Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΠΟΙΟΣ???


ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΑΒΡΟΙ....ΩΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ''ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΛΕΒΕΡΔΕ...
(θελω εκατομμύρια σχόλια...να πιασουμε τον παλμο καθε γάβρου)

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ

Η λογική οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: Ότι όπως ήρθαν τα πράγματα δύσκολα θα μείνει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Και, πάλι η λογική (αλλά και οι πληροφορίες), αναφέρουν κάτι ακόμα: Ότι ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει το «κουμάντο του» για παν ενδεχόμενο, δηλαδή θα έχει ψάξει για προπονητή – ή τουλάχιστον μπορεί να κινηθεί πάνω σε μια λίστα.


Πού θα είχε τη δυνατότητα να κάνει τις κινήσεις του; Ο sportdog προσπάθησε να καταρτίσει έναν πίνακα με ονόματα τεχνικών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχους των «ερυθρολεύκων». Διευκρινίζουμε ότι δεν πρόκειται για πληροφορίες, αλλά για στάθμιση δεδομένων με βάση τεχνικούς που αν τους πλησίαζε μια μεγάλη ελληνική ομάδα θα είχαν, πιθανόν, διάθεση τουλάχιστον να συζητήσουν ή να μη φτάσουν χωρίς σκέψεις στην απόρριψη. Μερικές περιπτώσεις δείχνουν απίθανες, αλλά ίσως να μην είναι τόσο

ΠΙΘΑΝΟΙ

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ: Τον γνωρίσαμε πολύ καλά σαν ποδοσφαιριστή, φέτος τον μάθαμε και σαν προπονητή. Με θητεία μόνο στην Ανόρθωση, στην οποία εργάζεται από το 2004, κατάφερε αυτό που πριν φαινόταν ακατόρθωτο, να την οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Κύπρου. Είναι 41 ετών, ήδη ενδιαφέρονται γι΄ αυτόν πολλές ομάδες, ενώ πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της «Κυρίας».

ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ: Το όνομά του διατηρείται στην επικαιρότητα εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό. Ο 55χρονος Τερίμ είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της Τουρκίας, έχοντας κερδίσει ένα Κύπελλο UEFA με τη Γαλατασαράι, 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Τουρκίας, ενώ οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στην οποία εργάζεται και σήμερα, στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008.

ΑΛΕΝ ΠΕΡΕΝ: Ο Ολυμπιακός τον βρήκε απέναντί του πρόσφατα, καθώς εργάζεται στη Σεντ Ετιέν, από τον Νοέμβριο του 2008. Από τους γνωστότερους Γάλλους προπονητές, ο 53χρονος Περέν, μαθήτευσε δίπλα στον Αρσέν Βενγκέρ, οδήγησε την Τρουά σε τρεις ανόδους σε έξι χρόνια, κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας το 2007 με τη Σοσό και το νταμπλ το 2008 με τη Λιόν. Έχει εργαστεί επίσης στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ, ενώ το όνομά του ακούστηκε το καλοκαίρι για την εθνική Γαλλίας αλλά και τον Ολυμπιακό.

ΡΟΝΑΛΝΤ ΚΟΥΜΑΝ: Στα 46 του χρόνια ο πρώην Ολλανδός διεθνής, έχει εργαστεί σε πολλές γνωστές ομάδες. Αφού χρημάτισε βοηθός στην εθνική Ολλανδίας και τη Μπαρτσελόνα, ανέλαβε κατά σειρά τις Φίτεσε (την οδήγησε στο Κύπελλο UEFA), Άγιαξ (δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ολλανδία), ΠΣΒ Αϊντχόφεν (ένα πρωτάθλημα Ολλανδίας), Μπενφίκα (την οδήγησε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ) , Βαλένθια (ένα Κύπελλο Ισπανίας). Φέτος δεν εργάζεται.

ΤΟΜΑΣ ΝΤΟΛ: Ο Γερμανός Τόμας Ντολ δημιούργησε το όνομά του σε αρκετά νεαρή ηλικία, στο Αμβούργο. Άρχισε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα του το 2002 και δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε την πρώτη η οποία παρέπαιε και κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό, κατάφερε όμως να την οδηγήσει αρχικά στο Κύπελλο UEFA και μετά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έφυγε το 2007 για να αναλάβει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία όμως δεν γνώρισε ανάλογη επιτυχία. Είναι 42 ετών.

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟΙ

ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΑΜΑΤΣΟ: Από τους γνωστότερους Ισπανούς προπονητές, αν και τα τελευταία χρόνια η καριέρα του βρίσκεται σε πτώση. Είναι 54 ετών, έχει δουλέψει σε πολλές μεγάλες ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Σεβίλλη) και την εθνική Ισπανίας, ενώ από το καλοκαίρι εργάζεται στην Οσασούνα. Έχει αναδειχτεί δύο φορές πρωταθλητής και μία κυπελλούχος Πορτογαλίας, με τη Μπενφίκα.

ΠΟΛ ΛΕ ΓΚΕΝ: Οδήγησε τη Λιόν σε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα Γαλλίας και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθιερώνοντάς την ουσιαστικά σε κορυφαία ομάδα της χώρας. Αμέσως μετά παραιτήθηκε και απέρριψε προτάσεις της Μπενφίκα και της Λάτσιο, προτιμώντας να μείνει ένα χρόνο εκτός γηπέδων. Επέστρεψε για να αναλάβει τη Ρέιντζερς, η προσπάθειά του όμως στέφθηκε από αποτυχία. Τον κάλεσε η Παρί Σεν Ζερμέν που κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό για να τη βγάλει από το αδιέξοδο και εκείνος την έκανε ξανά πρωταγωνίστρια. Θεωρείται όμως ότι θα φύγει στο τέλος της περιόδου, άσχετα από την θέση που θα καταλάβει η ομάδα του.

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ

ΑΒΡΑΜ ΓΚΡΑΝΤ: Βρέθηκε από το πουθενά πέρσι στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, την οδήγησε όμως στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον 55χρονο Ισραηλινό Άβραμ Γκραντ ο λόγος, που μέχρι τότε είχε δουλέψει μόνο σε συλλόγους της πατρίδας του με απολογισμό 4 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και επί τετραετία στην εθνική της ομάδα.

ΧΟΑΚΙΝ ΚΑΠΑΡΟΣ: Είναι Ισπανός, 54 ετών, πολύ γνωστός στη χώρα του. Δεν έχει κερδίσει τίτλους, όμως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αρκετές ομάδες, είτε παίρνοντάς της από χαμηλότερες κατηγορίες και σταθεροποιώντας της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, είτε οδηγώντας τις στις ψηλότερες θέσεις του πίνακα και σε ευρωπαϊκές συμμετοχές, ενώ ανακαλύπτει ταλαντούχους παίκτες. Σήμερα εργάζεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, που υπό τις οδηγίες του προκρίθηκε στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

ΜΙΓΚΕΛ ΑΝΧΛΕΛ ΛΟΤΙΝΑ: Στα 52 του χρόνια, ο Ισπανός τεχνικός έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της πατρίδας του, όχι όμως στις θεωρούμενες μεγάλες. Η κορυφαία στιγμή του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας το 2006 με την Εσπανιόλ. Αμέσως μετά ανέλαβε την παραπαίουσα Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και έχει καταφέρει να της ξαναδώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την χαμένη της αίγλη.

ΓΚΡΕΓΚΟΡΙΟ ΜΑΝΘΑΝΟ: Ο 53χρονος Ισπανός προπονητής έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες στην πατρίδα του, μεταξύ των οποίων την Ατλέτικο Μαδρίτης. Καλύτερη στιγμή του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2003 με τη Μαγιόρκα, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία. Το 2004 του προτάθηκε να αναλάβει την εθνική Ισπανίας, προτίμησε όμως τη Μάλαγα, στην οποία δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2006 επέστρεψε στη Μαγιόρκα, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

ΠΑΣΚΟΥΑΛΑΕ ΜΑΡΙΝΟ: Θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους προπονητές στην Ιταλία. Είναι 47 ετών και έχει δημιουργήσει το καλό του όνομα στην Ουντινέζε, στην οποία εργάζεται από το 2007 και η ομάδα κάτω από τις οδηγίες του είχε καλές πορείες στο πρωτάθλημα και φέτος στην Ευρώπη. Πολύ καλές εντυπώσεις είχε αφήσει και η δουλειά του στην Κατάνια, τις τύχες της οποίας είχε αναλάβει τα προηγούμενα χρόνια.

ΜΙΣΕΛ ΠΡΕΝΤΟΜ: Ο 50χρονος Βέλγος, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του, άρχισε μεγάλος την προπονητική του καριέρα και δεν έχει εργαστεί ποτέ έξω από τη χώρα του. Δημιούργησε το καλό του όνομα στην διετία 2006-2008, όταν ανέλαβε τη Σταντάρ Λιέγης, την αναμόρφωσε και την οδήγησε πέρσι στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της μετά από 25 χρόνια. Αποχώρησε, σε γενική έκπληξη, το καλοκαίρι, για να αναλάβει τη Γάνδη, η πορεία της οποίας είναι πολύ καλή.













ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΟΥΤΣ?






ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

3 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ''ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ'' ..ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ.........
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ…
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΡΚΕΤΑ…ΛΟΙΠΟΝ…..
    Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ…ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΔΕΥΤΟΡΟΤΡΙΤΟ…ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ Θ’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ» ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΕΡΔΙΚΑ…
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ….
    ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ…ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΚΟ ΤΗΜ (ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ…ΣΚΑΟΥΤΕΡ…ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΙ..ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ.ΚΛΠ..ΚΛΠ)
    Θ’ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ…
    1ο..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
    2ο..ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ (Θ’ΑΝΦΕΡΘΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ..…ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..)
    3ο..ΚΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΗΜ (ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ)…..
    ΤΕΣΠΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ….ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ..ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ..ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ…
    ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 15000000€-20000000€..
    ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΙΤΡΙΝΕΣ…ΗΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ ..ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ…ΞΟΔΕΨΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 35000000€ ΚΑΙ 15-20 ΕΦΕΤΟΣ…ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΟΛΕ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΤΗΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ…(ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ..) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 6 ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ..
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8ΜΕ 9 ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 5 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…ΟΙ 3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ….ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ…ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΕ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝ Β’ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΘΗΝΟΥΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΖΑΪΡΙ(300000€) ΠΑΡΝΤΟ(300000€) ΖΟΥΕΛΑ (600000€)ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ (1000000€ ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ (800000€) ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ-ΜΑΚΟΣ (700000)ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΡΙΒΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΝΤΟΥ(2000000€),Ο ΓΕΣΤΕ(3000000 €),Ο ΝΤΕ ΛΑ ΠΕΝΙΑ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 1500000€) ΓΚΕΚΑΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΜΕ (500-700000€), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.Θ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ..
    ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ ΚΑΙ ΝΕΡΙ…ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ…
    ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ…
    ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ….ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΗΣ…ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΟΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ….
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50000000€ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΩΚ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΠΛΕΟΝ» ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ….
    ΙΔΩΜΕΝ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΑ !!!!!
    Ο ΧΑΡΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩ ΣΟΥ ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή