Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ www.xaros7.gr


ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2010 13:41


peiraiotisΤι κακό συνήθειο είναι αυτό και από πού το έχουν κληρονομήσει ένας θεός ξέρει. Τείνει όμως τελικά να είναι το ποιο σύνηθες πράγμα τα τελευταία χρόνια και ειδικά τις περιόδους που η ομάδα δεν πηγαίνει καλά (λίγες φορές δηλαδή).

Παρόλο αυτά μόλις ακούσουν κάποιο σχόλιο (κάποιοι πάντα μέσω κάποιου δημοσιογράφου και ποτέ φόρα παρτίδα) και κάποιοι άλλοι γράφοντας οι ίδιοι σε εφημερίδες, βγάζουν προς τα έξω πως και καλά ο αχάριστος κόσμος που τα ισοπεδώνει όλα κλπ.

Τώρα λοιπόν με αφορμή μια κουβέντα που ειπώθηκε στην εκπομπή της ΘΥΡΑΣ 7 και είχε να κάνει με τον Στολτίδη, βρήκανε θέμα να μανουργιάσουν και φυσικά να προσπαθήσουν να διχάσουν. Από την κουβέντα την συγκεκριμένη βέβαια κράτησαν μόνο τα στοιχεία που τους ενδιέφερε για να στηρίξουν πάνω εκεί την όπια τοποθέτηση τους.

Και τι ειπώθηκε στην εκπομπή; Το απλό, λογικό και οφθαλμοφανές, ότι ο Στολτίδαρος που έχει προσφέρει τόσα πράγματα στην ομάδα και που ουδέποτε αμφισβητήσαμε, με τέτοιες εμφανίσεις χαλάει (η του χαλάνε) την εικόνα του και δεν αξίζει να γίνει Στολτιδάκος.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση. Προσέξτε όμως τώρα ερμηνείες που μπορούν να δοθούν για την συγκεκριμένη θέση και ερμηνείες που διαλέγουν κάποιοι. Τι λέει η τοποθέτηση;

Α) Ότι κύριε Μπάντοβιτς με το να βάζεις έναν παίκτη σαν το Στολτίδη να βγάζει 90λεπτα, βλέποντας τον να υποφέρει στην κυριολεξία, αυτομάτως εκτός ότι του κάνεις μεγάλη ζημιά προκαλείς και αρνητικά σχόλια που θέλοντας και μη θα συμπαρασύρουν και εκείνον και θα ακουστεί και κάτι παραπάνω. Άρα εκτός του ότι τον βασανίζεις, δεν τον προστατεύεις κιόλας.

Β) Φίλε Στολτίδη δεν είναι κακό να πεις δεν μπορώ κόουτς να προσφέρω 90 λεπτά και θεωρώ πως θα δημιουργήσω περισσότερο πρόβλημα με το να είμαι μέσα μη μπορώντας να αποδώσω αυτό που πρέπει. Εάν λοιπόν νοιάζεσαι για την ομάδα, κάτι που το πιστεύουμε και δεν το αμφισβητήσαμε ποτέ θα πρέπει να τον αναγκάσεις με τον τρόπο σου να κάνει το σωστό ο Μπάντοβιτς.

Γ) Ένας παίκτης που από το 30' πιάνει τα γόνατα του προσπαθώντας να πάρει ανάσες και μη μπορώντας μετά από κάμποση ώρα να αλλάξει ούτε πάσα ποιος είναι ο λόγος που θα πρέπει να είναι μέσα στο γήπεδο, έχοντας στον πάγκο Λεντέσμα και Γιάννη Παπαδόπουλο; Δηλαδή προτιμάμε να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάποιος που ξέρουμε ότι δεν μπορεί να προσφέρει, (γιατί δεν μπορεί το παιδί δεν είπαμε ποτέ ότι δεν θέλει) από το να μην δοκιμάζουμε να βάλουμε στο παιχνίδι 2 άλλους παίκτες που αποκλείεται να είναι χειρότεροι;

Δ) Δεν θα πρέπει λοιπόν τον Στολτίδαρο να τον κάνουν κάποιοι Στολτιδάκο. Τους πείραξε που το είπαμε εμείς. Δηλαδή αυτοί που το διαπράττουν; Μήπως βλέπουν κάτι διαφορετικό; Βλέπουν δηλαδή τον Στολτίδη και τον Μαρέσκα ακόμα, η τον Λεωνάρντο, απλά επικεντρώνω στον Στολτίδη γιατί περί αυτού έγινε ολόκληρο θέμα, να δίνει κάτι στην ομάδα; Δηλαδή πάνε που πάνε κάποιοι να δουλέψουν την νοημοσύνη του κόσμου, να δουλέψουμε και αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας; Ε όχι ρε μάγκες αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Αφήστε λοιπόν τις καλοσύνες και τους συναισθηματισμούς και δείτε και προπάντων πείτε η γράφτε, την πραγματικότητα, τον Στολτίδη τον ΒΑ-ΣΑ-ΝΙ-ΖΟΥ-ΜΕ! Απλά πράγματα. Που σας πείραξε το σχόλιο και μου βγήκατε με ειρωνικά σχόλια να μας πείτε πως είναι αδικία να μιλάμε έτσι για τον Στολτίδη.

Αδικία είναι αυτό που του κάνετε εσείς οι ίδιοι. Οι μεν που τον βάζουν να πάρει όλο το κέντρο «επ ώμου» έναν παίκτη που από το 30 και μετά πιάνει τα γόνατα του και οι δε που προσπαθείτε μέσα από τις τοποθετήσεις σας να δείξετε ότι είστε οι καλοί. Και θα μας πείτε κιόλας ότι είναι ο απόλυτος παραλογισμός το να σχολιάζουμε η να κρίνουμε κάτι που δεν μας αρέσει και που δεν βοηθάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Γίνατε δηλαδή εσείς οι λογικοί και εμείς οι παραλογικοί; Σωπάστε μωρέ! Όχι θα λειτουργούμε σαν εσάς, που ο κόσμος καίγεται και εσείς εκεί το βιολί σας, ποιον θα πρώτο προστατέψουμε και πως θα κρατήσουμε τον πήχη χαμηλά στις αναταραχές. Έτσι νομίζετε εσείς ότι βοηθάτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Έτσι σας έχουνε πει; Για βγείτε μια βόλτα στην πιάτσα να δούμε ποιος είναι ο παράλογος, ποιος είναι ο αχάριστος και ποιος ο γραφικός.

Λοιπόν και για να τελειώνουμε τον Στολτίδη τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε, όπως όλους όσους φοράνε την ερυθρόλευκη. Μαθήματα αδικίας, λογικής και παραλογισμού σε τίποτα τυφλούς που είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθούν μη έχοντας εικόνα των πραγμάτων. Σε εμάς που βλέπουμε και έχουμε γνώση, τέτοια κόλπα χτυπάνε σε βράχο! Κρατήστε τα για πάρτι σας. Εμείς αγαπάμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και θέλουμε πάντα το καλύτερο. Και αυτό δεν έρχεται ούτε με γλείψιμο, ούτε με τουμπεκί στην πραγματικότητα. Έρχεται με κριτική που μπροστά της υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Της διόρθωσης και της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου