Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΜΕΘΑΝΑ GLUB GATE 7


TELIKOS STO SEF...
Προς τα μέλη του ΜΕΘΑΝΑ CLUB GATE 7

Dimitris Politis
Σήμερα στις 2:08 μ.μ.
Απάντηση
TIN PEMPTI POU EINAI O TELIKOS TA ATOMA POU THA PAME STO GIPEDO THA PREPEI NA FONAZOUME GIA TIN OMADA MAS KAI NA MIN APANTOUME STIS PROKLISEIS TWN lagwn DIOTI MONO KAKO THA KANOUME STIN OMADA MAS...
DIOTI oi tsatsoi THA PAIZOUN ME 9 PAIXTES KATHWS THA EXOUN KAI TIN DIAITISIA..
TO PARAKATW KEIMENO EINAI APO TO GAVROS.GR
Προσοχή στην έδρα!
Η "παγίδα" ακούει στο όνομα Ζαβλανός! Καλό είναι να μην πέσει κανείς μέσα σε αυτή και κινδυνεύσει με τιμωρία η έδρα του Ολυμπιακού. Γιατί στο ΣΕΦ είναι πολύ δύσκολο να περάσει ο ΠΑΟ με… νορμάλ τρόπο.

Άλλο που δεν θέλει ο Παναθηναϊκός να προκληθούν επεισόδια στο ΣΕΦ. Μία τιμωρία θα έστελνε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα της έδρας που με τόσο κόπο απέκτησε η ομάδα μετά 10 χρόνια. Σε ένα γήπεδο που σπάνια χάνει και αποτελεί (ακόμα) φόβητρο για κάθε αντίπαλο.

Ούτε οι παίκτες, ούτε η εξέδρα πρέπει να επηρεαστεί από οτιδήποτε. Ο Ολυμπιακός μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ και παρά τα προβλήματα του, ο Γιαννάκης πιστεύει πως η ομάδα του θα παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Και με αυτό δε χάνει τον τίτλο.

Οι διακοπές, τα αντικείμενα, η αντιπαλότητα με τους "πράσινους" και τον Ζαβλανό, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Ο ΠΑΟ φοβάται το ΣΕΦ (το διαπιστώνουμε και από τα δημοσιεύματα στις "πράσινες" εφημερίδες), το πλεονέκτημα της έδρας δεν είναι μικρό πράγμα και ας το έπαιζε… άνετος και ωραίος ο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Τουλάχιστον, είχε την ειλικρίνεια και το θάρρος να πει πως, για να βρίσκεται ο Ολυμπιακός με το πλεονέκτημα της έδρας, σημαίνει πως το άξιζε. Και πραγματικά έτσι είναι. Ας το κρατήσετε, λοιπόν, αλώβητο και το πολύ σε 15 ημέρες, ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει άλλο έναν τίτλο.

KAI OTAN PAROUME TO PROTATHLIMA THA LEME..
OE OE OE OE OE OE OI POUTSES EIN AMETRITES panathinaike...

ΜΕΘΑΝΑ CLUB
ΘΥΡΑ 7
ΑΠΟ ΠΑ-ΝΤΟΥ

5 σχόλια:

  1. exoun dikio ta paidia apo ta METHANA kathws episis kai to GAVROS.GR..
    OXI STIS PROKLISEIS TWN lagwn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pooo file...8elw polu na se gnwrisw...se exw dei para polles fores sto Karaiskakh otan eimai mesa stn 7...exw dei kai ton Romario...Gate 7 pantou...8-2-81(Adelfia Zeite eseis mas odhgeite....)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. a re ta vazelakia theloun kai protathlima kai kipelo mono sto tre3imo sta livadia tha einai prwth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. zitw o 8rilos.....distixws apo nea ionia......mas exoun priksei ta aekakia....oute tis mplouzes mas den forame!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή