Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΕΔΡΕ


Οι τρύπες πρέπει να κλείσουν άμεσα με δύο παικταράδες


Όλα καλά πάνε μέχρι τώρα στην προετοιμασία του θρύλου. Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά είναι άκρως ικανοποιητική. Παλιοί και νέοι σκοτώνονται για μία θέση στον… ήλιο της ενδεκάδας, αλλά οι ελλείψεις στην επίθεση και αριστερά είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς. Μπαλαδόρος και φιλότιμος ο Ζαϊρί, σούπερ ταλέντο ο Σοϊλέδης, αλλά θα είναι ιεροσυλία να τους συγκρίνουμε με τον μεγάλο αρχηγό Τζόρτζεβιτς. Η πρώτη μεγάλη τρύπα που έπρεπε να κλείσει η διοίκηση είναι του Τζόλε και μέχρι τώρα βλέπουμε μόνο μπαλώματα. Στην επίθεση ο Νταρμπισάιρ είναι εδώ και δύο εβδομάδες εκτός μάχης και ο Ντιόγκο παλεύει μόνος του με τα θηρία. Εδώ και μήνες βγάζει μάτια ότι ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί μόνος του μπροστά, ότι η επίθεση είναι άδεια, αλλά η φανέλα με το 9 του Κοβάσεβιτς παραμένει άδεια.

Πότε θα κλείσουν αυτές οι τρύπες; Έχει καταλάβει κανείς ότι αύριο είναι η κλήρωση για τα προκριματικά και η ομάδα θα πάει να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους χωρίς δύο βασικά της όπλα για την επίθεση; Μια χαρά μεταγραφές είναι και ο Μέλμπεργκ και ο Μαρέσκα, αν είναι υγιείς θα καλύψουν τα κενά του Αντζα και του Μπελούτσι, αλλά με τα άλλα κενά τι γίνεται;

Σε 20 μέρες η ομάδα θα παίξει τη μισή χρονιά και πέρα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεκδικήσει πάνω από 17 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη και αύριο να έρθει ο νέος επιθετικός και ο αριστερός ακραίος δύσκολα θα προλάβουν τα πρώτα παιχνίδια του 4ου (όχι του 3ου!) γύρου.

Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Το πρωτάθλημα, για όσους το έχουν ξεχάσει, ξεκινάει από το ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ. Η συνέχεια έχει Λάρισα και Τούμπα. Πως θα βγουν οι υποχρεώσεις; Με τον Ντιόγκο να παίζει μποξ με τους αντίπαλους στόπερ ή θα στηριχτούμε στον Μήτρογλου που έβαλε δύο γκολ στα φιλικά;

Η ανάγκη να έρθουν άλλοι δύο παικταράδες άμεσα είναι επιτακτική και δεν μπορεί να την αγνοήσει κανείς ούτε να κλείσει τα μάτια. Εκτός κι αν βαφτίσουμε εξτρέμ τον Λεονάρντο ή τον Ραούλ Μπράβο και βάλουμε τον Μαρέσκα στα 29 του να δοκιμάσει την τύχη του ως σέντερ φορ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου