Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΑΡΓΟΥΜΕ ... Η ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ???

07 Ιουλίου στις 8:48 μ.μ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΓΟΥΜΕ…Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…?

Έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουνίου αδέλφια και μεταγραφικά δεν κουνιέται φύλλο, στην κυριολεξία! αν εξαιρέσουμε Παρντό και Ζαϊρί, οι οποίοι δεν ήταν και οι πιο δύσκολοι στόχοι, καθώς ο ένας (Παρντό) ήξερε από τον Γενάρη που θα παίζει και ο άλλος (Ζαϊρί) με ένα τηλέφωνο κατέβηκε και υπέγραψε! Αποκεί και πέρα συζητήσεις επί συζητήσεων και αποτέλεσμα μηδέν!! Εγώ αυτό βλέπω, από’τι φαίνεται χαλάει και του Μπομπό!! Φάγαμε σχεδόν 1 μήνα για να καταλήξουμε στο ότι τελικά δεν μπορούμε να τον πάρουμε…!! Ήθελα να ήξερα στις συναντήσεις τόσο καιρό τι λέγανε? Εγώ ξέρω ότι όταν θέλεις κάτι, ότι και αν είναι αυτό πας κοιτάς, συζητάς και αν δεις ότι σε παίρνει χτυπάς! Δεν σπαταλάς χρόνο χωρίς να ξέρεις κιόλας τι περιμένεις…!δεν ξέρω νομίζω ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν λέω δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα ειδικά στην σημερινή εποχή η αγορά ενός παίκτη, αλλά δεν γίνεται όμως και η κάθε υπόθεση να κρατάει και 1 μήνα!!.....

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ….

Το απόσπασμα από πάνω είναι η αρχή ενός άρθρου μου που είχε δημοσιευθεί αρχές με μέσα Ιουνίου, αποτύπωνα την περιέργεια την ανησυχία και εντύπωση που μου προκαλούσαν οι διενέργειες των μεταγραφικών υποθέσεων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Έντονη χρονοτριβή συζητήσεις επί συζητήσεων και ουσία μηδέν. Τόνιζα ότι η κάθε υπόθεση έχει την δυσκολία της καθώς πλέον τα deal που γίνονται στο μεταγραφικό παζάρι είναι σκληρά και απαιτούν υπομονή και επιμονή! Αρκεί και συ σαν κυνηγός να ξέρεις που θες να χτυπήσεις και που μπορείς να χτυπήσεις! Μετά τις κινήσεις των Πάρντο-Ζαιρί-Μέλμπερκ ,μείναμε εκεί!! Υπήρχαν και υπάρχουν στόχοι που κινούμαστε αλλά δεν υπάρχει κάτι που να είναι σίγουρο υπαρκτό και με υπογραφή…!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο πρόεδρος με τον προπονητή έχουν συμφωνήσει ότι η ομάδα όπως είναι τώρα μπορεί να πορευθεί στους προκριματικούς! Αποκεί και πέρα όμως και στην διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών αλλά και στους προκριματικούς ίσως να υπάρξουν τραυματισμοί και γενικά απώλειες, τότε τι γίνεται; Και φυσικά στο διάστημα αυτό έχουμε και αποχωρίσεις…είδη ο Μπέλουτσι παραχωρήθηκε στην Πόρτο! Μπήκε ένα ταλιράκι στο ταμείο που σίγουρα θα μπορούσε να διευκολύνει την κατάσταση, βέβαια το θέμα είναι μην έχουμε φθάσει στο σημείο να περιμένουμε το τάλιρο της Πόρτο για να κάνουμε κινήσεις…αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να το πιστεύει κανείς…
Η ομάδα θέλει άμεση ενίσχυση!! Το δυναμικό αυτήν την στιγμή, το μάχιμο δυναμικό έτσι; αποτελείται από τους Νικοπολίδη-Αβραάμ-Μέλμπερκ-Τοροσίδη-Ντομι(Λεονάρντο)-Ντουντού-Γκαλέτι-Ζαιρί-Ντιόγκο-Ντάρμπισιρ!!!! Δηλαδή μιλάμε για 10 παίκτες!!!! Προσέξτε δεν βάζω το ρόστερ στο σύνολο του, βάζω αυτούς που θα αποτελούν τον κορμό! Αποκεί και πέρα; το χάος; Αυτό σίγουρα δεν θέλει να το πιστέψει κανείς! Προσέξτε δεν καταστροφολογούμε! Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και θέλουμε πάντα να είμαστε οι καλύτεροι και οι αποτελεσματικότεροι σε όλα τα μέτωπα! Πώς να το κάνουμε δεν γουστάρω ρε πρόεδρε να λένε τα πράσινα παπαγαλάκια ότι να ο ΠΟΑ έχει 5 χάφ και εγώ 1!!! Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς αυτή είναι η αλήθεια! Δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε τα μεγαλύτερα διπλωματικά ζητήματα δεν κρατάνε τόσο! Και το χειρότερο δεν υπάρχει ενημέρωση, ακόμα και οι δικές μας εφημερίδες έχουν ψιλό χάσει την μπάλα…μην κρυβόμαστε…άλλα διαβάζουμε άλλα βλέπουμε, μάλλον δεν βλέπουμε…Πρόεδρε έχεις την κατάσταση στα χέρια σου δώσε τις εντολές που πρέπει, τις καθοριστικές εντολές, τις εντολές των χτυπημάτων! Όσο τους στέλνεις για συζητήσεις δεν υπάρχει αποτέλεσμα…Απορώ επίσης γιατί δεν σηκώνεις εσύ το τηλέφωνο…πάρτες πάνω σου ρε πρόεδρε να τελειώνουμε! Θέλω να πιστεύω ότι δεν πάμε με ψίχουλα να πάρουμε ότι μας κάτσει…θέλω να πιστεύω ότι έχουμε στόχους και τους θέλουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι επικοινωνιακά…!

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι παραδοσιακά πρόεδρε έχεις δήξει ότι μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κάνεις το ΜΠΑΜ…!!!! Άλλωστε γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…και τα τελευταία 13 χρόνια αυτοί είμαστε εμείς!!! Γιατί είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!

Ο Πειραιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου