Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ 3 ΣΤΑ 3 ΜΕ << ΑΛΚΜΑΡ - ΜΠΑΟΚ - ΑΕΚ


John Peiraiwtis 14 Σεπτεμβρίου στις 5:14 μ.μ.
ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ 3 ΣΤΑ 3 ΜΕ «ΆΛΚΜΑΡ-ΜΠΑΟΚ-ΑΕΚ» ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ…!

Έτσι όπως τα κάνατε τώρα μάγκες μου μπερδεύει το θέμα, για κακή σας τύχη. Δεν θέλατε να είστε σοβαροί από την αρχή και να είστε «καβάλα» στο άλογο πάρτε τα τώρα, μείνατε πολύ λάσκα μου φαίνεται από πολύ νωρίς κιόλας, τώρα το γιατί ψαχτείτε να το βρείτε μόνοι σας και να το φτιάξετε στο σβέλτο γιατί άμα ψαχτούμε εμείς δεν την βλέπω καλά την δουλειά! Είδατε τα αποτελέσματα; γίνατε χλέυα στους ανύπαρκτους…στους δευτερότριτους…σε αυτούς που αντί να κοιτάνε τα του οίκου τους και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ γίνανε κόμμα και γλεντάνε πάνω στα χάλια μας…!
Να νομίζει τώρα ο καθένας ότι θα μπορεί με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με ένα καλό στήσιμο να πάρει και βαθμό η βαθμούς και ειδικά μέσα στο καραϊσκάκη!! Ιεροσυλία και μόνο που το αναφέρω!! Το περσινό πανό το θυμάται κανείς από εσάς; «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ» η ήσασταν αφοσιωμένοι μόνο στις διατάσεις που κάνατε στο ζέσταμα; Για ρίξτε μια ματιά να ενημερωθείτε πόσα χρόνια κρατάει αυτό…μια έδρα που δεν κατάφερε να μας την σπάσει η Λίβερπουλ η Ρεάλ η Λάτσιο να μας την σπάει η Καβάλα και η ξε-καβάλα;;!! Ρε επικοινωνείτε; ρίξτε μια ματιά στο σήμα που κοσμεί την εμφάνιση που φοράτε…σοβαρευτείτε αφήστε τους προσωπικούς εγωισμούς και τα θέλω σας και αγωνιστείτε σκληρά για την ομάδα που σας πληρώνει γαζέτα τα φράγκα για να αγοράζετε τα «porse»! Ένας για όλους και όλοι για έναν! Αυτός είναι ο όρκος σε μια ομάδα, τσιφλίκι και μαγαζάκι δεν θα γίνει κανενός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας, είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας και αυτό το «μας» το προστατεύουμε σαν τα μάτια μας, περήφανο το κληρονομήσαμε από τους παλιότερους περήφανο θα το διατηρήσουμε!! Την ομάδα των νέων την βλέπετε; που είναι πιτσιρικάδες μπροστά σας, τρένο πάει και εδώ αξίζουν πολλά μπράβο και στα παιδιά και στον Αλεξανδρή!
Πρόεδρε συντονίσου…υπάρχει πρόβλημα και κάνει μπάμ, έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να μπαίνεις μπροστάρης σε κάθε πρόβλημα και να το σκουπίζεις όπως πρέπει, μην αφήνεις τους γύρω γύρω με τους παχουλούς μισθούς να διαλύσουν ότι εσύ με κόπο έχεις φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια!! Εδώ και μια εβδομάδα κατεβαίνεις στο Ρέντη…και ακόμα δεν έχεις πάει, πήγαινε κάτω και καθάρισε την κατάσταση, δεν μου λέει κάτι να καλέσεις μόνο τους αρχηγούς, σε όλους φόρα παρτίδα μπροστά βγές και μίλα σαν Κόκκαλης! Άσε και εσύ τους εγωισμούς και πάρε τις σκληρές αποφάσεις που πρέπει όσο είναι νωρίς…αν μου φύγει ο άλλος καμιά δεκαριά βαθμούς δεν έχει νόημα να κατέβεις ούτε να τους πλακώσεις, θα έχει πετάξει το πουλάκι.
Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι «φωτιά» και μόνο με τρεις καθαρές νίκες θα ισορροπήσουμε την κατάσταση, θα έρθουμε λίγο στα ίσα μας γιατί η φρίκη που έχουμε βαρέσει είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος είναι σκαλωμένος άσχημα, γιατί μπορεί εσείς να αργήσατε να πάρετε παίκτες εμείς όμως δεν αργήσαμε καθόλου να πάρουμε τα διαρκείας μας…και να είμαστε εκεί που πρέπει! Στα 3 επόμενα παιχνίδια όπως και εσύ σίγουρα θα έχεις καταλάβει η ανατρέπεται λίγο το κλίμα η ανατρέπεται όλη η ομάδα και τότε οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα μας βάλουν σε ένα δύσκολο μονοπάτι! Οι εχθροί θα στήσουν χορό και οι καουμπόηδες με τα στυλό θα ξεσπαθώσουν, είδη τα πρώτα δείγματα τα πείρες, μας και σε σχολιάζουν με τους ποιο υποτιμητικούς σχολιασμούς και μας και σε χλευάζουν λες και μιλάνε για κανένα σωματείο της πλάκας!! Προστάτεψε την ιστορία της ομάδας σαν πρόεδρος που είσαι!
Εμείς από την μεριά μας βλέπεις ότι ακόμα πάμε στο χαλαρό και είμαστε εκεί και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί εμείς σαν υπερήφανος λαός τιμούμε και υποκλινόμαστε στον δαφνοστεφανομένο!! Ας φροντίσουν να κάνουν το ίδιο και όλοι όσοι διαχειρίζονται με την απόδοση τους, διοίκηση παίκτες μέχρι και προπονητής, την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, που έχει ως στόχο μόνο την επιτυχία!

Αυτό:
1. παναθηναϊκός 9
2. Άρης 7
3. ΑΕΚ 6
4. Αστ.Τρίπολης 5
5. Καβάλα 4
6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4

Δεν είναι για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ….!!

Ο Πειραιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου