Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ www.xaros7.gr


Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ
Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2010 16:25


peiraiotisΕδώ είμαστε αδέλφια μου! Αύριο για την 26η αγωνιστική στο ΝΑΟ υποδεχόμαστε τα Γιάννενα. Μια ομάδα που μετά το προϊστορικό παιχνίδι αποκλεισμό για το κύπελλο, φρόντισε και φέτος να μπει και αυτή στο γαϊτανάκι με τις ομάδες που φέτος μας έκοψαν βαθμούς.

Και για να μη λέμε πολλά γιατί δεν έχουν και κανένα νόημα την δεδομένη στιγμή, το πράγμα είναι απλό. Αν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή η νίκη ήταν «ανάγκη» (όπως βέβαια και στον Εργοτέλη και στην Καβάλα αλλά τέλος πάντων). Τότε στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι «απαίτηση».

Ήμασταν οι μόνοι, από ότι φάνηκε, που πιστέψαμε στον τίτλο αυτό και που συνεχίζουμε να πιστεύουμε και αυτό όποιος θέλει να το καταλάβει ας το καταλάβει. Γι αυτό στο μυαλό μας δεν χωράει γκέλα (μία ακόμα) πάλι και ειδικά μέσα στο ΝΑΟ. Εμείς θα είμαστε εκεί πάντως για να γιορτάσουμε!

Να γιορτάσουμε και μόνο το γεγονός ότι είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Να γιορτάσουμε τα 85 μας χρόνια! Και να δείξουμε σε όλους ποιο είναι το μεγαλείο μας! Είναι στην φύση μας να μην παρατάμε και να μην υποχωρούμε. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως και τα περισσότερα φέτος άλλωστε. Κάτι που φροντίσαμε εμείς γι αυτό, με τις εμφανίσεις μας και με το γενικό αλαλούμ που επικράτησε σε όλα τα μέτωπα.

Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε γερά όσο μπορούμε και με όλες μας τις δυνάμεις γιατί η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα, απλά έχουμε απώλειες. Μόλις τελειώσει η μάχη θα τα δούμε όλα. Προς το παρών εμείς αυτό που έχουμε μάθει να κάνουμε καλύτερα από όλους.

Αλήθεια όλοι αυτοί που εκφράζουν δυσφορία για τους «αχάριστους» οπαδούς, που τα ισοπεδώνουν όλα και που τολμάνε να πούνε ότι αυτό που βλέπουνε δεν τους αρέσει, θα μας πουν για τους 2.500 που με αυτά και με αυτά, θα πάνε ΚΑΙ στην Γαλλία;

ΥΓ: Στην κριτική διακρίσεις δεν υπάρχουν και αυτό το αναφέρουμε με αφορμή την πληροφορία η οποία βέβαια δεν ξέρουμε αν αληθεύει η όχι, το ότι ο Μπάντοβιτς θέλησε να παραιτηθεί μετά τον Ηρακλή λόγω της σκληρής κριτικής που δέχεται. Αν όντως ισχύει όμως δεν ξέρω τι είναι ποιο σκληρό, η κριτική του κόσμου στο πρόσωπο του; Η να άφηνε την ομάδα χωρίς προπονητή σε αυτό το σημείο;

ΥΓ2: Ας σταματήσουν κάποιοι το κακό συνήθειο που έχουν μετά από κάποιο παιχνίδι στο οποίο έχει σκάσει και γκέλα, να μπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια αυτόν που είτε έχει διακριθεί από την αντίπαλη ομάδα, η αυτόν που ίσως να έχει παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο στην γκέλα μας. Ακόμα δεν τελείωσε το παιχνίδι με τον Ηρακλή και ξαφνικά ενδιαφερόμαστε για τον Φερναντέζ! Δηλαδή ήμαρτον! Γελάει και το χαρτί που το γράφετε!

ΥΓ3: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σταντάρ Λιέγης 1-0

4 σχόλια:

  1. ΥΓ3:etsi etsi..OSFP-stadar liegis 1-0..
    Aniparktoi,..bgazoun k glwssa pou meta apo tosa xronia pane gia prwta8lima...

    OLYMPIAKARA Sekliza-Karditsas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE GIANNH 8ELOUN PALIO KARAISKAKI GIA NA STRWSOUN RE......ME TA LOGIA DE GINETE TIPOTA KA8E KYRIAKH PAME GIA NA GIOUXAROUME KAI TI KATALAVAINOUME?????MHDEN ANTAPOKRISH MONO THN EPOXH TOU KORNE 8ELOUNE TIPOTA ALLO....MONO FRAGA KAI XENYXTIA EINAI APO MPALA TIPOTA....OPWS EKANAN TIS XERTA OI OPADOI SHMERA KYNHGHTO MESA STO GHPEDO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PES TA RE MAGKA...MONO ME KYNHGHTO 8A VALOUNE MYALO...ALLA OXI EMEIS..NA KA8ARISEI O XAROS MONOS TOU O SUPER HRWAS..SIGA TI EINAI 11 MALAKES GIA TO XARO..TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ),ΒΛΕΠΩ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ!





    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή