Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ @ΡΧ!Δ!@ ΚΑΙ ΟΧΙ @ΡΧ!Δ!@ ΠΑΙΧΤΕΣ WWW.XAROS7.GR


ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ @ΡΧ!Δ!@ ΚΑΙ ΟΧΙ @ΡΧ!Δ!@ ΠΑΙΧΤΕΣ
Κυριακή, 28 Μάρτιος 2010 21:51


che_guevaraΟι παίχτες μας έχουν ήθος, δεν παίζουν για τα φράγκα κύριοι. Έχουν θέληση και πάθος για την νίκη και δεν υπολογίζουν σε πριμ που τους τάζουν.

Κατέβητε ο άμοιρος ο Λαυρεντιάδης να δώσει ένα πλέον κίνητρο στην ομάδα μοιράζοντας 200 χιλιάδες ευρώ αλλά αυτοί τίμιοι ποδοσφαιριστές τον έγραψαν στα μαλακά τους και έπαιξαν για την φανέλα, για τον κόσμο που είχε έρθει στο γήπεδο.

Ας μην παραμυθιαζόμαστε αυτή η ομάδα δεν έχει τύχει, χρειάζονται αλλαγές σε πολλά επίπεδα και πρώτα από όλα έναν προπονητή με σχέδιο, έναν Βαλβέρδε, συγνώμη έναν προπονητή ήθελα να πω με γνώσεις και όραμα. Να έρθουν παίχτες στην ομάδα που να μην φοβούνται να βγουν από το πούλμαν και θα αφήνουν τα κορμιά τους στο γήπεδο.

Όλοι μαζί να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί για τα μπαράζ θα πρέπει ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλά για το καλοκαίρι και την νέα σεζόν το χέρι πρέπει να δοθεί από μας. Το χέρι θα είναι απλωμένο να θα δείχνει το σωστό δρόμο, αλλά αν δεν δούμε πάλι πράξεις, σωστές πράξεις τότε να είστε σίγουροι πως θα σηκωθεί όρθιο και όποιον πάρει ο XAROS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου