Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΥΛΟΣ !!!


Γιάνναρε καλησπέρα,είμαι ο Μηνάς και σου έχω στείλει πολλές φορές την άποψη μου και κάποιες έχουν αναρτηθεί στο blog.Διαβάζω καθημερινώς τα άρθρα που αναρτόνται,και θα συμφωνήσω με έναν φίλο που έθεσε ένα ερώτημα,χρειάζεται προπονητή για να κερδίσεις την καβάλα??...όπως επισης θα διαφωνήσω με τους περισσότερους φίλους που βρίζουν τον Κετσπάγια.Γιατί ρε μάγκες..τι να έκανε άλλο στο ματς?..όλα τα έκανε..αλλά αν βλέπεις έναν Ντιόγκο να σέρνεται βγαίνεις απ τα ρούχα σου.Και πέρυσι δεν βρίζαμε όλοι με τον Βαλβέρδε που έκανε κάποιες αλχημείες?..θυμάστε?..με γαλατά,με άρη,με ανώρθωση που αποκλείστηκε και..όλοι φωνάζαμε Τάκη ψυχάρα ολυμπιακάρα...Για να μην παρεξηγούμε είμαι υπέρ με όλους τους προπονητές..και υπέρ του Τάκαρου έιμαι και υπερ του Ερνέστο είμαι ,και υπερ του Τιμούρ είμαι.Αφήστε να τον δούμε..αν νικήσουν την τετάρτη τι θα λέμε??...και να όλα τα γλυφτρόνια οι αντικειμενικοί δημοσιοκάφροι να κάνουν κολοτούμπες.Συμφωνώ ότι οι προσθήκες οι μεταγραφικές απο τον πρόεδρο που έπρεπε να γίνουν δεν έγιναν..αλλά η ομάδα θα τον βρεί τον δρόμο της.Και άλλες χρονιές έχουμε περάσει χειρότερες κρίσεις.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ είναι μεγάλος και ξέρει να παιρνάει απο τέτοια,στίριξη χρειάζεται.Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να διαφωνήσουν με την στίριξη στον προπονητή αλλά τι να κάνουμε..έχουμε όμως ένα κοινό όλοι..είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ..και στηρίζουμε την ομάδα..στο κάτω κάτω 2η αγωνιστική είναι ακόμα,μην είμαστε μηδενιστές.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑΝΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΜΠΙΝΟΥΔΗΣ18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 π.μ.

    Γιάννη μου, μου επιτρεπεις να κάνω 2 ερώτησεις και με συγχωρεις αν ειμαι εκτος θεματος. Θα θελα μια υπεύθυνη απάντηση, απο σενα που ξέρεις.

    Καθε χρονο παιρνω συνδεσμιακό διαρκείας ειτε απο το Athens Club στο οποιο ημουνα γραμμένος, ειτε τα τελευταια 2 χρονια απο το Καραισκάκη, στο οποιο πλεον πουλιούνται τα συνδεσμιακα διαρκείας.

    Αυτη τη σεζόν δεν καταφερα να πάρω διαρκείας, αλλά θελω να πηγαινω στο γηπεδο. Σκεφτομαι να ξαναγραφτω σε συνδεσμο, κατα προτιμηση ξανα στο Athens Club που ειναι κοντα στο σπίτι μου.

    ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Eχω ακούσει ότι η ετησια συνδρομη στο συνδεσμο ειναι 60Ε σύν τα 60 για ανανεωση στον ερασιτεχνη, (σύν 380 το διαρκείας αν επαιρνα).. Τα λέω καλά;;

    ΕΡΩΤΗΣΗ 2 : Στους συνδεσμους της Θυρας 7, μπορώ να βρίσκω συνδεσμιακά εισιτηρια για τους αγωνες του Τσαμπιονς Λιγκ ή πλεον δίνονται στους συνδεσμους μονο εισιτηρια για το Πρωταθλημα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή