Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!!


Tasos Miskedakis 17 Σεπτεμβρίου στις 10:57 π.μ.
Aδερφέ όλα καλά από χθες. Η ομάδα μόνο με την ψυχή, το βάρος της φανέλας και εμάς κατάφερε να κερδίσει. Όχι μόνο να κερδίσει, το σημάντικότερο κέρδος ήταν η ψυχολογία μας. Τώρα πια μπορούμε να πούμε ότι ο θρύλος μας επέστρεψε από την κατηφόρα που μας οδηγούσε ο Κετσπάγια. Πήραμε και προπονητή που λατρεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο και ελπίζουμε πια να δουμε τον Ολυμπιακό όπως τον ονειρευόμαστε. Βέβαια τώρα θέλει δούλεια και τον Γενάρη οιποσδήποτε μεταγραφές. Γιατί πέρα απ' τα κενά, δεν λένε και οι τραυματισμοί να κοπάσουν. Κάθε μέρα και κάποιος βγαίνει έκτος. Να δούμε με Παοκ και ΑΕΚ τι απώλειες θα έχουμε (χτύπα ξύλο!!!).
Είμαστε κοντά στην ομάδα και πρέπει να την βοηθήσουμε κι άλλο. Δεν πρέπει το γήπεδο να γεμίζει μόνο στα ευρωπαϊκα παιχνίδια.
Να μπει στο πετσί μας ότι όποτε παίζει ο θρύλος μας το γήπεδο πρέπει να έχει τέτοια ατμόσφαιρα.
Τόσα χρόνια ξέρουμε ότι και στις ποιο χειρότερες εφανίσεις ο κόσμος σπρώχνει την ομάδα να κερδίσει.
Με την Καβάλα όλα έγιναν αντίθετα, η ομάδα χάλια,μισοάδειο γήπεδο κι έμεις στην 7 δεν τα δώσαμε όλα.Βέβαια ήταν και βαρύ το κλίμα....
Τέλος πάντων. Η ουσία είναι ότι από χθες πήρε η ομάδα μπρός και ελπίζουμε από δω και πέρα να πάνε όλα καλά.
Μην ξεχνάμε ότι έχουμε 2 ντέρμπι και θα παιχτούν χωρίς εμάς τους φιλάθλους και με κόντρα διαιτησία. Αν τα πάρουμε νικηφόρα τότε θα περιμένουμε την 12 αγωνιστική να στείλουμε στον πάτο και στην μιζέρια και τα βαζελολαγουδάκια.Είναι η θέση που τους αρμόζει. Μας έχουν πρήξει αλλά δεν πειράζει. Ας χαρούν την πρώτη θέση για λίγες μέρες ακόμη. Μετά, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και ο Θρύλος μας στην κορυφή!!!!!

ΕΤΣΙ ΤΑΣΑΡΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΑ ΠΕΡΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου