Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ...! ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΙΚΗΣ !!


John Peiraiwtis 21 Σεπτεμβρίου στις 8:34 μ.μ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ….!ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΝΙΚΗΣ!!

Το σύνθημα είχε δοθεί από την προηγούμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη με το εκπληκτικό «coreo» στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7. «ATTACK NOW» «ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ»!
Η ομάδα μετά από τις δυσκολίες που εμφάνισε στα «οικογενειακά» της έκανε την τέλεια επαναφορά. Τονίζαμε όλη την εβδομάδα ότι όλα ήταν στο χέρι μας και στην θέληση μας. Το πάρτι που είχαν στήσει οι εφημερίδες και οι κάθε λογής δημοσιογράφοι χορεύοντας πάνω από τα προβλήματα μας δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα αποπροσανατολισμού και μόνο. Τελείωσε άδοξα για όλους τους υποψηφίους λασπολόγους και εχθρούς αυτή η προσπάθεια. Όλα αυτά βέβαια για να είχαν το αποτέλεσμα που βλέπουμε απαιτούνταν ενότητα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ!! Αυτό το πετύχαμε, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καυτή, ήταν εβδομάδα του ξεκαθαρίσματος και των κρίσιμων αποφάσεων. Αυτές πάρθηκαν σύντομα με την απομάκρυνση του Κετσπάγια και την πρόσληψη του Ζίκο, έγινε και το ξεκαθάρισμα της ψυχολογίας και του προσανατολισμού που απαιτείται για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Πείτε το κάτι σαν νέα αρχή.
Την Τετάρτη με την Άλκμαρ δείξαμε απλά πως λειτουργούμε σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Φωνή, πάθος, στήριξη στην ομάδα και ανατροπή κλίματος. Την ίδια ώρα που κάποιοι περίμεναν το στραβοπάτημα για να ολοκληρώσουν την δουλειά που είχαν αρχίσει, δηλαδή αυτή της παραπληροφόρησης, της χολής και της προπαγάνδας που θα είχε ως αποτέλεσμα την μανούρα μεταξύ μας. Η χάρη αυτή δεν τους έγινε φυσικά γιατί πολύ απλά έχουν να κάνουν με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και όπως θα καταλάβατε την αμέσως επόμενη μέρα που ο αγαπημένος τους παναθηναϊκός έφαγε 3 γκόλ!! Και η αεκ του αγαπημένου τους Μπάγιεβιτς 4 γκόλ!! Σαν έκπληξη είδαμε να αντιμετωπίζεται από τα φύλλα τα αντικειμενικά πολύ διακριτικά το θέμα…και όσοι θα προσέξατε με αφορμή τα 3 του ενός και τα 4 της άλλης τα σχόλια ήταν γενικά, δηλαδή δεν μας λέγανε ούτε για πρόβλημα Τέν Κάτε ούτε για τον Πατέρα ούτε για τον Μπάγιεβιτς ούτε τίποτα…! Το είδαν, μάλλον το παρουσίασαν…σαν πληγή του Ελληνικού ποδοσφαίρου!! Όχι κύριοι δεν ξέρω αν σας διαφεύγει αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κέρδισε! Οπότε όχι στο ίδιο μετερίζι με τους άλλους. Δεν έχουμε κανένα κοινό! Ντρέπεστε να πείτε ο παναθηναϊκός σε 5 ματς έχει 4 ήττες και έχει φάει 4 γκόλ;;!! Ο Ευρωπέος…! Η αεκ για πόσο ακόμα θα γίνεται περίγελος όποτε παίζει Ευρώπη;; αν δεν γουστάρει να μην ξαναπαίξει, αν δεν την ενδιαφέρει να φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα ας δηλώσει αποχώρηση, άλλωστε επιτρέπεται από ότι είπε ο Πλατινί! Αφήστε λοιπόν κύριοι δημοσιογράφοι τις γενικότητες και μιλήστε συγκεκριμένα.
Τώρα και μετά το μάγκικο διπλό στην τούμπα αρχίσανε το γλείψιμο πάλι, θυμηθήκανε πάλι πως μας λένε «ΘΡΥΛΟ» ότι είμαστε γεννημένοι πρωταθλητές και ότι έχουμε ψυχή!! Δεν πειράζει όμως έτσι σας θέλουμε… Όταν θα προσκυνάτε τον δαφνοστεφανομένο θα γίνεστε δεκτοί και πάλι υπό όρους!
Όσο για τον Μπαοκ αυτή είναι η μοίρα σας, οι πέτρες και τα μπουκάλια και τα κάθε λογής αντικείμενα που βρίσκετε και πετάτε εκεί πάνω δεν πτοούν τον ΘΡΥΛΟ και πάρτε το χαμπάρι! Δεν σας χάλασε που ξενερώσατε και δεν βγάλατε κιχ με το που έληξε το παιχνίδι…ο άντρας που είχε μπει πέρυσι και κυνήγαγε τον Νικοπολίδη που ήταν;; μετά το κλοτσίδι που να ζυγώσει ε…;! Αυτό όμως που με προβλημάτισε ήταν ότι ενώ πέρυσι τα μπουκάλια της «μαλαματίνας» κοσμούσαν τον αγωνιστικό χώρο, χθες δεν έπεσε κανένα…μα τι να έγιναν τα μπουκάλια;; που τα βάλατε…;! Έτσι θέλουμε να σας ξενερώνουμε όλους και τους ασπρόμαυρους Μπαοκτζήδες και τους πρασινοκίτρινους…Μπαοκτζηδες, γιατί χθες ήταν όλοι Μπαοκ, όπως και την Τετάρτη θα είναι όλοι αεκ! Αλλά είπαμε αυτό μας πορώνει το «όλοι σας και μόνοι μας»!
Συνεχίζουμε «δυνατά» «μάγκικα» και «πειραιώτικα»!! Αφήστε μας στην κρίση μας…!!!

Ο Πειραιώτης

ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΜΟΥ !! ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΡΧΗΓΟΣΣΣΣ !!!!

1 σχόλιο: