Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ???? www.xaros7.gr


ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ????
Πέμπτη, 11 Μάρτιος 2010 17:32


xarostis7 Αδέλφια αυτό που θα σας γράψω απόψε θέλω να το θυμάστε πολύ καλά, και να δώσετε βάση γιατί από αυτά θα φανεί αν ο πρόεδρος μας είναι διαθεμένος να κάνει την ομάδα μας όπως ήταν παλιά και όχι στα φετινά χάλια που κατάντησε !!!

Και θα ξεκινήσω με το πώς θέλουμε να είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, όλοι θυμόμαστε το πανό που κρεμάστηκε στην ΘΥΡΑ 7 μέσα από την δικαιολογημένη αγανάκτηση των οπαδών μας << Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ >>

Έτσι σκεφτόμαστε και έτσι θέλουμε να είναι !!! Ο ΘΡΥΛΟΣ για εμάς τους αρρώστους ΓΑΥΡΟΥΣ, είναι αδέλφια μου, ΙΔΕΑ, είναι ΙΔΑΝΙΚΑ, είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, είναι ΛΑΤΡΙΑ, είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ, είναι τα πάντα για εμάς όλους !!!!!

Αδέλφια οι ιδέες και τα ιδανικά έπαψαν προ πολλού να γεμίζουν τα ταμεία, ενώ ο τρόπος ζωής μάλλον κόστος έχει παρά κέρδος !!! Αυτό το έχουν περάσει σε όλους τους άλλους οπαδούς << Αλλόθρησκους >> στην Ελλάδα, αλλά σε εμάς αυτά δεν περνάνε !!! Και θα φάνε πακέτο όσοι προσπαθούν να μας κάνουν σαν αυτούς, οι ΓΑΥΡΟΙ θα το φωνάζω και θα το λέω είναι άλλη πάστα ανθρώπων και έχουν μοναδικό DNA!!

Εμείς αδέλφια από εδώ και πέρα δεν θα χαϊδέψουμε αυτάκια όταν ζητάμε μεταγραφές, από εδώ και πέρα θα τραβήξουμε αυτάκια αν δεν γίνουν τα απαραίτητα για να γίνει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ όπως πρέπει και όπως τον θέλουμε !!!

Και να βρουν μια λύση ειδικά τώρα εν μέσω της κρίσης, με τους ισολογισμούς τα έσοδα και τα έξοδα, γιατί ένας σύλλογος όπως Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, μπορεί να έχει ανοίγματα αλλά είναι πάντα επικερδής μην τρελαθούμε κι όλας, αυτό μας έλειπε να σας κάνω πάλι τον λογιστή, αυτά τα έχουμε ξαναπεί για τα έσοδα της φετινής μας χρονιάς, του χρόνου όπως πάμε να δω τι έσοδα θα έχουμε ??

Και βλέπουμε φέτος αδέλφια το τι κάνουν οι ΒΑΖΕΛΟΙ και πως πασχίζουν με κάθε τρόπο να πάρουν επιτέλους ένα πρωτάθλημα βασίζοντας την οικονομική και όχι μόνο επιβίωση από τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ, και σε ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο !!!

Τα αφήνω τώρα όλα αυτά και πάω στο ζουμί !!! Περιμένουμε να δούμε το τι θα γίνει με το θέμα προπονητή στον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ, και βασικά το τι θα γίνει με τον ΒΑΛΒΕΡΔΕ ???

Έχω μάθει ότι προοράνε οι διαπραγματεύσεις του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, και το μόνο λογικό και σίγουρο είναι να αναλάβει ο ισπανός μετά την λήξη της φετινής σεζόν, και να ξέρει το ποσό που θα δαπανήσουμε το καλοκαίρι για μεταγραφές, << Που δεν θα είναι και μικρό >> αν θέλουμε να κάνουμε σωστή δουλεία !!!

Και για να σας τα πω πιο λιανά τα πράγματα πέρσι ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ όταν πήρε χαμπάρι ότι αντί για καλές μετάγραφες που του είχαμε τάξη εμείς κάναμε μπαλώματα κατάλαβε ότι δεν είναι για εδώ ο άνθρωπος !

Είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις του και την βλέπει για καριέρα, δεν συμβιβάζετε εύκολα.

Θέλει και για έμενα πολύ καλά κάνει, οι συνθήκες της δουλειάς του να είναι οι κατάλληλες, όλοι θα το θέλαμε αυτό !!!

Γι αυτό θα σας πω κάτι και να μου το θυμηθείτε, αν δεν γίνει του ΒΑΛΒΕΡΔΕ που μέχρι τώρα έχει και το ΟΚ του Κόκκαλη. Να δείτε ότι δεν θα πέσουν και τα κατάλληλα λεφτά για μεταγραφές και θα τρέχουμε πάλι του χρόνου !!!



ΥΓ Αδέλφια αυτήν την στιγμή είναι ο μόνος που είναι κατάλληλος για τον πάγκο μας !!!

Α) Ξέρει την ομάδα μας καλά !!!!!

Β) Ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο !!!!

Γ) Τον θέλει ο κόσμος μας, και θα τον στηρίξει !!!

Δ) Αν του πάρουμε παίκτες για να μπορέσει να δουλέψει << Και τον αφήσουν και ορισμένοι που δεν γουστάρουν να γυρίσει >> τότε θα κάνει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου