Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ !!


John Peiraiwtis
ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ!

Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση η αντίδραση της ΑΕΚ μετά το μεταξύ μας παιχνίδι και το γλυκό…καυτό…1-2! Δια χειρός Τοροσίδη!
Άλλωστε ήταν προαποφασισμένη! Έτσι γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, είναι το κόμπλεξ τέτοιο που αδυνατεί να φέρει σωστή και ποδοσφαιρική λογική στους κίτρινους. Μια ζωή στην μουρμούρα και την προκατάληψη, σαν κάτι γεροντοκόρες που από την αγαμία τους φταίνε όλοι και όλες και είναι μέσα στα νεύρα και την μόνιμη εντύπωση της αδικίας στην ζωή! Εδικά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο πόνος είναι μεγάλος και διαχρονικός, λες και έχουμε πολλά κοινά που να μας ορίζουν ως κάτι όμοιο. Απολύτως τίποτα δεν μας χωρίζει και δεν μας ενώνει με το αεκάκι, που είχε πει ο Νεστορίδης και με την λιμνούλα που είχε πει ο Ντέμης! Γιατί πολύ απλά είμαστε πολύ μακριά και ιδεολογικά και ιστορικά και αγωνιστικά! Μας χωρίζουν χιλιόμετρα από την διασταύρωση της κοινής λογικής με το δικέφαλο χαρταετό!
Άρχισε λοιπόν το παραμυθάκι, « η παράγκα ζει» έγραψε κίτρινη φυλλάδα, πάλι μέσα στις αποκαλύψεις τα φύλλα των 2.000 το πολύ! Αλλοίωση αποτελέσματος επικαλέστηκαν οι κιτρινόμαυροι και όλα τα φερέφωνα παρέα, να την λοιπόν και η αλλοίωση αποτελέσματος…ξέρεται αυτή που για πρώτη φορά ακούστηκε στο παιχνίδι «λαγός-σκουλήκι» που πνίχτηκε πέναλτι του δεύτερου στο 90!! και διακριτικά και χειρουργικά απομακρύνθηκε από εξώφυλλα και σχόλια δημοσιογράφων στο βωμό να μην χαθεί η ουσία του ωραίου ποδοσφαίρου και του ωραίου θεάματος λέει που παίχτηκε την περασμένη Κυριακή στο οακα! Ενώ στο αεκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν τους ένοιαζε το ωραίο ποδόσφαιρο, δεν τους ένοιαζε η ουσία του θεάματος, τους ένοιαζε η αλλοίωση που έγινε στην ομάδα του αγαπημένου τους Μπάγιεβιτς! Προσέξτε τι γίνεται τώρα εδώ.
Γίνεται το παιχνίδι με την καβάλα όπου ερχόμαστε Χ, μας ακυρώνεται κανονικό γκόλ του Λεονάρντο, με την δικαιολογία ότι ήταν offside από τους μισούς και με την δικαιολογία από τους άλλους μισούς ότι ναι μεν δεν ακουμπάει την μπάλα ο Ντιόγο οπότε μπορεί και να μην είναι offside, αλλά καλύπτει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα!! Φυσικά αυτά δεν υπάρχουν έτσι, καθώς στο σεμινάριο των διαιτητών που πραγματοποιήθηκε, έγινε μάθημα σε ίδια ακριβώς φάση για το τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις, εκεί λοιπόν που το ρόλο του ας το πούμε δάσκαλου είχε ο κ.Βασσάρας, γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος κάθε θεωρία που έκρινε το γκόλ του Λεονάρντο ως offside!! Όταν ο παίκτης δεν ακουμπήσει την μπάλα είναι σαν μην υπάρχει στην φάση!! Απλά πράγματα και μέσα από κανονισμούς! Αυτό λοιπόν πέρασε έτσι, τους ένοιαζε ποιο πολύ μήπως γίνει κανένας μπελάς μεταξύ μας στις εξέδρες ( μια που ήμασταν και στα προβλήματα μας) τους ένοιαζε η γιούχα και το πόσο κακός και ανίκανος ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κερδίσει την Καβάλα και φυσικά ο Κόκκαλης που κατάντησε έτσι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν πήρε αριστερό χαφ! Αυτό έπρεπε να περάσει, αυτό πέρασε, ούτε για αλλοίωση αποτελέσματος ακούσαμε ούτε τίποτα, δεν τρέχει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι, βαράτε τον! Χθες Τετάρτη λοιπόν ακυρώθηκε ακριβώς ίδιο γκόλ του Μπαοκ στην Ν.Σμύρνη που έπαιζε με τον Πανιώνιο! Παιχνίδι που έληξε 0-0! Έτσι και σε συνδυασμό και με την αντίδραση της μόνιμα αδικημένης από την κοινωνία αεκ το πάρτι στήθηκε! Εδώ αλλοίωση εκεί αλλοίωση…πού είναι η αλλοίωση;;! κάτι σαν το παπά ας πούμε!
Στήσιμο του Μπαοκ λέει με κανονικό γκόλ και αλλοίωση στο αεκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Το γκόλ του Λεονάρντο δεν ήταν στήσιμο και αλλοίωση, ήταν ανικανότητα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του Κόκκαλη να φτιάξει ομάδα! και πώς να μην είναι δηλαδή αφού αυτός ήταν ο στόχος να αποπροσανατολίσουνε την κοινή γνώμη από την πραγματικότητα, από τα ίδια τα στοιχεία και τους κανονισμούς! Όμως σήμερα σαν καλοί δημοσιογράφοι και κριτές διαιτησίας είπαν να πούνε την αλήθεια…! Την οποία αγνοούσαν στο γκόλ του Λεονάρντο αλλά την αποκαταστήσανε με το γλείψιμο στους δύο δικέφαλους! Λαλίστατοι και με ένα στόμα μια φωνή όλοι υποστήριξαν την (πλαστή) πραγματικότητα…που εντελώς τυχαία μπλέκει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…! Έτσι παίζεται το παιχνίδι αδέλφια και έτσι θα συνεχίσει να παίζεται, δυστυχώς με τους τραχαλεύρηδες που έχουμε μπλέξει και θέλουν να λέγονται ανταγωνιστές και ισάξιοι αντίπαλοι μας…! Αυτή η εμπάθεια απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν θα σταματήσει ποτέ και με κάθε τρόπο θα γίνεται προσπάθεια να μειωθεί η κάθε επιτυχία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά δεν τρέχει το έχουμε πει ότι αυτό είναι και που μας πορώνει και μας φτιάχνει, το «όλοι τους (και όταν λέμε όλοι τους εννοούμε όλοι τους…) και μόνοι μας»!
Για τα παλιά αμαρτωλά και παρασκηνιακά καμώματα της μόνιμα αδικημένης θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή, γιατί δεν ξεχνιούνται βλέπεται αυτά, διακοπή παιχνιδιού από καπνογόνο…, σβήσιμο τα φώτα…, πέσιμο κάτω…, καθυστερήσεις στο 4-3 του οακα το 2005 8 λεπτά μπας και μας ισοφαρίσει που θα της έδινε εντελώς τυχαία και το πρωτάθλημα τότε…! Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα! Αφήστε λοιπόν όλοι οι προφεσόροι την αλλοίωση στα αποτελέσματα και κοιτάξτε την αλλοίωση της ενημέρωσης…που τώρα τελευταία μας επισκέπτεται συνεχώς…και ειδικά όταν έχει χρώμα ερυθρόλευκο…!!

Ο Πειραιώτης

ΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. sti lamprini kai sta patissia ta xanoumakia vlepoun tis fotografies ton gauron ton gamiadon tous kai aunanizontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή