Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΧΕΙ "ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" WWW.XAROS7.GR


ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΧΕΙ "ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"
Κυριακή, 21 Μάρτιος 2010 23:30

peiraiotis


Η σημερινή νίκη αδέλφια μου είναι πολύ μεγάλη για κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με την σημερινή εμφάνιση και νίκη βγήκαν κάποια συμπεράσματα που η αλήθεια είναι ότι τα πιστεύαμε καιρό, απλά ζητούσαμε και περιμέναμε την επιβεβαίωση τους από τους παίκτες μας.

Η επιβεβαίωση θα ερχόταν μόνο με μια νίκη απέναντι στον παναθηναϊκό. Το ζητάμε εδώ και καιρό από την ομάδα το ζητήσαμε και τις τελευταίες μέρες και ώρες. Τελικώς αυτή η νίκη ήρθε. Και μάλιστα με τον παίκτη που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες νίκες στο ΟΑΚΑ, τον Ντάρμπισιρ!

Ο παίκτης που πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μόνος του το κύπελλο και έκανε τους ΑΕΚτζήδες να κλαίνε στα σκαλάκια του ΟΑΚΑ, ήταν ο «εκτελεστής» και με τον παναθηναϊκό, με το κλάμα αυτή τη φορά να έχει απόχρωση «πρασίνου».

Τι και αν είμαστε στα χάλια μας, τι και αν είμαστε με 8 παίκτες (βασικούς) συνέχεια απών και όμως για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αδυνατούν να τον κερδίσουν. Και αν δεν μπορείς να κερδίσεις τώρα αυτόν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τα τόσα προβλήματα, τότε πότε θα τον κερδίσεις;

Ομάδα που έπαιρνε τίτλο σήμερα και με 70.000 κόσμο και που θεωρείται (την παρουσιάζουν) η «σπεσιάλε» του πρωταθλήματος ΞΑΝΑ έχασε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τα συμπεράσματα που έλεγα και ποιο πάνω είναι πολλά. Πρώτον αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι το φετινό πρωτάθλημα το κάνουμε δώρο. Δεύτερων ότι άμα θέλουν μπορούν οι παίκτες να πάρουν όποιο παιχνίδι γουστάρουν, ακόμα και έτσι.

Αρκεί να πιστεύουν και να ξέρουν που βρίσκονται. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα βέβαια δεν έπαιξε και καμία σούπερ μπάλα έτσι; Και επειδή εμείς δεν είμαστε «κωλοτουμπάκιδες» εδώ θα τα λέμε όλα. Πάλι χωρίς φαντασία και σύστημα (για μένα), χωρίς να έχουν καλή απόδοση παίκτες κλειδιά (ΛούΛούα-Ντάτολο) και με έλλειψη ψυχραιμίας.

Παρόλο αυτά και περνώντας η ώρα φαίνονταν ότι η καρδιά πρωταθλητή θα έκανε την εμφάνιση της και αν οι παίκτες είχαν την στοιχειώδη ψυχραιμία και φαντασία στα τελευταία λεπτά το σκόρ θα είχε πάρει εξευτελιστικές διαστάσεις και πείτε με υπερβολικό.

Τέλος καλό, όλα καλά και για να είμαστε δίκαιοι, ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, μπράβο ρε μάγκες! Τα καταφέρατε και κρατήσατε τις παραδώσεις, που λένε ότι φιέστες σε ντέρμπι κάνει μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

ΥΓ1: Τι να κάνω που έχω υποσχεθεί να είμαι συγκρατημένος…

ΥΓ2: Πρόεδρε τα είδες;

ΥΓ3: Νομίζω πως ο Ντάρκο αποδεικνύεται το καλύτερο γούρι. Παρουσία πέρυσι 0-1 την ΑΕΚ μέσα εκεί. Παρουσία φέτος 0-1 τον παναθηναϊκό πάλι μέσα εκεί.

ΥΓ4: Έτσι να βλέπω κόκκινα εξώφυλλα…Προσκυνήστε. ΠΑΛΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου