Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ !!!

Σήμερα στις 9:20 μ.μ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ Κ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΤΙ Κ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ?ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΜΙΑ ΔΥΧΩΝΕΙΑ ΣΩΣΤΑ?ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΨΥΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ(K ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΤΕ) Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ. Η ΜΕΣΑ ΣΤΟ YES MEN ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΔ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ Κ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΛ YES MEN.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΧΩΝΕΙΑ?.2ονΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ:ΠΕΡΥΣΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ Α.Μ.Κ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 49%ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ Κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΕΣ ΜΕ 40-45 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Κ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ?3ον ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ(ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ....) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ?ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΩΣ ΚΑΤΟΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗ.Κ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ?
Σήμερα στις 11:21 μ.μ.
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ Η ΑΞΙΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΊΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ! ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ! ΑΣΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ

1 σχόλιο:

  1. δεν μπορουν να συγκριθουν 2 εταιρίες βαση αξιας πωλησης μια και δεν γνωριζουμε τι ακριβως εχουν στην κατοχη τους.
    δεν γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις συγκριση μονο και μονο επειδη ο ολυμπιακος ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον λαγο , παιζουν αλλα πραγματα οπως τα περιουσιακά στοιχεια τα χρέη προς τριτους καθως και τα αποτελεσματα χρησης παρελθοντων ετων και οι προσδοκιες αποτελεσματων προσεχων ετων.
    και εγω θα ηθελα να υπαρχουν 500 1000 ευρω κατωτατο οριο για την αγορα μετοχων ωστε να αγορασω αλλα δεν θεωρητε οτι ειναι ρισκο και μαλιστα μεγαλο? αν δηλαδη βαζανε 500 ευρω και δεν μπορουσε να καλυφθει το συνολο της ΑΜΚ?
    δυστηχως ειναι πολλοι αυτοι που αγαπανε τον ΘΡΥΛΟ αλλα λιγοι αυτοι που θα βαζανε το χερι στην τσεπη χωρις ανταλλαγμα. ειδικα σε καιρους κρισεως...
    αυτα αδερφια και παμε για μια ακομη πετυχημενη χρονια και ας αφησουμε τους λαγους να ευχαριστηθουν το πρωταθλημα μεχρι να στεψουν εμας τον Μαϊο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή