Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Περιμένοντας την ΑΝΑΣΤΑΣΗ...


Περιμένοντας την ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
Παρασκευή, 02 Απρίλιος 2010 00:48



Φτάσαμε στις άγιες μέρες του Πάσχα και μαζί με την ανάσταση του παντοδύναμου, που θα μας φωτίσει και θα μας δώσει δύναμη, ευελπιστούμε στην ίδια μεταμόρφωση να υποπέσει και η ομάδα.

Από το καλοκαίρι δεν έχει σταματήσει η κατηφόρα, με τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά-διοικητικά) να είναι πάντα στο προσκήνιο, αλλά από την άσχημη μορφή τους. Τέλος πάντων δεν έχει ουσία την δεδομένη στιγμή να κάτσουμε να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα… Αλλά θα πρέπει άρδην να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Το έχουμε τονίσει πολλάκις ότι φέτος τον κόσμο δεν τον εκνεύρισε η απώλεια του τίτλου τόσο, όσο το ότι η ομάδα έχασε την ταυτότητα της. Το μαγαζί ήταν συνεχώς με τον πιτσιρικά μέσα… Οπότε δύσκολο να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε και στους ρυθμούς που απαιτείτε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ειλικρινά δεν κατάλαβε κανείς φέτος καμία από τις κινήσεις της διοίκησης στον προγραμματισμό για την τρέχουσα σεζόν. Μεταγραφές δεν έγιναν. Παίκτες δεν αποκτήθηκαν. Όρεξη δεν υπήρχε… Αποχώρησαν δυνατά χαρτιά από το προσκήνιο (π.χ Θεοδωρίδης) Δόθηκε εντολή να μην μιλάει κανείς από το ΔΣ για την διαιτησία…

Και πολλά άλλα αγνώριστα για Κόκκαλη. Δεν θα μπω σε σενάρια φαντασίας για πάσο Κόκκαλη, η για βαρεμάρα Κόκκαλη, η για μήνυμα αποχώρησης Κόκκαλη, η για δώρο Κόκκαλη… Και διάφορα τέτοια που ακούγονται.

Γιατί πολύ απλά δεν έχω αποδείξεις και όταν δεν έχω αποδείξεις κρίνω-κατακρίνω πάντα βάση της εικόνας που έχω μπροστά μου. Και η εικόνα δεν ξέρω αν ήταν το ότι ο Κόκκαλης δεν ήθελε να πάρει πρωτάθλημα, η ότι το έδωσε στον Πατέρα, η δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Πάντως σίγουρα ήταν μια εικόνα φανερής ηρεμίας και υποχώρησης σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα. Κοινώς αρκετά συχνά, δεν κουνιόταν φύλλο! Και ενώ φαίνονταν πως όλο αυτό επιδρούσε στην ομάδα αρνητικά και μάλιστα σε βαθμό «κακουργήματος» όντως ο Πρόεδρος ήταν απών.

Έτσι οι συνέπειες έφεραν μια πλήρης χαλαρότητα, η οποία αρκετά γρήγορα μετά τα γραφεία επισκέφτηκε και το Ρέντη και πάρε ναχεις. Άντε μάζεψε τους. Γιατί εκεί χάθηκε τελείως η μπάλα!

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν δεν κάνει το «κλίκ» του ο Πρόεδρος. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει εάν δεν βρει και ο Πρόεδρος τον παλιό καλό του εαυτό. Κάτι που οφείλει να το κάνει και για την ιστορία της ομάδας και για τον λαό που είναι πάντα παρών με τα διαρκείας του κύριος, αλλά και για να προστατέψει το δικό του δημιούργημα.

Μου είναι αδιανόητο δηλαδή να πιστέψω το ότι ο Κόκκαλης δεν γουστάρει η θέλει να την κάνει και αυτό γιατί πολύ απλά όλα αυτά τα χρόνια οι πλεύσεις του ήταν προς την αντίθετη κατεύθυνση και δεν μου είχε δώσει (προσωπικά εμένα) την εντύπωση ενός ανθρώπου που θέλει να χάνει η να κάνει πίσω.

Τότε τι έφτιαχνε τόσα χρόνια; Δεν ξέρω αδέλφια μου αλλά εγώ δεν θέλω να προτρέχω και να φτιάχνω αυτοκαταστροφικά σενάρια μη έχοντας αποδείξεις.

Πάντως τις ας το πούμε «εξετάσεις» του ο Πρόεδρος για τι όντως σκέφτεται να κάνει με την ομάδα θα τις δώσει φέτος. Νομίζω πως το φετινό καλοκαίρι θα δείξει αν όντως προτίθεται να το πάει χαλαρά το πράγμα, η προτίθεται να βάλει και τον Λαυρεντιάδη μέσα και να γίνει η εκτόξευση.

Επίσης εγώ δεν ξεχνάω την προ 2 χρόνων δήλωση του «δεν θα κάτσουμε να την φάμε…» και περιμένω να φανεί αν όντως ισχύει η αν κάτι μεσολάβησε και όντως θα την φάμε…

Όσο για τα διοικητικά, βάσει των δημοσιευμάτων επικρατεί μύλος με την συμφωνία με τον Λαυρεντιάδη, μέχρι και διαφωνίες διαβάζουμε, ενώ κάποιοι άλλοι για κανένα πρόβλημα. Μακάρι πάντως τουλάχιστον την υπόθεση αυτή να την χειριστεί ο Πρόεδρος έτσι ποιο «επιστημονικά» και να μην κολλήσει… Γιατί θα πρέπει να κάνει μόνος του μεγάλο άνοιγμα κάτι που είναι είδη πολύ δύσκολο, οπότε άπαξ και στραβώσει και στα play off το θέμα, βλέπω να έχουμε ιστορίες.

Άντε ας περιμένουμε όμως, για να έχουμε καλύτερη εικόνα των πραγμάτων και να δούμε τι θα γίνει.

Πάντως εγώ το λέω και θα το λέω, ΑΡΓΟΥΜΕ…



ΥΓ: Πέσανε τα φράγκα πάλι έτσι; Ξοφληθήκατε όπως πρέπει; Βλέπετε πως σας ξηγούνται; Και εσείς, μπουζούκια – ψευτοτραυματίες – αργοπορημένοι - απών από προπονήσεις και γενικά μια ανεπίτρεπτη εικόνα. Αλλά είπαμε δεν φταίει κανείς άλλος, η διοίκηση φταίει. Δεν παίζεις κύριε; Δεν γουστάρεις να παίξεις; Κάνεις τον τραυματία ενώ δεν είσαι; Δεν έρχεσαι για προπόνηση; Νυχτοπερπατάς; Την έχεις δει blogger…; Θα πάρεις αυτά που πρέπει… Και όχι αυτά που έχεις υπογράψει, εφόσον δεν τα τηρείς και δεν είσαι κύριος και επαγγελματίας στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ σου. Έτσι καλομάθατε…



peir77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου