Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Το μυαλό τους το είχαν (ΠΑΛΙ) στο...ρεπό WWW.XAROS7.GR


Το μυαλό τους το είχαν (ΠΑΛΙ) στο...ρεπό
Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2010 00:33


Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Και όταν λέω μαρτύριο δεν εννοώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, γιατί το να βλέπουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μόνο μαρτύριο δεν είναι. Αναφέρομαι στους παίκτες.

Ρε πάτε καλά; Τι χάλια ήτανε αυτά πάλι; Καλά ρεσείς δεν ντρέπεστε; Πήγατε στην ζούγκλα στο ΟΑΚΑ (που δεν βγαίνατε και από το πούλμαν…κάποιοι) πήρατε το διπλό με τσαμπουκά και ήρθατε πάλι Πειραιά σαν κυρίες; Με έναν κόσμο να τραγουδάει ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μέχρι το 94 σε ρυθμούς εξτασιακούς;

Λοιπόν δεν ξέρω που το πάτε ειλικρινά. Έχετε «ρεταλιάσει» την ομάδα σε σημείο που δεν ξέρω αν πάει και άλλο. Έχετε αποκτήσει τέτοιο κόμπλεξ με το γήπεδο μας που όποιος γουστάρει έρχεται και παίρνει αυτό που θέλει. Που ξανά ακούστηκε 15 βαθμούς χαμένους μέσα στο ΝΑΟ; Ιεροσυλία είναι αυτό που κάνατε.

Γι αυτό θα πάρετε και δρόμο οι περισσότεροι από εσάς. Δεν κάνετε ρε για ΘΡΥΛΟ. Δεν κάνετε ρε για ΛΙΜΑΝΙ. Το έχω πει και θα το λέω, παίζετε για την πάρτι σας και όταν γουστάρετε (δηλαδή όταν σας βλέπεις κανένας…μάνατζερ). Αυτό φαίνεται και από το πώς κινήστε μέσα στο γήπεδο, εδώ πάτε να πάρετε την μπάλα ο ένας από τον άλλο σπρώχνοντας!

Έχετε συμβιβαστεί με την δεύτερη θέση από την γκέλα με τον παοκ και μας δουλεύετε ψιλό γαζί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εσείς έχετε κάνει βουτιά κατακόρυφη. Στην Ευρώπη πετάγατε όμως… Στο ντέρμπι το παλέψατε γιατί ξέρατε τι σας περιμένει και σήμερα άντε πάλι τα ίδια. Και τον κόσμο στα…φρύδια σας.

Κατά τα άλλα μου κάνατε μουτράκια και παραπονάκια την Τετάρτη στην προπόνηση για το ρεπό του Πάσχα ζητώντας ποιο πολλές μέρες; Και σας παρακάλαγε ο Μπάντοβιτς να είστε συγκεντρωμένοι; Και μου το παίζετε και τραυματίες με καθαρές…εξετάσεις; Καλά…

Λοιπόν πρόεδρε τώρα εσύ. Άσε την καθυστέρηση και πήγαινε κλείστον. Αν όντως το θες. Η όποιον άλλο (προπονητή όμως) που θα κάνει την ομάδα πάλι ΟΜΑΔΑ. Ήρθε το Πάσχα, θα φύγεις για την Μύκονο και μαζί θα λακίσουν όλοι. Ρολά το μαγαζί ΠΑΛΙ.

Εδώ και δυο εβδομάδες περιμένουμε αυτό το ραντεβού με τον Ερνέστο. Και όλο μέρα σε μέρα, εβδομάδα την εβδομάδα. Σαν τον…ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ! Μόνο που ευχόμαστε αυτήν την φορά να μην ξανά ακούσουμε πως δεν ΜΠΕΝ-ει ούτε…ο Ερνέστο!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ τι να πούμε πάλι. Υπόκλιση στο μεγαλείο μας! Εκεί, παρών με φωνή και τραγούδι. Λες και παίρναμε πρωτάθλημα. Και όσο για κάποιους καλοθελητές, για να μην τους πω ποιο χοντρά που λένε ότι «καλά εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί τραγουδάνε», να τους πω ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μπας και καταλάβουν, γιατί είναι και «σκεπάρνια» ότι ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ δεν παίρνει χαμπάρι από ήττες. Πόσο μάλλον από μια απώλεια τίτλου στα 37 που έχει μόνος του.

Και δεν τραγουδάμε γιατί ήμαστε στον κόσμο μας η εθελοτυφλούμε. Τραγουδάμε για να πάρουν χαμπάρι ΟΛΟΙ ποιο είναι το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ότι δεν είναι ομάδα του τριαλαλί τριαλαλό και της νίκης, σαν τους άλλους που θυμούνται την ομάδα τους μόνο στις νίκες. Και ότι θέλουν δεν θέλουν κάποιοι θα πάμε πάλι κορυφή.

Για τον δαφνοστεφανομένο θα τραγουδάμε ακόμα και αν πιάσει πάτο! Άντε σας έκανα και μάθημα ιστορίας…ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Και θα κλείσω με την μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας. Σήμερα για ένα παρατράγουδο έκανε ένα Καραϊσκάκη να κλαίει από τα δακρυγόνα. Παιδιά μικρά 5-7 χρονών να σπαράζουν στο κλάμα και τον κόσμο να μην μπορεί να πάρει ανάσα…ΝΤΡΟΠΗ!

ΥΓ: Μα να μην υπάρχει ένα δακρυγόνο την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ ρε παιδί μου…Ντουλάπες πέφτανε. Βιβλιοθήκες πέφτανε. Λοστάρια και σιδεριές πέφτανε. Φωτοβολίδες πέφτανε. Λουκέτα πέφτανε. Να μην πέσει ένα χημικό καταστολής; Όλοι οι αλήτες μαζεμένοι στο Καραϊσκάκη είναι; Κρίμα…



PEIR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου