Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ!! ΤΟΥΣ ΕΚΕΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ! ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ ΟΥΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ !!


ΜΠΡΆΒΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ !! ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΡΕΣ !! ΜΕ ΨΥΧΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΜΕ <<ΛΟΥΤΣΟ >> << ΛΟΥΤΣΟΣ ΠΑΛΙ ΛΟΥΤΣΟΣ ΠΑΛΙ ΟΕ ΟΕ >> ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ !!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ !! ΚΑΙ ΚΟΥΡΈΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΜΕ 1-2 !! ΣΑΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΟΡΧΉΣΤΡΑ ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 1-1 ΤΟΝ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4 ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑΑΑ !! ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΙΟΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ !ΚΑΙ Η ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΠΛΕΩΝ ΣΗΝΕΧΙΖΕΤΕ !ΑΠΛΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ! ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΕ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 90 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !! ΜΑΥΡΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΆΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΕΡΔΑΕΙ !!! 640 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΕΤΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΊΑ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ! ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΆΤΗΣΕ ΠΟΛΥ !!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΎΛΟ ΕΠΕΦΤΕ ΣΥΝΕΦΟ ΣΚΟΤΏΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ !! << ΦΩΤΆΚΙ ΦΩΤΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ >>
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ! ΚΑΝΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ΚΟΤΕΣ ! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ! ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗ... ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ !! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ !! ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ !!!!
Υ.Γ Άσε που αν κερδίσουμε το παράρτημά σας στη Τούμπα και πάρουμε το διπλό εκεί να δεις φάπα και γλέντια!!

Υ.Γ Ένα μαυρόασπρο παράρτημα έπεσε στη Β΄ Εθνική (ΟΦΗ) καινούργιο δημιουργήσατε (ΜΠΑΟΚ)

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ!! ΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ!! ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ !! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ !! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟ ΤΥΧΗ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ !!ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΦΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ 1-0 ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΡΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ !! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΠΟΨΕ !! ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΏΝΩ ΜΕ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕΣ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ !!!

2 σχόλια:

  1. mages h omada mas tous kseskise,me misi omada kai me tosa problimata tous gamisame. afou den mas kerdisane kai simera den tha to kanoun pote.xarika gia ton diogo paidia, to eixe anaggi to palikari. eytixos pou efyge o karaflas paidia LIGO Akoma kai tha mas ekane mpaxalo.synxaritiria stous pextes mas. to eksoxiko tou thrylou einai h toumpa..... mpogatses... 8yra 7.EXARHCIA G-7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα μάγκα!
    Δεν σε ξέρω αλλά διαβάζω το blog σου συχνά. Πολύ καλή δουλειά. Πρώτα απ'όλα, θέλω να πω ότι κατά λάθος χτύπησα "δε συμφωνώ." Το επανόρθωσα τσεκάροντας "συμφωνώ." Λοιπόν, μάγκες, την χθεσινή νίκη τη καταχάρηκα όσο τίποτα άλλο. Ήμουνα σε μια καφετέρια μόνος, ήταν και εκεί κάποιοι άλλοι σύγαυροι αλλά δεν τους ήξερα. Είχα απέναντι μου έναν βάζελο ο οποίος είχε μόλις έρθει απο το Ο.Α.Κ.Α., με ρώτησε μάλιστα αν ήταν πέναλτυ του Σαριεγκι στο πάιχτη του ΄Αρη γιατί από το γήπεδο δεν μπορούσε να το δει. Ήταν με 2 φίλους του και ήρθε να δει τον Μπαοκ με τον Ολυμπιακό (λίγη μπάλα δηλαδή). Κάνει το λάθος ο τύπος να φωνάξει "γ.....τον π....τον Ολυμπιακό." Τον κοιτάω και του κάνω "Τελείωσες?" Μου κάνει "Εμμ...ναι". Ε, λοιπόν, δεν έβγαλε άχνα μετά για όλο τον άγωνα.
    Περί του αγώνος τώρα: ΤΟ ΤΙ ΠΟΡΩΣΗ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ, "2-1 ΣΤΟ 91!!!!" ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΦΩΝΑΞΑ ΔΥΝΑΤΑ, ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Με ικανοποίησε το πως αντιμετωπίσαμε τον αγώνα. Ομολογουμένως, αιφνιδιαστήκαμε με την κάπως κωλοφαρδέ πισωγυριστή κεφαλιά του Vierina, o οποίος μέσα σε ένα χρόνο δασκαλεύτηκε καλά (ε, με όποιον δάσκαλο καθήσεις), και άρχισε να λέει μετά ότι ο Ολυμπιακός βοηθήθηκε. Που μωρέ βοθηθήκαμε?? Στην σκαριά του Φωτάκη του Μακεδονονομάχου πάνω στον Στολτίδιη και Ντουντού, ή στο κεφαλοκλείδωμα του Τσιρίλο πάνω στον Μήτρογλου??? Φανήκαμε τρακαρισμένη μετά το γκολ, αλλά μετά είχαμε ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΚΗ!!! Ο Τοροσίδης απίστευτος κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και έκανε τον Λίνο άλογο. Λεντέσμα το ίδιο όπως και ο Στολτίδης. Ό Ντιόγκο πολύ καλός! Με σωστές τοποθετήσεις, απλά κάποιος πρέπει να του πει να μην αντιδράει στις κλωτσιές των άλλων με κλωτσία. Τον έχουν πάρει πρέφα ότι αντιδρά και στοχεύουν σ΄αυτό.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ! Είχαν λέει και παράπονα απο τον Κάκο! Αν είναι δυνατόν...., δηλαδή σε ποιά ακριβώς φάση είχαν παράπονα οι φίλοι μας οι Μπαοκτζηδες? Λοιπόν, ας αφήσουμε αυτή την μεγάλη νίκη και ας παρμείνουμε προσηλωμένοι για τον επόμενο αγώνα.
    Επ΄ευκαρίας, θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Μάγκες, ατυτό το "Όλοι μας, εναντίον όλων σας" που είχε αναφέρει η ΘΥΡΑ 7 στην εκπομπή της αντικατοπτρίζει ακριβώς το τι θα συμβεί φέτος και ποια θα πρέπει να είναι η αντίληψη μας: "OΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΝΤΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ." Αρχίζοντας από τον έντυπο τύπο. Πέρυσι, όταν κερδίσαμε πέναλτυ εναντίον του Άρη στο Καραισκάκη, η εφημερίδα "Φίλαθλος" είχε βγει με πρωτοσέλιδο "με βοήθεια διατησίας ο Ολυμπαικός 3 βαθμούς." Τώρα που παίχτηκε πέναλτυ ΜΑΡΣ στον Άρη, μόκο όλοι!!! ΄Οσο για την πιο φιλοπακτζίδικη, κατα ομολογία του ίδιου του φαφούτα του Γεωργίου, αθλητική Αθηναική εφημερίδα "Φίλαθλος" δεν κοιτάει να εκσυχρονιστεί λιγάκι, που ακόμα τυπώνεται σε χαρτί λαδόκολλας. Όσο για τις άλλες αντικειμενικές ΑΘΗΛΤΙΚΕΣ εφημερίδες, ε....ρε βούρδουλα που θέλετε ΌΛΟΙ, που βγαίνετε τώρα όλες με κάτι πρωτοσέλια και λέτε "Για αυτό τον λένε.....θρύλο!", "Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε!." Μαύρο σε όλους τους!!! Ιδίως σε κάτι Sportday που φάσκει και αντιφάσκει όσον αφορά τα θέματα Ολυμπιακού. Από τη μία με το πρωτοσέλιδο "Αυτός Ξέρει!" για τον Κετσπάγια, και από την άλλη "Πήρε τα ηνία να διορθώσει το λάθος του" για τον Κόκκαλη μετά την απόλυση του προαναφερόμενου. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΑΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ μπας και πουλησουν κανενα φυλλο παραπάνω. Αμ δε, όμως. Δεν παίζει μάγκες. Και που είναι ρε σεις κανένα σχόλιο για το πέναλτυ μαρς του Σαρίεγκι στον παίχτη του Άρη?? Καμμία αναφορά, ε? Έχει πέσει γραμμή τελείως! Λοιπόν, για να κλείσω, ευχάριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να γράψω αυτά που ήθελα. Πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά με το blog. Μπράβο, μάγκα!καλή συνέχεια μας...

    Υ.Γ. Δες λίγο αυτό, απάντηση στους τσοχοχελάκηδες. http://www.youtube.com/watch?v=DywZzmDRkxM&feature=channel

    ΑπάντησηΔιαγραφή