Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Τι έγινε ρε μάγκες του BASKET; Αυτή είναι η απάντηση που θα δίνατε στο γήπεδο; Τι χάλια ήταν αυτά πάλι; Όχι απλά ήσασταν χάλια αλλά δεν κατεβήκατε καν στο γήπεδο. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς σύστημα και όσο για πάθος και τσαμπουκά ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Η χθεσινή ημέρα για όλους εμάς τους γαύρους ήταν σκέτη ντροπή. Δεν είναι μόνο ότι χάσατε, μας ενοχλεί και μας τρελαίνει το γεγονός ότι δεν προσπαθείτε καθόλου. Και το πιο τρελό ακόμα είναι ότι για σας δεν τρέχει τίποτα. Ήθελα να ήξερα δεν υπάρχει καθόλου εγωισμός; Δεν είστε μόνοι σας, κουβαλάτε μαζί σας όλους εμάς που λατρεύουμε την ομάδα. όλους εμάς που όλη τη χρονιά ήμασταν στο πλάι σας και με το παραπάνω γιατί εσείς οι ίδιοι μας δώσατε ελπίδες για κάτι καλό φέτος, ότι μπορούμε να είμαστε πάλι πρώτη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και είστε εσείς οι ίδιοι που τα γκρεμίσατε όλα μέσα σε ογδόντα λεπτά. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να σηκώσετε το βάρος της φανέλας της πιο ένδοξης και ιστορικότερης ομάδας δεν τρέχει τίποτα. Μπορείτε να αποχωρήσετε. Αν όχι τιμήστε τη σεβαστείτε τη και κάντε αυτό που πρέπει. Αυτή τη στιγμή όσο δύσκολο και αν φαίνεται να ανατρέψετε την κατάσταση άλλο τόσο εύκολο μπορείτε να το κάνετε εσείς οι ίδιοι. Σιγά το μεγαθήριο που έχετε απέναντι σας. Δεν κοιτάω την διαφορά που χάσαμε εχθές. Είτε δύο ,είτε είκοσι δύο πόντοι διαφορά το αποτέλεσμα λέει ότι χάνουμε 2 – 0. αλλάξτε το.
Όσο για την χθεσινή συγνώμη να ξέρετε ότι δεν αρκεί. Δεν συμβιβαζόμαστε με ήττες πόσο μάλλον με αδιαφορία. Η χθεσινή ντροπή ξεπλένεται μόνο με την κούπα. Ή κάνετε το απίστευτο και την σηκώνουμε ή βγάλτε από πάνω σας τον δαφνοστεφανωμένο είτε είναι σε φανέλα είτε σε σακάκι και φύγετε γιατί δεν θα αξίζετε να τα φοράτε.

1 σχόλιο:

  1. aderfia osoi zhsame prin apo tis koupes tou '90 kata thn diarkeia twn megalwn epityxeiwn thn ptwsh kai to shmera blepoume oti auth h omada den trabaei.einai ntroph na blepoume paixtes ekatommyriwn na bgenoun kai na mas lene THA san politikoi.akoma ena THA apo ton giannakh gia to paixnidi ths paraskeyhs.emeis konteyoume na katapioume olla ta xapia kai aytoi synexizoun ta THA ante petaxte tis faneles kai fygete alliws koypa giauto hrthate tipota ligotero.SAKAFLIAS-7

    ΑπάντησηΔιαγραφή