Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ !!!


Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τα μανάρια μας ότι την ερυθρόλευκη φανέλα που φοράνε πρέπει να την τιμούν !
Γιατί πολύ απλά εμείς ! και θα μιλήσω για τον εαυτό μου για να καταλαβενωμαστε όταν την φοράω πάνω μου << ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΜΕ >> σωβαρευωμε ! και βαραίνω ! από την στιγμή που την φοράω αδέρφια εκπροσωπώ μια ιστορία ένα λαό ολόκληρο ! είμαι υπεύθυνος για της πράξεις μου όχι ότι χωρίς αυτήν δεν είμαι αλλά ένας λόγος παραπάνω <<ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΤΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ >>
Ότι και να πω για αυτό το έμβλημα είναι λίγο ! εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ πάνω από όλους και από όλα βάζουμε την ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανομενο !
Αυτά και πολλα αλλα δεν εχουν καταλαβει αυτοι που παιζουν στην ομάδα μας !
Γι αυτό πήγαν και χαβαλεδιασαν εχτές στην Κρήτη << ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ >> και αν αυτούς δεν τους πειράζει η ξεφτίλα και η ταπείνωση ! εμείς δεν θα ξανά ανεχθούμε να το ξαναπεράσουμε αυτό !!!
Οι εκδρομουλες, η χαλαρότητα , η ανευθηνοτιτα , το σορολόπ , οι απαράδεκτες εμφανίσεις, οι ξεφτίλες, τελειώσανε χτες !!!<<ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ >> Αυτά τα λέω από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο που ασχολείτε με την ομάδα μας << ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ >>
Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε χτες !!! σας έχω χτυπήσει καμπανάκι εδώ και μήνες ! και εσείς το βιολί σας ! << ΖΗΤΑΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ >> ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Το χτεσινό ήταν κατάντια, όχι βαρεμάρα και εκδρομουλες που λένε ορισμένοι, γιατί μετά το 2-0 άντε το 3-0 σοβαρεύεστε, σκίζεστε, προσπαθείτε αντρίκια ! και παλικαρίσια ! να τα φέρετε στα ίσια το ματς !!!
Ανεβάζεις τον ρυθμό, τρέχεις και δημιουργείς φάσεις, αλλά δείξαμε ότι δεν μπορούσαμε !! η δεν θέλαμε ??? για άλλους λόγους …?????
Και η απαράδεκτη τραγωδία, και η ξεφτίλα συνεχιστικέ, αγανακτισμένος και τρελαμένος τελειώνω με τα χτεσινά, και σας ενημερώνω με την καβάλα θα γεμίσουμε όπως πάντα το ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ !! δεν θα σας κράξουμε, θα είμαστε όπως πάντα δίπλα σας, και με τις φωνές μας θα παίξουμε μπάλα μαζί σας !!
Αλλά ξεκαθαρίζουμε την θέση μας !! μην μας φέρετε ξανά στην δύσκολη θέση να ασχωλιθουμε με την πάρτη σας !! και σωρευτείτε γιατί θα περάσετε δύσκολα μάγκες μου !!
Οπότε έχουμε και λέμε για Ελλάδα! καβάλα εντός ! μπαοκ εκτός ! Αεκ εκτός ! και Ευρώπη με Αλκμαρ εντός !
Η ταπείνωση η αναστάτωση και η ψυχική οδύνη που μας έχετε προσφέρει μέχρι τώρα ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ με τέσσερις ΝΙΚΕΣ σε ισάριθμα παιχνίδια !!!!!!
Και μας τουμπεκιαζετε εμάς ! γιατί το τι λένε όλοι οι άλλοι αλλόθρησκοι εμένα πρωσικά και το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε εσάς να μην σας νοιάζει καθόλου !!!
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ !! ΣΑΣ ΠΟΝΑΜΕ !! ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ! ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ << ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ – ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ >>ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ

Υ.Γ Ακούω ότι διάφορα γίνονται μεταξύ σας στο ρέντη !! Μεγάλο πρόβλημα στα αποδυτήρια φέτος κλπ. Κλπ. !!!
Δεν είναι σωστό και δεν θα ψαχτώ << ποιος – που – και γιατί >>!!!
Ψαχτείτε να τα βρείτε γιατί από εμάς θα την βρείτε !!!.Δεν πρέπει η ΘΥΡΑ 7 να φτάνει στο σημείο να ασχολείστε με τέτοια θέματα !! ούτε να σας παρακολουθούμε όπως κάνουν άλλοι στα μπουζούκια !!!. Γιατί αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο η συμπεριφορά μας δεν θα είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΜΕΙΣ << ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΗ Ο ΚΟΛΟΣ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ >>!!!
Βρείτε τα μεταξύ σας και λύστε ότι προβλήματα παίζουνε !! αγωνιστικά η έξω αγωνιστικά ! Μπορείτε και πρέπει να το κάνετε !! << ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ >> !!!
Υπομονή !! υπομονή !! τα καταπίνουμε όλα αλλά άνθρωποι άρρωστοι είμαστε, και κάποια στιγμή θα κάνουμε ΜΠΑΜ !!!!!!!!!
Και δεν θα μιλήσω για τους άλλους, αλλά εγώ προσωπικά το ΜΠΑΜ το δικό μου θα το κάνω όχι απρόσωπα !! αλλά αυτοπροσώπως !! επώνυμα !! και θα κονομήσω ένα δικαστήριο για ξυλοδαρμό στην τελική !! αλλά θέλω να δω και ποιος θα έχει την ψυχή να μου κάνει και μήνυση ?????
Με έχετε κάνει και έχω ξεφύγει τέλειος !!!

Υ.Γ 2 Αδέρφια άσχετος το τι λέμε μεταξύ μας ! Το έχει το DNA μας είμαστε απαιτητικοί και σκληροί ! Είμαστε γεννημένοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ! και ότι άλλο το θεωρούμε αποτυχία ! Τώρα με την Καβάλα όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα μας πάνω και από την ίδια μας την ζωή πρέπει και είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο να μην δημιουργήσουμε το παραμικρό !! να στηρίξουμε την ομάδα και να φωνάξουμε ακόμα περισσότερο ! Γιατί ότι άλλο κάνουμε αδέρφια δεν μας τιμά καθόλου και θα δώσουμε χαρά σε αυτούς που θέλουν το κακό μας !!!
Γιατί αυτό περιμένουν και αυτό καλλιεργούν ! Μπορεί να βράζουμε μέσα μας να θέλουμε να ξεσπάσουμε για την κοροϊδία που έχουμε φάει τόσο καιρό !! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ !!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ
Εγώ προσωπικά θα βγάλω το λαριγκι μου με το να ΦΩΝΑΖΩ !! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 ΑΠΟ ΝΟΡΙΣ !!Και θέλω ειδικά όλοι εσείς οι αγανακτισμένοι σαν και εμένα, που μιλάμε τηλεφωνικός, ,και με μηνύματα από το ιντερνετ, να έρθετε πιο νωρίς να τα πούμε και από κοντά ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ !!!!

Υ.Γ 3 Και κάτι για τον σύνδεσμο του κορυδαλλού ΑΔΕΡΦΙΑ !! ακόμα υπολειτουργεί! μετά την Καβάλα από εδώ θα βγάλω ένα δεκάλογο, που πρέπει να τηρήσουμε όλοι μας εκεί στον κορυδαλλό !! θα σας πω και πότε θα γίνει η πρώτη ολομέλεια !! να τα πούμε και από κοντά ! γι αυτό που ετοιμάζουμε να κάνουμε φέτος εκεί !!!!!!
ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ! ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ !
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ << ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ >>
Αυτά τα λίγα για να μπείτε στο πνεύμα του συνδέσμου, τα υπόλοιπα μετά την Καβάλα από εδώ, και στην ολομέλεια που θα κάνουμε σας θέλω όλους εκεί !! να αναλάβετε και πολλά πόστα που θα δοθούν, σε αυτούς που θα μου πουν υπεύθυνα ότι μπορούν και θέλουν να τρέξουν !!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΕΙ ΤΟΥ
ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ

3 σχόλια:

  1. 1ον θελω να πω πως σεβομαι τι εχεις κανει για τη καυλα μας το θρυλο αλλα και την κινηση αυτη που κανεις τωρα με το blog αυτο.ειλικρινα.
    ηθελα να γραψω την αποψη μου καιρο αλλα δε το εκανα γιατι μπαινουν και οι μαλακες και βλεπουν τι γραφουμε,που σιγουρα τωρα τριβουν τα χερια τους και χαιρονται.αλλα θα το βγαλω απο μεσα μου για'δε μπορω αλλο..

    ξερεις τι φοβαμαι ρε Γιαννη?οτι θα γινουμε μπουρδελο μεταξυ μας καποια μερα..και θα ειναι ντροπη,(ισως και που το σκεφτομαι και μονο να ειμαι λαθος),αλλα νομιζω πως ολη αυτη η μουρμουρα "θαβοταν" απο τη χαρα για τα πρωταθληματα τοσα χρονια ομως τωρα που η ομαδα δε τη παλευει,το βλεπω να ερχεται..
    θελω να πιστευω πως οι παλιοι μας θα το αποτρεψουν αυτο και δεν θα εχουμε τα καραγκιοζιλικια που εχουν καποιοι αλλοι...
    Πρεπει να θυμιθουν μερικοι μερικοι ποιος ειναι ο αληθινος προεδρος του ολυμπιακου:
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,
    αυτος που πληρωνει εισιτηριο,που ακολουθει την ομαδα ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΑΓΚΕΣ ας τα λυσουμε ολα ΤΩΡΑ που ειναι ακομα νωρις..
    μακαρι να ειναι μονο μια μαλακια δικια μου..

    111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ !! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΑΚΟΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ !! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα αδερφε ..επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν ξερω τι παιζεται με την 7 και τον κοκκαλη .γιατη ρε φιλε δεν αντιδρατε καθολου δεν λεω να βρισουμε και να τον κανουμε να φυγει απλως να σηκωσουμε λιγο κεφαλι οκ δεν λεω προσφερε πολλα στον ολυμπιακο μας ο κοκκαλης αλλα ο ολυμπιακος του προσφερε πολλα περισσοτερα δεν μπορει να χει συνεχεια το αλανθαστο και αυτος και ολοι μας κρινομαστε ..η ομαδα πονουσε σε 2 τουλαχιστον θεσεις και δεν εκαναν τιποτα για αυτο 3 ολοκληρους μηνες ενω ηξεραν οτι και ο τζολε θα σταματησει ..και αντι να δυναμωσει η ομαδα μας αποδυναμωθηκε διωχνοντας και τον μπελου ...εε οχι ρε φιλε δεν μας υπολογιζουν και δεν μας σεβονται μας βλεπουν σαν προβατα ..δεν γαμιεται λενε το γηπεδο παλι 8α γεμισει οπως και να εχει ..εκμεταλευονται την καψουρα μας για τον θρυλο ..θυμαμαι πιτσιρικας εβλεπα την 7 στο παλλιο καραισκακη με σεβιλλη με φερεντσβαρος με βαζελο με αθηναικο και χαζευα με της ωρες ολοι με μακρια μαλλια και ολοι στην σιτα ..τωρα ολοι εχουμε γινει προβατα του κοκκαλη και δεν μιλαμε σκυβουμε το κεφαλι και δεν μιλαμε δυστυχως γιανναρε ετσι τα βλεπω εγω ..μπορει να ειμαι και λαθος δεν ξερω αλλα δεν βλεπω αντιδραση ..8α μου πεις τωρα να περιμενουμε πως θα εξελιχθουν τα επομενα ματς ..σωστο αλλα αν ομως ερθουν ολα αναποδα και φαμε καμια συντριβη απο αρσεναλ μετα θα ειναι αργα ..αυτα ηθελα να πω και ειναι η πρωτη φορα που στελνω γιατη ρε γιανναρε δεν βλεπω μελλον φετος στην ομαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή