Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ…Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!



Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ…Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!

Παιχνίδι ήταν και πέρασε…και τι παιχνίδι κιόλας, εκεί που όλοι είχαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για χαβαλέ και για πλακίτσα όλη μέρα στα ράδια και μαλώνανε για το αν θα φάει 4 η 5, νομίζω πως θα νιώσανε λίγο αμήχανα βλέποντας το παιχνίδι στο 75΄ να είναι 0-0! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας λοιπόν δέχτηκε μια αξιοπρεπή ήττα με 2-0. Και θα εξηγήσω γιατί την χαρακτηρίζω αξιοπρεπή. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ και 2 εβδομάδες έχει μπει σε έναν Γολγοθά, ένα Γολγοθά αγωνιστικό, με ένα πρόγραμμα φωτιά αποτελούμενο από αγώνες πρωταθλήματος και τσάμπιονς λίγκ. Η αρχή έγινε με Άλκμααρ στις 16 του μηνός, ακολούθησε η Τούμπα στις 20 και το αεκακι στις 23! Παιχνίδια μεγάλης σημασίας και βαθμολογικού ενδιαφέροντος και στις 2 διοργανώσεις. Σε 8 ημέρες λοιπόν 3 παιχνίδια! Τα δύο ντέρμπι…(θεωρητικά…)και εκτός έδρας και το ένα ευρωπαϊκό. Το πρόγραμμα δεν σταμάτησε εκεί αφού την Κυριακή 27 παίξαμε και με Πανιώνιο! Αισίως λοιπόν σε 11 μέρες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδωσε 4 παιχνίδια! Τα οποία ολοκληρώθηκαν και νικηφόρα! ΟΛΑ!
Η κούραση στην ομάδα είναι εμφανής, οι παίκτες παίζουν στα όρια τους και σε συνδυασμό και με τις απουσίες σημαντικών παικτών το πρόβλημα διογκώνεται. Το μόνο απόθεμα που έχει μείνει αυτήν την στιγμή είναι η ψυχή των παικτών και η προσωπικότητα στο παιχνίδι που θα δώσει το ζητούμενο, δηλαδή την νίκη. Με την Άρσεναλ το ξέραμε από την αρχή ότι το έργο θα ήταν δύσκολο, όχι και ακατόρθωτο όμως, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε. Η ομάδα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο με σφιχτή και κλειδωμένη άμυνα! Ένα στοιχείο που φέτος το διατηρούμε από την αρχή των ευρωπαϊκών αγώνων που έχουμε δώσει. Όταν μετά από 6 παιχνίδια χωρίς γκόλ τρως 2 μόνο από την Άρσεναλ (και το ένα offside…!!) ίσως να μπορεί να χαρακτηριστεί και τιμητικό, γιατί πολύ απλά παίζεις με την Άρσεναλ, που σε 5 λεπτά σε σκοτώνει αν θέλει. Όμως η ομάδα στάθηκε όρθια και με ψυχή κράτησε για παραπάνω από ένα ημίχρονο την ισοπαλία και προβλημάτισε ιδιαίτερα τα Αγγλάκια. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες δεν έχεις και πολύ χρόνο να σκεφτείς, απλά παλεύεις και τα δίνεις όλα, ότι μπορείς! Μετά από καταριπάς επιθέσεις και καταριπάς αποκρούσεις του Νικοπολίδη, η ομάδα λύγισε και δέχτηκε 2 τέρματα ελέω κάποιων λαθών των παικτών ίσως στο ποιο κρίσιμο σημείο. Λάθη που ήταν φανερό ότι προήλθαν από έλλειψη καθαρού μυαλού. Οι παίκτες είναι σκασμένοι και αυτό αντικρίζεται με την πρώτη ματιά, όμως και πάλι στέκεται και δεν έχει κάνει το ξεφούσκωμα αυτό που θα αποφέρει την λεγόμενη κοιλιά και φυσικά την απώλεια βαθμών και αποτελεσμάτων. Με την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι είμαστε δυνατά όπως και πριν μέσα στην μάχη της πρόκρισης. Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την Σταντάρ είναι κομβικής σημασίας και με νίκη μας βάζει σε θέση ισχύος για την συνέχεια, καθώς οι αντίπαλοι μας για να μην κρυβόμαστε είναι οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί, τους Άγγλους σίγουρα κάπως έτσι θα τους περιμέναμε και δεν προκαλεί έκπληξη καθώς μιλάμε για μια ομάδα στην κυριολεξία ¨κανόνι¨! Κανόνι που λίγο έλειψε ο ΘΡΥΛΟΣ να το βουλώσει…!! Δεν πειράζει όμως προχωράμε δυνατά για την συνέχεια, με αυτοσυγκέντρωση και προσπάθεια. Η ομάδα με την επιστροφή Γκαλέτι-Μαρέσκα σίγουρα θα αποκτήσει και ανάσες και ποιότητα, μέχρι τον Γενάρη που πρέπει να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.
Ακόμα όμως και αν από την ομάδα είδαμε μόνο την προσπάθεια, από τον κόσμο γευτήκαμε ακόμα μια φορά μια πολύ μεγάλη ΝΙΚΗ! 4.000 και άνω οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήτανε εκεί με φωνή και ψυχή και ασταμάτητα τραγούδια για 90΄! Αυτός είναι ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ και με την παρουσία του σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας ασχέτως απόδοσης και αποτελέσματος της ομάδας, εκείνος θα γυρνάει με την ΝΙΚΗ της εξέδρας! Μία ΝΙΚΗ που με την μοναδική παρουσία του ερυθρόλευκου λαού δεν θα χάνεται ΠΟΤΕ…!!
ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

6 σχόλια:

  1. SE OPOIO GIPEDO KAI NA EINAI I THIRA 7 PANTA AYTI NIKAEI OPOS O THRILOS MAS POU PERNEI TIS NIKES TIMIA KAI KATHARA!!!!!!!!!!!I MISI ELLADA KAI PARAPANO GAYROI KAI OI MISOI APO AYTOYS THIRA 7!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POLI SOSTOS THRILE MI KSEXNAS PANTOY EINAI PEIRAIAS KAI AYTO EINAI ALITHEIA!!!O IDIOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ALLOTHRISKOI NA THIMOYNTAI OTI I ELLADA THA KAMARONEI MONAXA GIA TON THRILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O THRILOS EINAI O PRESVIS KAI OXI I OMADA TIS XOYNTAS POU PIGE TELIKO ME TI XOYNTA!!!!!!!!!THA MAS GLIFOYN TON LOYTSO MIA ZOI!!!!KAI EPISIS NA MATHOYN OI ANISTORITOI KOMPLEKSIKOI ZILIARIDES OTI O STOLOS STIN ATHINA PIGENE GIA NA GAMISEI!!!!!!!!!!O IDIOS PALI!!!!ATHENS GATE 7 RED AND WHITE FUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VAZELIA KOROIDA DEITE TIN THIRA 7 GIA NA MATHENETE OPOS KANETE MIA ZOI EMAS ANTIGRAFETE OPOTE ANTIGRAPSTE KAI STAMATISTE TI PSEFTOMAGKIA!!!!!!!!!!O IDIOS PALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PIRAEUS MEANS KNOCK OUT!!!!!!!FETOS TELIKO C.L. ALITHEIA TO PISTEYO!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I THIRA 21 KAI I 13 AS MI PARAMITHIAZEI TA PAIDAKIA ETSI OPOS EKANE PANTA!!!!!!!!!!!!MIA ZOI KOROIDAKIA TON PREDRON SAS THA EISTE!!!O IDIOS!!!!!!!!!!!!XAIRETISMATA SE KATHE MAGKA TRELO MERAKLI GAYRO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI TELOS EKSO TA POLITIKA APO TIN 7!!!!!!!!!!!!!!TO LEO GIA NA TO THIMOMASTE POTE DE VAZAME POLITIKA STO GIPEDO GIATI AGAPAME TON THRILO MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!O IDIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NO PYRO NO PARTY!!!!!!!!!!!!POUTANA UEFA GAMIESE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GATE WORLD'S BEST AND BADDEST!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή