Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!


John Peiraiwtis
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

13/9/09 1).«Πρόεδρε συντονίσου…υπάρχει πρόβλημα και κάνει μπάμ, έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να μπαίνεις μπροστάρης σε κάθε πρόβλημα και να το σκουπίζεις όπως πρέπει, μην αφήνεις τους γύρω γύρω με τους παχουλούς μισθούς να διαλύσουν ότι εσύ με κόπο έχεις φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια!! Άσε και εσύ τους εγωισμούς και πάρε τις σκληρές αποφάσεις που πρέπει όσο είναι νωρίς… Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι «φωτιά» και μόνο με τρεις καθαρές νίκες θα ισορροπήσουμε την κατάσταση…!

15/9/09 2).«Ενωμένοι και με ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή ξεκινάμε την μάχη που θα είναι σκληρή και σε όλα τα μέτωπα..
Όσο αναφορά την ΘΥΡΑ 7 χθες εξέφρασε την άποψη της και την άποψη του κόσμου που μόνο στόχο έχει την καλύτερη αγωνιστική εικόνα και την επιτυχία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Από το παιχνίδι με την Σέριφ είχαμε εκφράσει την δυσφορία μας στην εικόνα που βλέπαμε, άσχετα αν υπήρξαν κατηγορίες από αρκετούς, ότι η ΘΥΡΑ 7 χτυπάει προσοχή στον Κόκκαλη και δεν βγάζει μιλιά για εκείνον…αυτή η ΘΥΡΑ 7 λοιπόν χθες είπε στον πρόεδρο: «δίωξε τον τώρα…! Για το καλό της ομάδας και μόνο! Άρα δεν υφίσταται καμιά προσοχή κύριοι…! Από εκεί και πέρα οι λιγοστοί αναποφάσιστοι ας αποφασίσουν τελικά αν όντως είμαστε υπάλληλοι του Κόκκαλη η όχι και αν θελήσουν ας έρθουν μαζί με εμάς και τους υπολοίπους αδελφούς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ να γίνουμε μια γροθιά για να φέρουμε τον θρύλο μας εκεί που του ανήκει.
Γιατί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο λαός του, ο ενωμένος, δυνατός και μαγικός λαός του!!»

Αυτά τα 2 κομμάτια είναι από κάποια προηγούμενα άρθρα μου τις μέρες που η ομάδα μας βρισκόταν σε οικογενειακά προβλήματα! Μετά και την ισοπαλία με την Καβάλα το κλίμα πλέον είχε πάρει την κατηφόρα και η ομάδα βρισκόταν στο πιο δύσκολο μονοπάτι, ένα μονοπάτι δύσβατο του οποίου ο δρόμος δεν ξέραμε που θα οδηγούσε. Κάποιοι μιλάγανε για διάλυση, κάποιοι για κρίση, κάποιοι για λάθος κινήσεις. Το χρέωμα ήταν σαν κύμα που στο πέρασμα του παρέσυρε τους πάντες…Τον πρόεδρο, τους παίκτες εμάς τον κόσμο και όλα όσα αποτελούν την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αλλά για αυτές τις δυσκολίες είναι οι μεγάλες ομάδες και ο μεγάλος κόσμος! Και αυτό εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ το ξέρουμε καλά γιατί έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και το μόνο που μπορούσε να σταθεί σαν εγγύηση στην προσπάθεια μας να ανατρέψουμε τον κλίμα ήταν η ΕΝΟΤΗΤΑ μεταξύ μας. Αναφέρθηκα και ποντάρισα εγώ ειδικά πολύ σε αυτό το κομμάτι, για το πόσο σημαντικό είναι δηλαδή να μείνουμε ενωμένοι, να μην παρασυρθούμε από κάθε λογής δημοσιεύματα και να δούμε την πραγματικότητα την οποία και θα εκφράσουμε όχι με ξύλο και βρισιές μεταξύ μας, αλλά με φωνή και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ! Ακολουθούσαν τα 3 σημαντικά παιχνίδια με Άλκμαρ-Μπαοκ-Χανούμι και επιβαλλόταν να ανατρέψουμε το κλίμα άμεσα!!
Έγραφα σχετικά:
«Στα 3 επόμενα παιχνίδια όπως και εσύ πρόεδρε σίγουρα θα έχεις καταλάβει η ανατρέπεται λίγο το κλίμα η ανατρέπεται όλη η ομάδα και τότε οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα μας βάλουν σε ένα δύσκολο μονοπάτι! Οι εχθροί θα στήσουν χορό και οι καουμπόηδες με τα στυλό θα ξεσπαθώσουν, είδη τα πρώτα δείγματα τα πείρες, μας και σε σχολιάζουν με τους ποιο υποτιμητικούς σχολιασμούς και μας και σε χλευάζουν λες και μιλάνε για κανένα σωματείο της πλάκας!! Προστάτεψε την ιστορία της ομάδας σαν πρόεδρος που είσαι!
ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ 3 ΣΤΑ 3 ΜΕ «ΆΛΚΜΑΡ-ΜΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος λοιπόν εγκαίρως απομάκρυνε τον Κετσπάγια και κατέβηκε Ρέντη, τα υπόλοιπα και το ποιο κρίσιμο σημείο πλέον ήτανε τι θα κάναμε εμείς. Τα συναισθήματα ανάμικτα για πολλούς και όμως σαν να είχαμε συνεννοηθεί…σαν να είχαμε ήχαμε δει όλοι το ίδιο όνειρο…Η μέρα Τετάρτη και ένα καραϊσκάκη στο αέρα από άκρη σε άκρη ένα συναίσθημα μια φωνή! «ATTACK NOW» Το σύνθημα μας και πολύ φωνή συνοδευόμενη από την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ που διαθέτουμε και μοιράσαμε στους παίκτες της ομάδας για να γίνει η αρχή! Αποτέλεσμα; τρείς σερί νίκες!! Με δύο διπλά, με Μπαοκ και αεκ!! Αυτό δεν θέλαμε ρε αδέλφια; για αυτό δεν δουλεύαμε; Είδατε την αλλαγή του κλίματος; με μαχαίρι στο στόμα όλοι!! Πάρτε χαμπάρι ότι αυτά που κάναμε σε μια εβδομάδα οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν για χρόνια!! Αλλά όλα αυτά για να γίνουν έπρεπε να λειτουργήσουμε σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και μόνο, έτσι απλά! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι κάποιοι που είναι και αδέλφια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ λερώσανε το στόμα τους και τσιμπήσανε στα δημοσιεύματα και στην προπαγάνδα και προσπάθησαν να έρθουν σε διχασμό με άλλο κομμάτι του κόσμου, σήμερα είναι περήφανοι και γυρνάνε στα καφενεία υπερηφανέυοντας το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !! Αλλά τι να κάνουμε δεκτοί και αυτοί, όλοι μαζί για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ονειρευόμαστε!!!

Ο Πειραιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου