Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Λούφα και παραλλαγή... WWW.XAROS7.GR


Λούφα και παραλλαγή...
Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2010 21:06


Ρε τι πάθαμε…Όλα τα είχαμε, μας ήρθαν και καινούργια. Τώρα δεν γουστάρουν να πάνε και στην προπόνηση! Μιλάμε για πλήρη παρακμή έτσι;

Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι προκαλούνε κιόλας και μάλιστα παίκτες που και σε τέτοια δεν μας έχουνε συνηθίσει, αλλά και αν μη τι άλλο κρατάγανε τα προσχήματα.

Να τον λοιπόν και o ΝΤΑΡΜΠΙ! Δεν πήγε λέει στην προπόνηση της δευτέρας γιατί ήθελε να κοιμηθεί! Και μάλιστα εκτός ότι δεν ειδοποίησε πήρε τον γιατρό να το πει! Και αντί ο γιατρός να του πει…αυτό που πρέπει, του είπε λέει δεν είμαι αρμόδιος εγώ πάρε τον Μπάντοβιτς! Και τον πήρε…Τι ώωωωρα!

Δεν άκουσε ούτε το ξυπνητήρι...

Πως πάς ρε παιδί μου σε μια δημόσια υπηρεσία για μια υπογραφή και σου λένε «δεν ήμαστε εμείς αρμόδιοι κύριε πηγαίνετε στο άλλο γραφείο» και ο άλλος στον άλλο και πάει λέγοντας!

Μια χαρά πάντως φέτος, τα είδαμε όλα. Τους είδαμε να ξενυχτάνε και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και να ξυπνάνε…τραυματίες. Τους είδαμε να το ρίχνουν στην δημοσιογραφία και να κάνουν καθημερινό ρεπορτάζ μέσω προσωπικών blogs.

Τους είδαμε να κάνουν εξετάσεις οι οποίες να βγαίνουν καθαρές…και να λένε πονάω…Τους είδαμε να κάνουν μούτρα γιατί δεν παίζουν και γιατί έφυγε ο Ζίκο…Τους είδαμε να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους σε συγκεκριμένα παιχνίδια εν αντιθέσει με άλλα που πετούσαν…Γενικά φέτος η παιδική χαρά είχε όλα τα προγράμματα της σε πλήρη εφαρμογή.

Ε τώρα μάθαμε και κάτι καινούργιο, να παίρνουν τηλέφωνο και να λένε «κοίτα νυστάζω και θέλω να κοιμηθώ δεν έρχομαι». Δηλαδή αν είναι δυνατόν, ας τους μαζέψει κάποιος. Αλλά ποιος να τους μαζέψει; Εδώ γράφουν τον Πρόεδρο στα…παλιά τους τα παπούτσια, που πήγε φέτος τόσες φορές στο Ρέντη, καλά για τους άλλους που εδρεύουν στο Ρέντη δεν λέμε…Είναι σαν να μην υπάρχουν.

Και όλοι αυτοί τώρα παίρνουν ένα μύριο το λιγότερο το χρόνο έτσι; Να μου πεις εδώ δεν σεβάστηκαν έναν νέο άνθρωπο που ήρθε στην ομάδα, τον κ.Λαυρεντιάδη που με το καλημέρα ο άνθρωπος πήγε και τους έσταξε 200.000 για να πάρουν μια νίκη, που ξέραμε σε μεγάλο ποσοστό ότι ίσως να ήταν και νίκη γοήτρου και ηθικού, αφού ο άλλος δεν υπήρχε περίπτωση να γκελάρει στο Περιστέρι. Μην τρελαθούμε κιόλας…

Και όμως είναι τόσο ανίκανοι που ούτε αυτό δεν έκαναν. Είμαστε που είμαστε χάλια και παρόλο αυτά και λεφτά τους δίναμε και δεν κάνανε τίποτα! Δηλαδή εκεί να καταλάβεις σε τι φάση βρίσκονται! Να έχεις κάνει ότι έχεις κάνει, να μην σου μιλάει και κανείς, να έχεις χάσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο, να κοροϊδεύεις την κοινωνία (την ολυμπιακή) και να σου λένε πάρε και 200 και βγές και κέρδισε σε παρακαλώ. Και να μην το κάνεις!

Μιλάμε για πολλές κλο…στές…!

Αλλά δεν πειράζει, έτσι για να ξέρει και ο Λαυρεντιάδης τι γίνεται στην ομάδα και τι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν. Να ξέρει με ποιους έχει να κάνει και πως πρέπει να τους ξηγηθεί. Και ο Πρόεδρος το ίδιο.

Τι κάθεστε και τους κοιτάτε; Δρόμο! Ιεροσυλία στην ομάδα που έχουν έρθει παικταράδες και παικταράδες και δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό. Και έχουν προσφέρει και τίτλους. Και έχουμε τώρα το καθένα να κάνει ότι γουστάρει; Πού; Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Δεν το βλέπω…

Λοιπόν όσο δεν σφίγγουν τα λουριά η κατάσταση θα ξεφεύγει ακόμα ποιο πολύ. Ας κοιτάξουν όλοι, και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ, να γίνουν στην ομάδα αυτά που πρέπει για να γίνουμε πάλι όπως πρέπει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι για έτσι. Και ο κόσμος είναι τεντωμένος εδώ και καιρό, γιατί κάθε μέρα κάτι ξεφυτρώνει.

ΥΓ: Και εσύ ρε Ντάρμπι;


ο...ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου