Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ !!!


John Peiraiwtis 12 Σεπτεμβρίου στις 11:29 μ.μ.
ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Η ΓΡΙΠΗ…ΠΡΟΕΔΡΕ…!!

Τελικά όπως αποδείχτηκε μάλλον δίκιο είχαν οι αρμόδιοι του υπουργείου υγείας όταν αποφάσιζαν τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού να χρησιμοποιήσουν το καραϊσκάκη σε κέντρο περίθαλψης και εμβολιασμού σε περίπτωση που η νέα γρίπης μας επισκεπτόταν με τη μορφή πανδημίας! Από την μία είναι ευχάριστο ότι ευτυχώς δεν είχαμε μια τέτοια απρόσκλητη και καθόλου καλοδεχούμενη επίσκεψη, γιατί θα νοσούσε αρκετός κόσμος και αυτό μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, από την άλλη όμως μια άλλη μορφή γρίπης φαίνεται πως έχει επισκεφθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και απαιτείται άμεση περίθαλψη και θεραπεία…! Νομίζω πως οι αρμόδιοι του υπουργείου υγείας μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν καλύτερα την πολυσυζητημένη παραγγελία των εμβολίων! Και με το που δεχτούμε τα δέματα να φύγει ένα προς Ρέντη μεριά για να προλάβουμε…!
Προσπαθούμε να διακωμωδήσουμε λίγο την κατάσταση για να μην τρελαθούμε στο τέλος!! Είναι φανερό πλέον ότι η ομάδα έχει πρόβλημα…και πρόβλημα συντονισμού και προσανατολισμού…! Τώρα για το αν αυτό ευθύνεται οι σχέσεις που έχουν παίκτες και προπονητής δεν μπορώ να το ξέρω γιατί δεν είμαι στο Ρέντη! Πάντως για το μόνο που ξέρω και μπορώ να είμαι σίγουρος είναι ότι δεν ευθύνεται ο κόσμος, που για ακόμα μια φορά στάθηκε στο ύψος του και ειδικά το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 γιατί στο υπόλοιπο κομμάτι είχαμε απουσίες και το γήπεδο δεν γέμισε…κάτι που έχει σπάνια να συμβεί στο Καραΐσκάκη. Εν πάση περιπτώσει ο κόσμος ήταν εκεί φώναξε, στήριξε και εξέφρασε και την δυσφορία του, η οποία κρίνεται νομίζω δικαιολογημένη μετά από μια ακόμα προβληματική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.
Εδώ να τονίσουμε ότι γίνεται προσπάθεια και μεγάλη κιόλας όλο αυτόν τον καιρό να κρατήσουμε τον κόσμο και την σχέση μεταξύ μας στα επίπεδα που αρμόζουν στην ιστορία μας, δεν είμαστε σαν τους άλλους, λαός της μουρμούρας της φαγωμάρας και της γρουσουζιάς, ένα πράγμα θέλουμε και μόνο, να λειτουργούν όλα ρολόι και να σημειώνει μόνο επιτυχίες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας!! Όλο αυτόν τον καιρό στα καφενεία στις παρέες εδώ στα blogs μαλώνουμε (με την καλή έννοια πάντα) για αυτά τα πράγματα για τις κινήσεις, μεταγραφικές και μη αλλά και για το πώς θα μας βρει αυτή η χρονιά, σίγουρα όλοι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, θα υπάρχουν όλων των ειδών οι απόψεις και οι ενστάσεις, άλλωστε είμαστε 3.000.000 και ακόμα ποιο πολλοί οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από άκρη σε άκρη οπότε θα ήταν αδύνατο να συμφωνούμε όλοι! Το θέμα είναι η σκέψη μας η λογική μας και η άποψη μας να κινείται στα πλαίσια της προστασίας της ομάδας και όχι της ισοπέδωσης!
Είναι φανερό η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε σημαντικές θέσεις, ενίσχυση η οποία δεν έγινε το καλοκαίρι και που απαιτείται να γίνει το Γενάρη! Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές και ειδικά από εδώ ο Γιάννης το λέει από τον Μάιο για να μην πω και ποιο πριν! Το θέμα είναι να μην αναλωθούμε στην διαδικασία του τι φταίει αφού αυτό ούτος η άλλος το έχουμε τονίσει και να δούνε οι αρμόδιοι που αυτήν την στιγμή ορίζονται οι παίκτες και ο προπονητής για το πώς θα συνέλθουμε από αυτό που εγώ στην αρχή ονόμασα γρίπη, γρίπη αγωνιστική! Η ομάδα παρά την θέληση που δείχνει να έχει και δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχει δείχνει ότι δεν μπορεί να βγάλει κάποια πράγματα στο γήπεδο, πράγμα που σύμφωνα με την λογική δεν νοείται καθώς και προετοιμασία υπήρξε και παιχνίδια προκριματικών όπου είδαμε ότι κάτι καλό γινόταν, μέχρι τη ρεβάνς με την Σέριφ όπου εκεί είχε αρχίσει να φαίνεται το πρόβλημα και μια που ξεκίνησα το άρθρο και με ιατρικούς όρους είχε αρχίσει να σηκώνει πυρετό η ομάδα…! Το χειρότερο είναι ότι παίρνουν αέρα οι δευτερότριτοι και ελπίζουν και με σύμμαχο τις αντικειμενικές εφημερίδες…που τόσο αγαπούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…. στήνουν το δικό τους πάρτι, ξέρουν βέβαια ότι όλα αυτά γυρίζουν μπούμερανκ στο τέλος, αλλά εγώ και ο περισσότερος κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τους θέλω πάντα από κάτω και να μην σηκώνουν κεφάλι…
Κύριοι είστε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όλοι, «διοίκηση-τεχνικό τιμ-παίκτες!» όλοι σας απολαμβάνετε τις πλουσιοπάροχες ανέσεις σας τα πλουσιοπάροχα φράγκα σας και την πλουσιοπάροχη δόξα να ανήκετε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο καθένας από το πόστο του! Εμείς δεν απολαμβάνουμε τέτοιες ανέσεις πρακτικές οι οικονομικές…απολαμβάνουμε την δόξα μας που είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και θέλουμε να απολαμβάνουμε έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ γεννημένο και διψασμένο νικητή-πρωταγωνιστή και πάντα πρωταθλητή, γιατί έτσι γεννήθηκε αυτή η ομάδα και δημιούργησε μια υπερήφανη και ένδοξη ιστορία, που δεν έχει το δικαίωμα να την αμφισβητεί και να την χλευάζει κανείς!
Εδώ είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και απαιτείται συνεχής εγρήγορση και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς!! Εμείς θα είμαστε εδώ αυστηροί κριτές γιαυτό που αγαπάμε αληθινά και δεν θα προδώσουμε ποτέ! Και αυτό είναι η υπερηφάνεια του δαφνοστεφανομένου!!!

Ο Πειραιώτης

ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ !! ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ !! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΌΘΡΗΣΚΟΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ !! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ !! ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!!!

7 σχόλια:

  1. kala eseis pisteyete oti niazete kanis gia ton kosmo, hte apo dioikisi hte apo pextes????
    sta arxidia tous mas exoun file, poion kosmo poia thyra 7 thn aniparkti enoeis. otan blepoun ton sokrati tou lene tipota h malista kirie.... pote pigan renti teleytea fora?pote bgalame anakinosi os thyra 7 na sxoliasoume kati gia thn omada h kati allo gia ths ekdromes as poume.paidia h thyra 7 ypeirxe mexri to 2000,twra kseftilizete h thyra 7.th sxesh exei me thn palia, me ta paidia pou htan tote, o olympiakos tote htan o kosmos tou,twra einai eteria ae.mpori na me pite kai bazelo,alla epidi exw zisei kai thn palia 7 opos kai eseis sigoura den ta blepo mono egw ayta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @mitsos7 αυτα που γραφεις εχουν μια βαση αλλα δεν χρειαζονται ανακοινωσεις (τουλαχιστον οχι ακομα)στο γηπεδο η ομαδα θελει στηριξη ανεξαρτητως αποτελεσματος και κριτικη μετα το τελος του αγωνα. νομιζεις οτι ο κοκκαλης δεν βλεπει τι γινετε? και θεωρω οτι θα πραξει οπως πρεπει την καταλληλη στιγμη. το παν για μενα ειναι να φυγει ο τουρκοκυπριος απο τον πειραια, κανεις δεν τον θελει και με την φυγη του η ομαδα θα στρωσει. οσο για τους παικτες που για να διωξουν τον προπονητη κανουν γκελες και αθλιο παιχνιδι θα ερθει η σειρα τους στο τελος.
    khfhnas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. khfhnas είσαι όνομα και πράγμα. Ο Κόκκαλης βλέπει τι γίνεται κάθε χρόνο και αντί να τα κάνει καλύτερα, τα κάνει ποιο πουτάνα όπως τα έκανε και στο μπάσκετ κάποτε. Ποιος τον έφερε τον τουρκοκύπριο στον πειραιά ρε; Οι φυλλάδες που όρισε ο πρόεδρος ως νούμερο 1 εχθρό ή οι παίκτες που έμεσα διοχετεύεται ότι είναι ο δεύτερος υπαίτιος; Οι φυλλάδες φταίνε που φωνάζουν μήνες τώρα ότι η ομάδα θέλει παίκτες; Οι παίκτες φταίνε που η ομάδα δεν έχει επιθετικό προσανατολισμό και δεν δοκίμασε ούτε μια φορά το 4-4-2 σε δυόμιση μήνες προετιμασίας; Οι φυλλάδες φταίνε για τη μαύρη τρύπα της ΠΑΕ που την έστειλε με επιστολή προς τους υποψήφιους μετόχους ο Κόκκαλης και την παραδέχτηκε και ο Πρωταθλητης; Οι παίκτες φταίνε που έχουμε φτάσει μέσα Σεπτεμβρίου και έχουν παίξει ήδη έξι επίσημα και άλλα πόσα φιλικά οι ίδιοι και οι ίδιοι και κοντεύουν να σκάσουν από τώρα; Οι φυλλάδες φταίνε που πουλήσαν σε μια νύχτα το Μπελούτσι που οργάνωνε όλο το παιχνίδι πέρυσι και φέραν τον Πάτσατζόγλου της Ιταλίας; Οι φυλλάδες και οι παίκτες φταίνε που βγήκαν πέρυσι ανοιχτά οι τρεις ηγέτες του Θρύλου (Τζόλε, Νικοπολίδης, Ντούντου) και ζήτησαν ανοιχτά να μείνει ο Βαλβέρδε; Οι παίκτες δεν είναι χαζοί, βλέπουν την όλη διοικητική κατάσταση και τον προπονηταρά που έχουν και ξενερώνουν, με τι ψυχολογία να παίξουν; Αν τα ξέραν αυτά θα ερχόταν Μέλμπεργκ και Μαρέσκα; Ο Ντούντου ήθελε σαν τρελός να παίξει CL, να φανεί για να πάει εθνική και να παίξει Μουντιάλ, και βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να κοντράρει ούτε την Καβάλα.
    Πειραιώτη δεν είμαστε λαός της μουρμούρας της φαγωμάρας και της γρουσουζιάς άλλα με τέτοια στάση θα γίνουμε του κο κο κο και του μπε μπε μπε. Ποιο ρολόι και ποια οργάνωση σε μια ομάδα που αν ο πρόεδρος είναι διακοπές, απασχολημένος ή άρρωστος δεν κινήται τίποτα; Η διοίκηση του yes man και της προπαγάνδας, με ένα Σάββα που μετά το ναυάγιο του Σαββάτου δήλωνε αν ακυρωνόταν το γκολ ως οφσαιντ στον ΠΑΟ; Που ψάχνει εχθρούς τόσα χρόνια για να μας κρατάει μαντρωμένους στο μαντρί και επιβιώνει από την ανυπαρξία τον άλλων; Που έφερε έναν προπονητή να παίζουμε ταμπούρι με Κυριάκο αμυντικό χαφ και Τοροσίδη αριστερό εξτρέμ; Που έχει εκτός ομάδας Στολτίδη, Όσκαρ και Πάντο που έχει παίξει με όλους τους προπονητές. Και τέλος, μια θύρα 7 που έχει καταντήσει να γιουχάρει με τις ντουντούκες μπας και φοβηθούν οι παίκτες της υπερομάδας Καβάλας και ο διαιτητής!
    Πάξτε πια να στηρίζεται αυτή την αρρώστημένη κατάσταση, πόσο ακόμα θα μικραίνετε τον Ολυμπιακό και του οπαδούς του;
    Αχιλλέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πειραιώτικη μαγκιά και υπερηφάνεια του δαφνοστεφανομένου δεν υπήρξε ποτέ στις προτεραιότητες της νυν διοίκησης, βλέπετε παρασκήνιο και σφυρίχτρα χρόνια τώρα, προσφυγή στο CAS, κυνήγι μαγισών με τις εφημερίδες κλπ.
    Το κακό είναι ότι κατάφερε να το μεταλαμπαδεύσει και σε μεγαλο μέρος της κερκίδας και βολεύεται με τη μιζέρια, τι φοβάστε ρε μην φύγει ο πατερούλης (που και καλά στο τέλος λύνει όλα τα προβλήματα) και σας κάνουν ντα;
    Η μαγκιά αδέρφια είναι στάση ζωής και το γλύψιμο είναι στάση υποταγής.
    Μαγκιά δεν είναι να παίρνεις πρωτάθλημα από τους λίγους, μαγκιά είναι να παίζεις με Λάτσιο να τρώς γκολ από άουτ και να κερδίζεις, μαγκιά είναι να τρως γκολ στη Βέρντερ και να της ρίχνεις τρία. Μαγκιά και υπέρτατη υπερηφάνεια είναι να παίζεις με δέκα παίκτες από το 12' στο Μπερναμπέου και να κάνεις τους Ισπανούς στο τέλος να φωνάζουν Ίκερ Κασίγιας.
    Αυτή η μαγκιά αναδείχθηκε όταν ο Σώκρατες έκανε για κάποιους μήνες λίγο πίσω, επέστρεψε όμως...
    Θέλετε να διαβάσετε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ο λαός του; διαβάστε το απο κάποιον από αυτούς τους "αντικειμενικούς" που βρίζετε και όχι τα φερέφωνα τις διοίκησης που διαβάζετε στο Φως και τον Πρωταθλητή, αυτοί δεν έχουν μυρώδια.
    Διαβάστε αυτό το link:
    http://www.sport-fm.gr/article/106659
    Αχιλλέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε μάγκες, συμφωνώ μαζί σας.
    ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλεπει τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο.Αν το τίμημα για να παραμείνουμε υπερήφανοι είναι να χάσουμε και καμια κούπα δεν τρέχει και τίποτα ρε μάγκες.Είμαι από τους γαύρους που δεν έγιναν ολυμπιακοί γιατι έχουμε τις περισσότερες κούπες.Απο το 1982 που πάω στην 7 πρώτη φορά βλέπω τέτοια υπνηλία.Δεν βλέπω να υπάρχουν 10 άτομα που να μπορούν να οργανώσουν τον κόσμο να φωνάξει ένα σύνθημα σωστό,πόσο μάλλον να αντιδράσει σ'αυτά που γίνονται.Η ζημιά βέβαια εχει γίνει από τότε που τα εισητήρια φύγαν απο τους συνδέσμους (μετα τα επεισόδια στη λαυρίου) και το κόψιμο των μετακινήσεων οπαδών.Γιαυτό πρεπει οι συνδεσμοι να οργανωθούν και να βρούν λύσεις σε πολλα θέματα πριν να ειναι αργά.
    Πάνος από Ηλιούπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Αχιλλεας προσπερναω το ατυχες σχολιο για το nick μου καθως και το ρε πιο κατω μια και αν το κανω θα ξεφυγει η συζητηση. κανεις δεν ειπε οτι ΔΕΝ φταει ο Κοκκαλης για το τι συμβαινει στην ομαδα , οπως εχει την ευθηνη για τα πρωταθληματα και για ολα οσα εχει κανει (θετικα) για την ομαδα αλλο τοσο ευθηνετε για οτι κακο εχει συμβει ή θα συμβει. αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι δεν θα προσφερουμε τιποτα θετικο στην ομαδα εαν αρχισουμε να γκρινιαζουμε ή βρισουμε τον Κοκκαλη μεσα στο γηπεδο και οχι μονο επειδη ειδαμε οτι δεν θελει κανεις να μπει στην ομαδα. η μαυρη τρυπα ειναι λογιστικη μια και οπως πρεπει να γνωριζεις δεν φαινονται στον ισολογισμο εσοδα απο τα εισητηρια του γηπεδου ,εσοδο σοβαρο και κυριαρχο για ολες τις ομαδες. και στην τελικη τι περιμενες? να εχουμε και θετικο απολογισμο? απο την στιγμη που η ομαδα χρειαζετε παικτες πρωτης γραμμης ειναι λογικο να βγαινουμε εκτος προϋπολογισμου.
    khfhnas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Khfhnas. Δεν έχω πρόβλημα να χρωστάει η ομάδα, πρόβλημα έχω που δεν ακούω ντόμπρες εξηγήσεις. Αντί να βγει κάποιος και να πει: κύριοι χρωστάμε, για τον λόγο αυτό μην περιμένετε ονοματά για ένα δύο χρόνια, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε μια στράτα και μετά βλέπουμε. Αντ' αυτού ακούμε εξορισμούς κατά των εφημερίδων που θέλουν το κακό του Ολυμπιακού, υποσχέσεις κάθε τρεις-τέσσερις μήνες στην 7 ότι όλα θα διορθωθούν, θα γίνουν μεταγραφές θα, θα, θα.. Από το 2002 που αρχίσαν τα έργα στου Ρέντη και το Καραϊσκάκη όλο υποσχέσεις είναι ο πρόεδρος, από έργα...μισές δουλειές.
    Χθες φώναξε πάλι τους τάγους της 7 να μαζέψουν τα πρόβατα στο μαντρί, μην χαθεί η κουτάλα μαζί με το ζουμί. Πως μπορείς να πιστέψεις κάποιον που 2μιση μήνες πριν έταζε 3-4 μεταγραφές και δεν έκανε καμία, ότι το χειμώνα θα κάνει; Θα κάνει όπως έκανε πέρυσι αμυντικό χαφ και βγάλαμε τη χρονιά με Πάτσα. Που μετά τη Σέριφ σε έρωτηση ότι ο κόσμος περιμένει μεταγραφή απαντούσε και μεις περιμένουμε!
    Ο κόσμος αντιδρά και καλά κάνει. Αντιδρά γιατί βλέπει να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη ή και να γίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Αντιδρά γιατί βλέπει να τον φτύνουν και να υποστηρίζουν ότι ψιχαλίζει. Αντιδρά γιατί τον κοροϊδεύουν και πρέπει να λέει και ευχαριστώ. Με την υπομονή δεν γίνεται τίποτα πια, υπομονή κάνουμε κάθε χρόνο και έκει πατάει ο Κόκκαλης, μας πετάει ένα κοκκαλάκι ελπίδας και στο τέλος όλοι κάνουμε κο κο κο. Όσοι δεν κάνουν ηθελημένα βάζει τους "υπαλλήλους" να τους κάνουν με το ζόρι.
    Ντροπή των οπαδών, έχετε καταντήσει την εφτά του Κοκκαλη νταβά!
    Αχιλλέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή