Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ!!!


Η κωλυσιεργία του Ερνέστο Βαλβέρδε να απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση του συμβολαίου του τις τρεις προηγούμενες φορές που τον είχε προσεγγίσει ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν ίσως μία από τις αιτίες που ώθησε στο διαζύγιο, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις σχεδόν πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές.

Αγανάκτηση Σ. Κόκκαλη
Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε κάποια από τα βασικά επιχειρήματα που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια του επίμαχου Δ.Σ. από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο Πρόεδρος των νταμπλούχων, όπως είπε και στο Διοικητικό Συμβούλιο προσπάθησε να κλείσει την υπόθεση πολύ νωρίτερα, ωστόσο ο Βάσκος ζήταγε συνεχώς νέα παράταση με αποτέλεσμα να υπάρξει δικαιολογημένα κάποιος εκνευρισμός. Παρ΄ όλα αυτά οι ερυθρόλευκοι του έκαναν και τέταρτη πρόταση την οποία, όμως, η πλευρά Βαλβέρδε δεν αποδέχτηκε.

"Λένε ότι εγώ δεν ήθελα τον Βαλβέρδε και ότι ήταν όλα επικοινωνιακά. Ακούστε, λοιπόν, τι έχει γίνει: Του έκανα μία πρόταση τον Δεκέμβριο και δεν μου απάντησε. Μου είπε: "Πρόεδρε, σε δύο μήνες". Πήγα τον Φεβρουάριο και μου είπε ότι δεν ήταν έτοιμος, ζήτησε να τα πούμε τον Μάρτιο. Έριξα πάλι τα μούτρα μου και πήγα τον Μάρτιο και μου είπε ότι πάλι ότι δεν ήταν έτοιμος. Μου είπε, όμως, ότι δεν μπορώ να υπολογίζω σε συνεργασία για δύο χρόνια, αλλά για έναν.

Στη συνάντηση που κάναμε τον Απρίλιο, είπαμε για ένα χρόνο, αλλά εκεί μου είπε: "Αν με ζητήσει μια ομάδα από τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Βαλένθια, να μπορώ να φύγω ανά πάσα στιγμή χωρίς κυρώσεις". Να είναι ελεύθερος, δηλαδή. Τότε του είπα να μπορούμε κι εμείς να λύσουμε το συμβόλαιο χωρίς αποζημίωση. Μου απάντησε ότι "όχι”, αυτό δεν γίνεται, δεν είναι σωστό". Και μου ζήτησε να τα συζητήσουμε με τον μάνατζερ του".

Λάτιν, Ζαϊρί, Γέστε και νεαροί...

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και σε κάποιες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και την γενικότερη φιλοσοφία σχετικά με την διαμόρφωση του ρόστερ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης σχολίασε τόσο την αντίδραση του Βαλβέρδε για την απόκτηση του Ζαϊρί, αλλά και την θεωρεία του Ισπανού σχετικά με τους νεαρούς άσους του Θρύλου: “Διαρρέουν από την πλευρά του Βαλβέρδε ότι δεν γνώριζε τη μεταγραφή του. Αφού δεν είχε κλείσει ο ίδιος, τι να κάναμε; Να περιμέναμε πότε θα κλείσει;

Κι αν στο μεταξύ ο Ζαϊρί πήγαινε στον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ; Αν είχε απαντήσει εγκαίρως και είχαμε ανανεώσει τη συνεργασία μας, φυσικά και θα συζητούσαμε όλες τις μεταγραφές”, είπε αρχικά και συμπλήρωσε: “Για τον Νηκλιτσιώτη και τον Σοϊλέδη να το καταλάβω. Να δώσουμε όμως και τον Γιάννη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο; Γιατί; Για να φέρνουμε τους 30άρηδες που ήθελε; Να πάρει εκείνος το πρωτάθλημα και να φύγει κι εμείς να μην έχουμε κάνει τίποτε με τους Νέους”.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε επίσης και στις εισηγήσεις του Βαλβέρδε για μεταγραφική ενίσχυση: "Μου ζητούσε συνέχεια πέρυσι τον Εθκέρο και τον Ντε λα Πένια. Αυτός είναι μεγαλύτερος από μένα. Μου ζητούσε διαρκώς και τον Γέστε.

Τέλος για την τις σκέψεις που είχε σχετικά με τους λάτιν άσους του Θρύλου ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε: “ Με ρώτησε τι θα κάνουμε αν έρθουν προτάσεις για παίκτες, όπως ο Ντιόγο, ο Γκαλέτι και ο Ντουντού. Του είπα λοιπόν ότι δεν θα τους πουλήσουμε. "Γιατί;", με ρώτησε και του απάντησα ότι δεν μπορούμε να τους αναπληρώσουμε".

O Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet αποκαλύπτει ποιο ήταν το βασικό επιχείρημα του Προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη σχετικά με την προσφορά που κατέθεσε στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εγώ θα χάσω 20 εκ. και ο Ερνέστο 50 χιλ;
Εκεί που κανένα μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να πει τίποτα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ήταν όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης έδειξε σε όλους το έγγραφο με την επίσημη προσφορά της ΠΑΕ προς τον μάνατζερ του Βάσκου τεχνικού. Κι όταν τους εξήγησε κάτι:

"Φέτος, ο Ολυμπιακός είχε απώλεια εσόδων 15 με 20 εκατομμύρια από τον αποκλεισμό του στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ανόρθωση. Ο Βαλβέρδε για την απώλεια αυτού του στόχου ξέρετε τι απώλεια είχε; 50 χιλιάδες Ευρώ!

Βάσει συμβολαίου αυτό το πριμ είχε σε περίπτωση πρόκρισής μας στους ομίλους της διοργάνωσης. Και άρα αυτό το πριμ έχασε. Ε, δεν γίνεται κύριοι και την επόμενη χρονιά να χάσει ο Ολυμπιακός άλλα 15-20 εκατομμύρια ευρώ, αν αποκλειστεί ξανά και πάλι ο κύριος Βαλβέρδε να έχει χασούρα 50 χιλιάρικα Ευρώ.

Γίνεται; Του βάζουμε συνεπώς πριμ για τον όμιλο 400 χιλιάρικα. Του τα αφαιρούμε από το στάνταρ ποσό της ετήσιας αποζημίωσής του και του τα βάζουμε ως μπόνους πρόκρισης στον όμιλο. Να καταλάβει κι αυτός, ότι αν μείνουμε πάλι έξω από καμία…

Ανόρθωση, θα του πονέσει και του ίδιου η τσέπη. Αλλά ο κύριος Βαλβέρδε ήθελε όλα τα λεφτά σίγουρα. Αμ δεν είναι έτσι. Δημόσιος υπάλληλος είναι; Πήγαινέ μας κύριε Βαλβέρδε στον όμιλο και πάρτα τα λεφτά όλα που πήρες και πέρσι. Και στο κάτω κάτω μία ομάδα της Μολδαβίας και μία της Βουλγαρίας θα μας τύχει, δεν θα παίξουμε και με κανένα θηρίο".

"Αν με βρίσουν θα φύγω"

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έγινε έξω φρενών, όταν άκουσε από κάποια μέλη του Δ.Σ. ότι θα υπάρξει αντίδραση από τον κόσμο αν ο αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι τύπου Τιμούρ Κετσπάγια, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι "χρυσές σελίδες" που έχει γράψει στο τιμόνι της ΠΑΕ Ολυμπιακός εδώ και 15 χρόνια θα γινόταν άνθρακας μέσα σε λίγα 24ωρα. “Αν με βρίσουν θα φύγω”, είπε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού πάνω σε στιγμή έντασης.
Επιμέλεια: Βασίλης Λαπατάς RedPlanet

ΥΓ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΟΞΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ 2008-2009. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Σ'ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ..ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!!!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ Ο ''ΕΓΩΙΣΤΗΣ'' ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΨΙΛΟΓΕΡΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ?? ΕΛΕΟΣ!!!!!

5 σχόλια:

  1. sygnvmh gia thn snoxlhsh mia ervthsh ua soy kanv, ola ayta poy egraces ta pistyhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετως Βαλβερδε
    1)Ο Κόκκαλης πρέπει να φέρει καλύτερο προπονητη και όχι τον Κεσπαγια(προπονητη της 3ης ομαδας Κύπρου)
    2)Πρεπει να ρίξει λεφτα για μεταγραφές γιατί ομάδα με δανεικούς δεν χτίζεται
    Πρέπει χωρίς να τον βρίσουμε,να του δώσουμε τα κατάλληλα μυνηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟ.....ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ REDPLANET...ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΓ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΣΩΚΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ....ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ...ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ.....ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΙΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sigoura mages o proedros exei prosferei polla stin omada,alla...autos o egwismos tou den tha afisei tin omada na kanei ena bima parapanw pote..iwannidis,lemonis,mpagebits, einai ligoi ap autous pou molis piran ligo ap tin doksa stin omada fygane nyxta..giati dld na thelei synexws na ginetai auto to prama..eleos re mages..

    ΑπάντησηΔιαγραφή