Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΕΒΑΖΜΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ !!


John Peiraiwtis 02 Σεπτεμβρίου στις 11:41 μ.μ.
Σεβασμό στην ΘΥΡΑ 7 και την ιστορία της!

Με αφορμή κάποια σχόλια αρκετών φίλων, ολυμπιακών κυρίως, γιατί αυτοί μας ενδιαφέρουν όλους και προσωπικά εμένα. Με αφορμή λοιπόν κάποιες τοποθετήσεις τους σε ραδιοφωνικές (αθλητικές) εκπομπές, με επιστολές σε εφημερίδες αλλά και από τον δια δικτυακό χώρο και συγκεκριμένα εδώ στο face book, θα ήθελα λίγο να εξηγήσω σαν αδέλφια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ που είμαστε όλοι ότι το χειρότερο που μπορεί να υπάρξει σε μια οικογένεια είναι ο διαχωρισμός και η διχόνοια μεταξύ των μελών της.
Εμείς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραδοσιακά και αυτό το έχουμε κληρονομήσει από τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας είμαστε και αποτελούμε μια πολύ δυνατή οικογένεια στην Ελλάδα και στον αθλητικό κόσμο της! Πάντα ενωμένοι, πάντα όλοι μαζί και πάντα δυνατά και υπερήφανα αφοσιωμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο και όνειρο που έχουμε, να βλέπουμε την ομάδα μας όπου κ αν παίζει, να σημειώνει επιτυχίες και να τις χαιρόμαστε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι και μοιράζοντας τις φωνές μας σε όποιο αγωνιστικό χώρο και αν βρισκόμαστε δημιουργώντας ένα κλίμα ερυθρόλευκο και μάγκικο όπως μόνο εμείς ξέρουμε!
Παρατηρείται όμως το εξής στενάχωρο τα τελευταία χρόνια, σε κάποια αποτυχία η σε κάποιο λάθος συντονισμό της ομάδας μας, είτε αγωνιστικό είτε ακόμα και διοικητικό, τα βέλη να πέφτουν πάνω στην ΘΥΡΑ 7! Αυτό από μόνο του είναι άστοχο για τον απλούστατο λόγο ότι η ΘΥΡΑ 7 ούτε αγωνίζεται στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε φυσικά κατέχει κάνα διοικητικό πόστο στην ΠΑΕ την ΚΑΕ η το ΤΑΠ (τμήμα βόλεϊ). Η δουλειά της ΘΥΡΑ 7 αλλά και όλου του κόσμου του ολυμπιακού είναι να στηρίζει την ομάδα παντού με την παρουσία του και την φωνή του και να αποτελεί την ασπίδα στις κακοτοπιές που θα επιδιώξουν να του στήσουν τίποτα απρόσκλητοι…! Άρα λοιπόν εντοπίζοντας κάτι κοινό στο κομμάτι αυτό που δεν είναι άλλο από την κοινή αγάπη που έχουμε για τον ΘΡΥΛΟ μας, δεν βρίσκω το λόγο και την αιτία που όταν δεν πάει καλά κάτι πρέπει να φταίει η ΘΥΡΑ 7, που δεν βρίζει τον Κόκκαλη, που δεν διώχνει τον Κόκκαλη, που δεν πλακώνει τους παίκτες, που το ένα που το άλλο.
Αδέλφια όλοι είμαστε και αποτελούμε την ίδια δύναμη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, αυτό έλειπε σε κάθε αποτυχία της ομάδας να αρχίζει το ένα πέταλο να ρίχνει τις ευθύνες στο άλλο!!! Έτσι υποτιμάμαι την ίδιο μας τον εαυτό και τα γνήσια συναισθήματα που έχουμε για το ίδιο πράγμα!!! Γι αυτό είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και ΓΑΥΡΟΙ γιατί παντού πάμε και είμαστε ΜΑΖΙ!!!
Όσο αναφορά το κομμάτι της ΘΥΡΑ 7, το οποίο είναι ιερό και αυτό γιατί είναι βαμμένο με το αίμα των 21 αδελφών μας θα έπρεπε νομίζω να υπάρχει λίγο ποιο σεβασμός, το λέω με την καλή έννοια πάντα και όχι με υποτακτικό ύφος, η ΘΥΡΑ 7 βαπτίστηκε τιμώντας των παιδιών…των δικών μας παιδιών που είχαν και αυτοί την ίδια αγάπη με εμάς και άφησαν την πνοή τους στα σκαλιά του θριάμβου με το κασκόλ στα χέρια και φωνάζοντας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! Άρα λοιπόν κάθε αναφορά στο όνομα αυτό θα έπρεπε να μας γεμίζει με τιμή και υπερηφάνεια γιατί αυτό αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της ιστορίας μας.
Πάμε στο σημερινό κομμάτι της ΘΥΡΑ 7 το οποίο τρώει και το χρέωμα! Έχουν ακουστεί πάρα πολλά αυτές τις μέρες για την ΘΥΡΑ 7 και αυτό γιατί η ομάδα δεν πείρε αριστερό χάφ!!!!!!!!!!! Ακούγεται τρελό και αστείο αλλά είναι αλήθεια αδέλφια και αυτό γιατί τόλμησε η ΘΥΡΑ 7 να πει ότι δεν πειράζει ρε μάγκες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε προχωράμε και έτσι δυνατά στηρίζουμε και φυσικά περιμένουμε, γιατί ακόμα κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει…είμαστε μόνο στην δεύτερη αγωνιστική (χωρίς να έχει παιχτεί και η πρώτη) και ακόμα δεν έχει αρχίσει και το CL! Άρα για ποιόν λόγο να αποδίδονται τίτλοι του τύπου «οι υπάλληλοι που δεν μιλάνε» «τουμπεκί για τον Κόκκαλη» και τα σχετικά!! Δηλαδή ρε αδέλφια επί Σόλιντ στο 1-4 με την λυόν στο καραϊσκάκη ποιος φώναζε «Κόκκαλη γαμ…σου και άντε παραιτήσου??» Είχε ακουστεί το ίδιο σύνθημα και για τον Λούβαρη όποιος θυμάται…ποιοι το φώναζαν αυτό?? οι υπάλληλοι ε???!!! το «Σωκράτη ξύπνα και άκου την 7 για να φτιάξεις ομάδα χρειάζονται λεφτά…» αυτό ποιοι το φώναζαν?? και αυτό οι υπάλληλοι το φώναζαν ε…??!!!
Όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που πληρώνουν από το υστέρημα τους για να πάρουν ΤΑ όχι ΤΟ, διαρκείας τους, που στερούνται στιγμές από την προσωπική τους ζωή για να πάνε στην Τρίπολη, στην Κρήτη, στην Θράκη, στην Ξάνθη…στο Σέντ τε Ετιέν με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι!!! Και με κρύα και με βροχές!!! Ε όχι ρε μάγκες δεν είναι δίκαιο ούτε ηθικό αυτό και δεν αρμόζει σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να κατηγορεί το ίδιο του το κομμάτι, γιατί όλοι είμαστε ένα ρε αδέλφια και έχουμε την ίδια αγάπη. Κάποια παιδιά έχουν και συνεχίζουν να δουλεύουν πολύ γι αυτό, για να υπάρχουν στεγανά.. σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και δεν αξίζει άδικη κριτική!! Και να είστε όλοι σίγουροι ότι όταν η ΘΥΡΑ 7 πρέπει να μιλήσει και να αντιδράσει θα το κάνει με την παλικαριά και την μαγκιά που έχει σαν συστατικό, όπως και όλος ο λαός μας!! Σε όλες τις θύρες…!!! Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε πάλι αδέλφια!!!!

Ο Πειραιώτης

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !! ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ !! ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ !ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ! ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ! ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ! ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ !
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !!ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΧΑΡΟΣ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΡΑΒΩ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΜΟΥ

6 σχόλια:

  1. OLOI MAZI ENVMENOI GIA NA TOUS GAMHSOUME KAI FETOS TO MOUNI POU TOUS XEBRAZE.THRILOS RE KAI TA MYALA STA KAGKELA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI RE AN DEN SEVASTOUME TIN 7 POIA THA SEVASTOUME...MEGALI ISTORIA RE..POU MPENANE OI AEKTZIDES STA CLUBS SAS P.X(PORTO LEONE) KAI PERNAME TILEFWNA NA MAS DWSETE EISITIRIA STO TIGANI..FLWROI AEK R21 EXARHIA DOWN OF ATHENS MOUNOPANA..........IRTHAME KAI SAS SVISAME RE TOTE STO KYPELLO..KSANADWSTE MAS RE NA FATE KAI TA KSILIKIA SAS...THA AKOUTE AEKTZI KAI THA KANETE TON STAVRO SAS AMERIKANAKIA...OUST..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLYMPIAKOS GIA MIA ZWH RE!!!!!!!!PAME NA TOUS GAMHSOUME!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vgale to skasmo re trexalatzi tourke pou irthes esy porto leone malaka..mono emeis exoume spasei to syndesmo sas sti n filadelphia.alla tote esy kremosoun apta mpalakia toy mpampaka sou karagiozi.gate 7 maniatika re kwlotrypides xanoymia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta kapnogona pernoune fwtia...!!ta tympana varane dynata...!!!kai egw sou tragoudw.. gia esena mono zw!!! gamhste ta mounia tha trelathw...!gamhste ton panathinaikoooo... ton pousth ton dikefalo aetoo.... gamhste ton vora...... kai ola ta mounia!!!!monaxa etsi tha maste kala!!!!thrilosss re mexri to kokalo!!!!!vazelia kai aektzides tn pernete re................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. floriginal mounia 8a sas gamaei gia panta h 7 parte to xabari kai kante tou beki koumanto sta exarchia oi Ο L Y M P I A K O I
    EXARCHIA 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή