Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τι σας κάναμε πάλι ρε ξευτίλες ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΟΠΕΛΑΤΕΣ !!!!!!


Τι σας κάναμε πάλι ρε ξευτίλες ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΟΠΕΛΑΤΕΣ !!!!!!
Κυριακή, 21 Μάρτιος 2010 22:37


xarostis7ΘΡΥΛΕ αντάρτη τους χάλασες το πάρτι – και έκανες πάλι ξανά με τους βαζέλες πάρτι !!!

Ευτυχώς που είναι φλώροι, ευτυχώς που είναι μόνο χούλιγκαν των σπρέι, ευτυχώς που δεν είναι ούτε το 10% από ότι είμαστε εμείς !!!

Αυτά να τα βλέπει η δικιά μας διοίκηση που την βλέπει πολύ κυριλέ στα παιχνίδια με αυτούς, και δεν θέλει να κάνουμε τίποτα απολύτως !!!!

Είδατε σήμερα ότι αυτοί είχαν όλα το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν, είδατε την συμπεριφορά που έχουν από την αστυνομία, και την ανοχή που τους δείχνουν !!!

Είδατε πως τους άφησαν να ζυγώσουν ελεύθερα το πούλμαν μας, για να κάνουν ζημία και να τρομοκρατήσουν τους παίκτες μας, << Αλλά είναι πολύ λίγοι μπροστά μας >>και σε αυτό τον τομέα !!

Αλλά αιώνια ΛΑΓΟΣ δεν γίνετε αλλιώς, πώς να αλλάξει η φύση αυτού του πράγματος, και για αυτό την έβγαλαν λάδι οι παίκτες μας !! Ξέρετε γιατί τους λένε ΒΑΖΕΛΕΣ ??? Γιατί οι οι τότε φλώροι οπαδοί των βορείων προαστίων έβαζαν πάντα βαζελίνη στα χεράκια τους για να είναι μαλακά !!! Έτσι τους βγήκε και το ΒΑΖΕΛΕΣ από τότε, και εδώ και παρά πολλά χρόνια τους βγήκε και το ΛΑΓΟΙ για άλλους λόγους… λόγους τρεξίματος και λακίσματος !!!

Και είδαμε πόσο κόλαση μπόρεσαν και έκαναν το ΟΑΚΑ σήμερα, μόνο κάτι καπνογόνα, κάτι σημαιάκια, τραλαλά και κορδελάκια, γιατί είναι βαζελάκια !!! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά λαγουδάκια μου όμως, να δω με αυτά τα λίγα που κάνατε τι θα πάθετε του χρόνου στο Καραϊσκάκη, οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξεχνάμε με τίποτα !!!!

Περισσότεροι από 50000 φλώροι λαγοί με τον μοναδικό τους τρόπο προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σπρώξουν την ομάδα τους στην νίκη, αλλά που τέτοια τύχη !!!!

Οι ΛΑΓΟΒΑΖΕΛΟΙ περίμεναν εδώ και μήνες… τι μήνες χρόνια ολόκληρα αυτό το παιχνίδι, και κλάσανε ένα << Φρύδι >> Όπως κάνουν πάντα !!!

Τι εκπλήξεις ήταν αυτές που μας κάνατε !!!!

Τι εντυπωσιακή ατμόσφαιρα !!!

Τι φωνή !!!!

Τι παλμός !!!!

Τι κερκίδα !!!!

Τι καυτή έδρα !!!!

Έμεινα άναυδος !!!

Με ανοικτό τον στόμα !!!!!

Δεν έχει ξανά γίνει !!!

Λύγισα και εγώ με όλα αυτά και οι παίκτες μας !!!

Ρε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ γιατί δεν τον ακούσατε ??? Που έδωσε το σύνθημα της νίκης, σας συγκέντρωσε και σας μίλησε ότι το σημερινό παιχνίδι δεν είναι όποιο και όποιο, ότι θέλει να παίξετε με πάθος, να τα δώσετε όλα, γιατί είστε καλύτεροι !!! Αλλά αφήστε τον ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, την φουκαριάρα την ΜΑΝΑ ΣΑΣ δεν την σκέπτεστε ????

Και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ !!!! Τώρα που σας γράφω σκοράρει Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΡΜΙΣΑΙΡ !!!! Και 0-1 έχω τρελαθεί τελείως δεν ξέρω τι να πω και τι να κάνω !!!!!

Έτσι ρε ΘΡΥΛΕ μου ΚΑΝΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!!

Δεν μπορούν να κερδίσουν αυτόν τον χειρότερο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όλων των εποχών !!!

ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

Έγραφαν ότι έφτασε και η σημερινή μέρα, μια σημαντική από πολλές απόψεις !!!

Αλλά ξέχασαν πως έχουν τα γενέθλια του 1-4 της λεωφόρου, και πως και ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ !!!

Που είναι ρε η οκτάρα που σας έταζε ο ΣΙΣΕ ?????? Με την ουρά στα σκέλια πάλι λαγουδάκια μου, χνουδωτά ζωάκια μου !!!!

Και τελειώνοντας θέλω να σας πω πως μια ζωή θα είστε κομπλέξαρα με εμάς και θα σας έχουμε πελατάκια όπως και να είναι η ομάδα μας !!!

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ και εξηγηθήκαμε ανάλογα !!!

Βαζελάκια βαζελάκια τι σας κάναν τα ΓΑΥΡΑΚΙΑ ???

Μηνάτε μαρμαρωμένα στου ΟΑΚΑ τα σκαλάκια !!!

Μόνο οι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ φανέλες να παίζουν παθαίνετε πλάκα που της βλέπετε !!!

3 σχόλια: