Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΘΡΥΛΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !! WWW.XAROS7.GR


ΘΡΥΛΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!
Τρίτη, 30 Μάρτιος 2010 23:33

xarostis7Απόψε Ο ΘΡΥΛΟΣ μας ήταν χάλια, σχεδόν σε όλο το ματς ήταν κακός, και όπως ήταν φυσικό με το παιχνίδι που έκανε έχασε από την Πρόκομ με 81-78. Αδέρφια δεν πρόκειται να ανησυχούμε με αυτήν την ήττα, μπορεί να θέλαμε να κάνουμε το 3-0 απόψε αλλά την Μεγάλη Πέμπτη θα τελειώνουμε με το θέμα αυτό γιατί πολύ απλά το Παρίσι μας περιμένει !!!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας έκανε πάρα πολλά λάθη πράγμα που το παραδεχόμαστε όλοι μας και ειδικά ο προπονητής της ομάδας μας ο Παναγιώτης Γιαννάκης δηλώνοντας !

<< Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στα πρώτα 20 λεπτά η ομάδα μου έκανε πολύ χαζά λάθη και δεν παλέψαμε για την μπάλα. Η Πρόκομ κατάφερε να χτίσει μια διαφορά. Στην επανάληψη εμφανιστήκαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε. Η Πρόκομ πήρε τη νίκη και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στο επόμενο ματς . Αν είδατε το παιχνίδι θα είδατε ομαδικές αδυναμίες. Δεν παίξαμε σαν σύνολο, αυτό είναι το θέμα για μένα. Δεν είναι ζήτημα ενός παίκτη. Κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που δεν συνηθίζουμε >> Αυτά είδε και είπε ο Παναγιώτης !!!

Διαβάστε και το τι δήλωσε μετά το ματς ο Βούιτσις. Ο Κροάτης σέντερ της ομάδας μας είπε τα πράγματα με το όνομα τους !!!

Η ήττα είναι αποκλειστική ευθύνη των παικτών και εμείς αναλαμβάνουμε αυτή την ευθύνη. Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε, εμείς δεν πήγαμε στα ριμπάουντ, εμείς δεν εκτελέσαμε σωστά τα συστήματα και δεν παίξαμε την άμυνα που έπρεπε.

Στο τέλος παλέψαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι αντίπαλοί μας είχαν περισσότερη ενέργεια. Δεν είναι παγίδα να εμφανίζεσαι στο παρκέ έχοντας προβάδισμα 2-0. Εμείς ήμασταν πιο χαλαροί και αυτό δεν επιτρέπεται. Κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Υποσχόμαστε πως στο επόμενο ματς δεν θα μπούμε χαλαροί και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να γίνει το 3-1.Οσο για το ματς της Πέμπτης , είπε "Δεν γίνεται να μας παίρνουν 20 επιθετικά ριμπάουντ, δεν πρόκειται να το ξαναεπιτρέψουμε".

Ένας άλλος που ήταν για μια ακόμα φορά πολύ καλός ήταν ο Τζος Τσίλντρες ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, σε 34 λεπτά που αγωνίστηκε !!!!

Ο Αμερικανός παιχταράς μας είπε μετά το ματς: Ήταν πολύ δύσκολο το σουτ του Λογκαν, προσπάθησα να παίξω καλή άμυνα πάνω του και να επηρεάσω την ορατότητα του. Στο πρώτο ημίχρονο δε παίξαμε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να μας στοιχίσει στη συνεχεία, δεν είχαμε καθόλου ρυθμό. Την Πέμπτη πρέπει να είμαστε πιο διψασμένοι και συγκεντρωμένοι. Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και ιδίως στο ριμπάουντ. Το ριμπάουντ δεν είναι υπόθεση του ενός, αλλά όλων."

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 45-33, 64-57, 81-78



Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 7, Πεν 3, Τσίλντρες 20 (5 ριμπ.), Βούιτσιτς 13, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 7, Χαλπερίν, Κλέιζα 9, Μαυροκεφαλίδης 2, Τεόντοσιτς 12 (9 ασίστ), Σχορτσανίτης5.




Πρόκομ (Τόμας Πατσέσας): Σέβεριν 3, Λόγκαν 15, Χάρινγκτον 4, Ζαμοΐσκι, Γιάγκλα 10, Λαπέτα 4, Ζότκα, Βάρντα 7, Γουντς 18 (5 ριμπ.), Μπαρέλ, Γιούιν 18 Χρίτσανιουκ 2.

1 σχόλιο:

  1. sto basket kokkinoi lagoi den yparxete...
    30 prwtathlimata,5 evrwpaika,1 dihpeirwtiko..
    ta kypellakia den ta metraw kan...
    afta einai gia MIKRES omades

    ΑπάντησηΔιαγραφή