Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΑΡΓΙΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ !!


John Peiraiwtis 18 Σεπτεμβρίου στις 2:10 π.μ. Απάντηση
EUROPAΡΠΑΞΕ ΤΑ 3 ΠΑΛΙ…!!

Αν και δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με ανύπαρκτους και πρέσβηδες της κακίας ώρας, έτσι μόνο και μόνο επειδή το παιχνίδι είχε και κάτι ξεχωριστό λόγω Ελλήνοτουρκικής μονομαχίας, θα πω δυο πράγματα για τον μεγάλο μας εκπρόσωπο στην Ευρώπη….panatinaiko…!! Θα θαυμάσατε όλοι αυτήν την μεγάλη ομάδα που χτίζει ο Τέν Κάτε…μόνο που τι χτίζει με άμμο…με αποτέλεσμα στα μεγάλα κύματα να έχουμε υποχωρήσεις! Έτσι και σήμερα οι ανύπαρκτοι που παίζανε και με τους τούρκους και θα έπρεπε να τρώνε σίδερα μας ξεφτιλίσανε…βλέπετε η Γαλατά δεν είναι Πανθρακικός με περίεργους αμυντικούς…είναι ομάδα που σκοτώνει, μάθανε και ότι από τις 15 του μηνός ξεκίνησε και η περίοδος κυνηγιού του λαγού και…ήρθανε αρματωμένοι!! Τι έγινε ρε παιδιά αυτός ο λαγοΛέτο που ήτανε;; αυτός ο πύραυλος που γράφανε οι εφημερίδες την Δευτέρα, που ήταν τα μαγικά του κόλπα και τα απανωτά του γκόλ;; για την Θράκη με τίποτα τυφλούς αμυντικούς είσαι μπερεκέτης αγόρι μου…για τα άλλα κοκοκο-κοκοκο!
Πάντως έτσι να κρατήσετε αυτήν την επίδοση στα γκόλ καθώς σας πάει φίνα… 5 παιχνίδια 11 γκόλ!!!! Γρανίτης η άμυνα…μάλλον γρανίτα…!τώρα λεμόνι φράουλα δεν ξέρω…!! Τι έγινε κύριοι δημοσιογράφοι, θα μας αναλύσετε τα χαρακτηριστικά του «μόνο εσύ»;; του «Ελλάς Ευρώπη παναθηναϊκός»;; του «πρέσβη»;; αυτόν που γλείφετε εδώ και χρόνια επειδή κάνει κάνα διπλό σε τίποτα αδιάφορες ομάδες και παραμυθιάζετε τον κόσμο, τι έγινε;; τι έφταιξε;; θα βγάλετε κάνα ωραίο εξώφυλλο όπως κάνατε μετά τον αγώνα με την Καβάλα που αφορούσε τον Κόκκαλη λέγοντας «κοίτα πως τον κατάντησες»;; η εκεί δεν αγγίζουμε;; εκεί και οι 4 president τα πάνε περίφημα ε;; και αγαπημένοι και όλα καλά…Ρε πάρτε χαμπάρι ένα πράγμα, όποια ομάδα έπαιξε στα ίσα τον λεγόμενο πρέσβη σας του έριξε «βούρτσα…»και αφήστε τα παραμύθια που γράφετε για να χρυσώνετε το χάπι…δεν υπάρχουν ούτε πορείες ούτε επιτυχίες…μόνο συγκυρίες…που μια ζωή ευνοούσαν αυτό το πράγμα που λέτε ομάδα και ευρωπαϊκή τρομάρα σας…!
Αλλά σταθήκατε και άτυχοι…αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας ήρθανε, περιμένατε κάνα Χ στο καραϊσκάκη η καμία ήττα που θα συνοδευότανε και με μουρμούρα, υπολογίζατε και στον πρέσβη να κάνει τον θεωρητικά εύκολο άσσο (άλλωστε στην έδρα του έπαιζε, αλλά ποια έδρα…τέλος πάντων…όχι έδρα…ούτε θρανίο δεν έχουνε…!με 30-35.000 κόσμο σε γήπεδο 70.000 θέσεων! Πάλι sold out κάνανε…με όλη τη σημασία της λέξης όμως…μόνο που τηρήσανε το out…!! ) και θα στήνατε το πάρτι πάλι για ποιος είναι για Ευρώπη και να το γλείψιμο! Ε πάρτε τα τώρα να τα έχετε…και προσκυνείστε…τον δαφνοστεφανομένο του 5 στα 5 στην Ευρώπη με γκόλ 8-0!!! Α και μια που εσείς έχετε μπόλικο παρασκήνιο και πλούσια ενημέρωση για πολλά και σας ενδιαφέρει η ασφαλείς και αληθινή ενημέρωση του αναγνώστη… για εξηγήστε μας τι εννοούσε ο Γιαννακόπουλος που είπε φεύγοντας από το γήπεδο ότι κάποιοι έχουν μαζευτεί και το παίζουν παναθηναϊκοι και ξεφτιλίζουν την ομάδα….! Μην είστε πρώτοι μόνο στα «Κόκκαλη κοίτα πως τον κατάντησες…» πείτε μας και για τους «for president» Τολμήστε μια φορά δεν είναι ντροπή…η εκεί γίνονται όλα τέλεια;; γιατί μόνο το αριστερό χάφ που δεν πήρε ο Κόκκαλης σας έφαγε και μας κάνατε άνω κάτω…για τον panathinaiko που δεν πήρε το hummer και παίζει στην άμυνα με τον Μαρίνο μούγκα…! Δεν πειράζει έτσι σας θέλουμε συνεχίστε…έχετε πορεία ακόμα…και εσείς και ο πρέσβης σας…Έχετε την πορεία που σας αξίζει όχι την γιαλαντζί που προσπαθείτε να πασάρεται!!
Και για να κλείσουμε προϊστορικά 2003 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Γαλατά 3-0!!!!!

Ο Πειραιώτης

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΠΆΛΙ ΕΧΤΈΣ ΡΕ ΕΥΡΩΓΚΟΜΕΝΕΣ ??? ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΌ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΕΊΧΑΜΕ ΕΕΕ !! ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΊΑΣΑΝ ΠΆΛΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΊΔΑ ΣΑΣ !!! ΠΑΡΕΝΌΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΆ ΤΟΝ ΠΡΈΣΒΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ !! ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ ΜΟΥ !! Η ΝΑΖΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝ ΕΙ ΤΈΤΟΙΑ ΝΊΛΑ !!! ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΛΈΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΙ Ο ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΌ !! 3-0 ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ !!
ΕΊΝΑΙ ΒΑΡΙΆ ! ΕΙ ΝΑΙ ΒΑΡΙΆ !.... ΤΟΥ ΓΑΎΡΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΆΣ !!

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΧΡΟΝΙΑ.ΧΑ ΧΑ.
    ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ;ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΜ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ...ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ;4 ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ...Η ΗΔΟΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

    ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή