Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!


Η απόλυτη ξεφτίλα…
6 | 9 | 2009 - O ... Χάρος της 7

Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή άτυχος, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχω αρρωστήσει. Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι με τον Εργοτέλη λόγω δουλειάς, αλλά μου έφυγε το τηλέφωνο από το χέρι όταν έμαθα το αποτέλεσμα. Μάγκες αυτή η πεντάρα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα. Διασύρατε την δοξασμένη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν τιμήσατε την ιστορία του Θρύλου.

Δεν έχω όρεξη για πολλά λόγια και ξέρετε ότι είμαι ο πρώτος που έχω γράψει ότι άπαντες πρέπει να στηριχθούν. Έσπασε το τηλέφωνο μου από άρρωστους γαύρους μετά την ξεφτίλα από τον Εργοτέλη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε. Όσοι μου τηλεφώνησαν είχαν άγριες διαθέσεις. Προσπάθησα να κρατήσω πολύ κόσμο για να μην έχουμε ακρότητες. Έδωσα μεγάλη μάχη και να τους πείσω ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.

Ο καθένας, πάντως, λειτουργεί αυθόρμητα, αλλά να ξέρετε ένα πράγματα. Είναι η τελευταία φορά που κρατάω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και εγώ και άλλα αδέρφια. Την επόμενη θα μας βρείτε όλους μπροστά σας. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Δεν μας νοιάζει ρε μάγκες ποιος φοράει την φανέλα. Δεν μας νοιάζει πόσοι λείπουν. Μας νοιάζει να τιμάτε τα ερυθρόλευκα και να μην ξεφτιλίζετε τον Ολυμπιακό. Την επόμενη φορά θα μας βρείτε όλους μπροστά σας. Είμαι έξαλλος και εγώ όπως και πολλοί Ολυμπιακοί. Συνέλθετε και δουλέψτε σκληρά. Θέλουμε τον Θρύλο πρώτο ξανά, θέλουμε νίκες στην Ευρώπη.

Και για να μην το ξεχάσω θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μάγκες και στον Αλεξανδρή για την δουλειά που κάνουν και την σοβαρότητα που έχουν. Συνεχίστε έτσι μάγκες.

ΧΑΡΟΣ 7
xaros.korydallos@yahoo.gr
http://xaros7toukorydallou.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. sygnomi alla to paixnidi mporei itan stimeno.logo ton 80 xronon lew egw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ftaiei o kokkalis kai meta oi alloi. kathe xrono ta idia. pou einai o bellu, pou einai o valderve. giati den pairnei edo kai 5 xronia ena 4o epithetiko kai enan 4o amyntiko. deixnei oti ton noiazoun mono ta lefta, akou ekei 2.5 ekatomiria xodepse gia metagrafes mono. thelo gavro proedro kai oxi apla businessman. allios dimosio modelo, i omada se emas

    ΑπάντησηΔιαγραφή