριά της με την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της αλλά και απόδοση της, αλλά και εμείς ο κόσμος που αποτελούμε το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας και αγάπης μας που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Δυστυχώς για αυτούς τους έχουμε πάρει χαμπάρι και δεν είναι καθόλου ικανοί ούτε αυτοί αλλά ούτε και οι τακτικές τους να μας κάνουν να νιώσουμε κάτι το διαφορετικό από αυτό που πήραμε σαν προίκα από τους παλιότερους! δηλαδή την πειραιώτικη μαγκιά και παλικαριά! Αυτή θα τους πονά και αυτή θα τους γλεντά…! Άλλωστε οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ-----ΚΥΠΕΛΛΑ-----ΝΤΑΜΠΛ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 37 24 14
ΛΑΓΟΣ 19 16 7
ΧΑΝΟΥΜΙ 11 12 2

ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…!!

‘’ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΓΑ ΠΟΤΕ!!!!’’

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!!!!

Ο Πειραιώτης

1 σχόλιο: