Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ


Makis Nomikos 14 Σεπτεμβρίου
Γιαννη επειδη βλεπω τα πραγματα να παιρνουν ασχημη τροπη αισθανομαι την αναγκη να σου γραψω δυο κουβεντες γιατι ξερω την επιροη σου μεσα στην 7,το μεγαλο λαθος του Κοκκαλη ειναι οτι εδιωξε απο το γηπεδο τουσ γνησιουσ πειραιωτες Ολυμπιακους και μαζεψε τα κολωνακια και τις Κηφισιες και δεν ξερω εγω ποιουσ αλλους,αδερφε σε χειροτερες εποχες αυτο το χαλι δεν θυμαμαι να το ειχε η εξεδρα μας προχθες λογω ασθενειας δεν καταφερα να ερθω στο γηπεδο το ειδα απο το σπιτι στεναχωρεθηκα τοσο που αλλαξα καναλι οχι τοσο για το αποτελεσμα οσο για τα συνθηματα,καποιος πρεπει να τους εξηγησει οτι οσο η ερυθρολευκη αγωνιζεται μεσα στο γηπεδο την υποστηριζουμε με καθε τροπο,ας κανουν τις γελοιοτητες εξω απο το γηπεδο,γιατι να ξερεις ειναι αρχη του πρωταθληματος και οι μονοι που χαιρονται ειναι οι ανυπαρκτοι,αν παμε ετσι χαθηκαμε, πιστευω οτι ο Κοκκαλης δεν ειναι μαλακας λαθη εχει κανει και το μεγαλυτερο αυτο που σου προανεφερα αλλα μην τα ισοπεδονουμε ολα ,Γιανναρε μαζι σου και την τεταρτη παμε για να τους γαμησουμε ,αρκει καποιος να μαζεψει την εξεδρα εχουν ξεφυγει.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

3 σχόλια:

  1. Αδερφέ σε ασπάζομαι! Είμαι ξαδερφάκι ενός πολύ φίλου σου απο Β.Ελλάδα!
    Όλοι μαζί για τον θρύλο της καρδιάς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw 8a pw ena pragmataki!!o kakkalis molis ta brhke skoura kalese thn 7 gia koubenta!!!gia na uposthriksei thn omada
    !!!giauto mas lene upallhlous
    !!!kai kseroume poio 8a einai to apotelesma
    '!!!malista k kokkalh!euxaristoume gia ta lefta pou mas dinete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα ξεπεραστηκε καθε οριο στη συγκαλυψη και πλεον με τη δουλικη σταση τους οι Τσουκαλαιοι ειναι πλεον ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ! Τοσα χρονια δεν ειχε φτασει η ομαδα ποτε στο σημερινο σημειο και ειχα την ηλιθια ελπιδα οτι αυτη τη φορα βλεποντας το κακο να ερχετε θα μιλαγανε! Αλλα πλεον το ριχνουμε στην τρελη και στα βιντεακια με τα σεμιναρια του Βασσαρα. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΗΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Που ειναι η παλια η 7 ρε Γιανναρε που ΜΑΣΑΓΕ ΣΙΔΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή