Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009


ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!
17 | 9 | 2009 - O ... Χάρος της 7

Είδαμε όλοι μας έναν άλλον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !! Και πήραμε όλοι μας χαμπάρι το τι έφταιγε στην ομάδα μας και δεν τσούλησε καθόλου ! Αλλά τα αφήνουμε τώρα όλα αυτά και προχωράμε μπροστά !! Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γουστάρω αύριο ! Αλλά τι λέω αύριο σήμερα το βράδυ ! Που θα πάω στην Ομόνοια και θα διαβάσω όλους αυτούς που γράφουνε διάφορα για να μας διχάσουν! Και να μας κάνουν άνω κάτω. Αλλά τους το έλεγα εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ είμαστε άλλη ράτσα ρεεεε !!!

Μοναδικό DNA και αυτό τους καίει πολύ !! Να δω τι θα γράφουν τα λαμόγια όλα τους !! πάλι στο γλείψιμο θα μας έχουν !! Πρωτοσέλιδα να δω εγώ ???? ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ !! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ !!!! Δεν θα μιλήσω καθόλου για την ομάδα αδέλφια μου ! Αλλά θα μιλήσω για αυτόν τον υπέροχο κόσμο τον λαό μας ! Που για ακόμα μια φορά τρέλανε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ! και όλη την Ευρώπη ! Με την τρομακτική και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που έκανε πάλι σήμερα ! Όπως τα λέγαμε αδέλφια μου και οπός το περιμέναμε όλοι μας ! Ενενήντα λεπτά << ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ !! ΤΙ ΕΝΕΝΗΝΤΑ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ! ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ !! ΚΑΙ ΜΠΙΣΤΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !! >>

Αυτόν τον κόσμο πείτε μου ρε αλλόθρησκοι ποιος τον έχει στην ΕΛΛΑΔΑ !!Τι να μας πείτε για την ζωή σας όλοι σας μαζί !!<< ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΡΕΕΕΕ !!>> Ποιοι μπορούν να τα κάνουν αυτά σε ΕΛΛΑΔΑ και Ευρώπη πείτε μου ρεεεε!! <<ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ !! >> ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΥ !! ΤΣΟΥΖΕΙ !!! Όλοι το ξέρετε ότι η γυναίκα μου είναι από Ολλανδία ! Με πήρε λοιπόν ο αδελφός της από εκεί ! Ο άνθρωπος δεν ασχολείται με την μπάλα αλλά δηλώνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Και με τρέλανε !! Γιάννη μου οι Ολλανδοί πάθανε πλάκα με την ατμόσφαιρα που κάνατε !!Ήταν σε ένα μαγαζί και είδε το ματς με κάτι άλλους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ μαζί !! Και του λέγανε , << ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ !! ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ?? ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ?? >> ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΛΑΝΔΑΚΙΑ ΜΟΥ !!

Θα σας τρελάνουμε και μέσα εκεί !! 800 ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ θα κάνουν την Ολλανδία άνω κάτω ! Του ζήτησα να αγοράσει όλες της εφημερίδες για να μου της στείλει να σας δείξω τι λένε για τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ θα σας τα δείξω και θα σας τα μεταφράσω !! Άσε που και αυτοί που ήρθαν απόψε στο Καραϊσκάκη μόνο φωτογραφίες τράβηξαν !! σε όλο το ματς έβλεπα τα φλας να αστράφτουν επάνω μας από την μεριά τους !! ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας απόψε γιατί για ακόμη μια φορά κάναμε το χρέος μας έτσι όπως πρέπει και όπως μόνο εμείς ξέρουμε και κάνουμε …

4 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΩΡΑ...ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙΣ.

    ΤΑΣΟΣ ΜΙΣΚΕΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xάρε αγωνιστικά ούτε σήμερα ήμασταν καλοί το ματς πιστεύω το πήραμε καθαρά από τύχη και προς θεού μην επαναπαυτούμε πάνω στη νίκη γιατί ακολουθάνε δύσκολοι αγώνες πιο δύσκολοι από τον σημερινό. Η ομάδα πρέπει να βρεί το δρόμο της με τουλάχιστον 3 παίκτες τον Δεκέμβρη. Μπράβο στα αδέρφια για την αποψινή κερκίδα που άμα βοήθαγε λίγο και η ομάδα θα θύμιζε άλλες εποχές.

    Θύρα 7 Πάτρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ατμοσφαιρα χθες ηταν εξαιρετικη , ειχαμε καιρο να δουμε τετοιο παθος απο εμας το οποιο φυσικα μεταφερθηκε και στους παικτες. 2 μικρες παρατηρησεις μονο α) δεν μου αρεσε η γιουχα απο τα κεντρικα περισσοτερο στην αλλαγη του ντιογο (δεν χρειαζετε να αναφερω οτι ειναι απαραδεκτος οποιος γιουχαρει παικτη της ομαδας) και β) ο οργανωτης αν και πολυ καλος σε ολη την διαρκεια μετα το 79 που μπηκε το γκολ και επιτελους σηκωθηκε ολο το γηπεδο ορθιο συνεχιζε το νεο συνθημα που δεν το γνωριζει σχεδον κανενας εξω απο την 7 (χμμ και αρκετοι μεσα).
    θα ηθελα την αποψη σου
    khfhnas (khfhnas@sanel.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαματη ατμοσφαιρα χτες.Δειξαμε ποιοι ειμαστε.Τωρα ολοι στο πλευρο της ομαδας γιατι εχει δυσκολο προγραμμα...Σε μια στιγμη χτες καποιοι επεξαν σφαλιαρες στο ημιχρονο.Γνωριζει κανεις το γιατι?

    ΘΥΡΑ 7 ΝΙΚΑΙΑ RED SOUTH HELLASS

    ΑπάντησηΔιαγραφή