Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!



ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!

Για άλλη μια φορά δείξαμε τι σημαίνει λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Με τα 3 σημαντικά συστατικά του…
Ενωμένος και χωρίς μουρμούρα μεταξύ μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δυναμώνει την σχέση μας με αυτό που αγαπάμε αληθινά. Η αλήθεια είναι ότι με τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονταν στην ομάδα μας είχε δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα που δεν άρμοζε σε καμία περίπτωση στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στην ιστορία του σαν ομάδα και σαν λαό, που αποτελεί και την ασπίδα σε ότι έρχεται στο προσκήνιο και έχει ως στόχο να του προκαλέσει κακό. Ξέρουμε ότι ενωμένοι και σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε πολλά και ίσως αυτά που απαιτούνται για να είναι πάντα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας στην κορυφή! Όλοι το ίδιο όνειρο έχουμε και την ίδια αγάπη για αυτήν την ομάδα, όπως και το ίδιο ενδιαφέρων για τα δρώμενα και για τα θέματα που απασχολούν τον θρύλο μας, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει όμως πως στην πρώτη στραβή πρέπει το ένα πέταλο να κατηγορεί το άλλο. Ούτε να κατηγορείται η ΘΥΡΑ 7 ότι κάνει μούγκα στον Κόκκαλη κλπ. Η ΘΥΡΑ 7 έπραξε αυτά που έπρεπε για το καλό της ομάδας, πίεσε όσο έπρεπε και μετέφερε την γνώμη και την ανησυχία όλων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ στον πρόεδρο και είδαμε ότι σε 24 ώρες άλλαξαν όλα…! Άρα ας μην ψαχνόμαστε μεταξύ μας, γιατί πρώτα από όλα υποτιμούμε τον εαυτό μας και την κοινή αγάπη και τους κοινούς στόχους που έχουμε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.
Δυνατός και με πολύ παλμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα σηκώσαμε το καραϊσκάκη στον αέρα! Αυτό δείχνει ακριβώς τι νιώθουμε και πως αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, μονό έτσι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας και να την ωθήσουμε στην νίκη στην πρεμιέρα του τσάμπιονς λίγκ, με δυνατή φωνή και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή αποδείξαμε σε όλους τι δυναμική που κατέχουμε σαν λαός, βλέπεται κάποιοι βολεύονταν με την μουρμούρα που είχαμε μεταξύ μας τις προηγούμενες μέρες, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος πώς να γίνουμε (η να μας κάνουν…) κουβάρι για να επωφεληθούν οι άλλοι, τα καλά τους φιλαράκια…! Οι ανύπαρκτοι πρασινοκίτρινοι loosers!! Δεν θα τους κάνουμε την χάρη όμως ποτέ γιατί είμαστε γαύροι από τον Πειραιά!
Μοναδικός Με ένα ακόμα εκπληκτικό coreo (χωρογραφία) που δημιουργήσαμε στο πέταλο μας κάναμε μια μοναδική ατμόσφαιρα που χειροκρότησε και απόλαυσε όλο το γήπεδο! Με τα συνθήματα μας μεταδώσαμε την αγάπη μας και την αρρώστια μας για αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ και που μας κάνει τις στιγμές της δόξας του χαρές δικές μας. Όλο το γήπεδο όμως ήταν εκπληκτικό με την φωνητική του παρουσία και αυτό δεν συμβαίνει πάντα, για αυτό ήταν και μοναδικό γιατί μέσα σε λίγες ώρες καταλάβαμε όλοι ότι προέχει η στήριξη της ομάδας και το πώς θα σηκώσουμε το καραϊσκάκη στον αέρα παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη που θα τεθεί οδηγός για μια καλύτερη συνέχεια, που συνδυάζεται και με την έλευση του νέου προπονητή, ενός ανθρώπου παγκοσμίας εμβέλειας και μιας μεγάλης προσωπικότητας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και επειδή οι μεγάλες προσωπικότητες είναι για τις μεγάλες ομάδες ας ευχηθούμε να βγάλει και να παρουσιάσει τις γνώσεις του στους παίκτες μας και όλοι μαζί να οδηγήσουμε και να διατηρήσουμε τον ΘΡΥΛΟ μας εκεί που ανήκει… ΝΙΚΗΤΗ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Θρύλε των γηπέδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ δαφνοστεφανομένε μεγάλε και τρανέ που έχεις δύναμη σου ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ…!!

Ο Πειραιώτης

ΕΤΣΙ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΕΝΕΙΣ !!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ !!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου