Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ


Εγινε το πρώτο βήμα
1 | 7 | 2009 - Ποδόσφαιρο

Έως 50 εκατ. ευρώ προσφέρει ο εφοπλιστής Ευ. Μαρινάκης για το 40% περιλαμβανομένου του Καραϊσκάκη. Οψιόν αγοράς του συνόλου των μετοχών μετά από τρία χρόνια! Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις σε σχέση με την αύξηση κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς τελείωσε η κρίσιμη συνάντηση του Σ. Κόκκαλη με τον Ευ. Μαρινάκη. Το ζήτημα του "Καραϊσκάκη" θα συζητηθεί σε δεύτερη συνάντηση των δυο ανδρών χωρίς ο Κόκκαλης να το αποκλείει. Για το 40% των μετοχών χωρίς το "Καραϊσκάκη" η πρόταση φέρεται να προσεγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή πρόκειται για την πρώτη πρόταση από επιχειρηματία για να μπει στον Ολυμπιακό. Ο gavros.gr σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και το τι συνέβη στο κρίσιμο, για το μέλλον του Θρύλου μας, ραντεβού Κόκκαλη - Μαρινάκη.

Οι εξελίξεις λοιπόν είναι ραγδαίες για την ομάδα του Ολυμπιακού και την εξαγορά των μετοχών του 40% περιλαμβανομένου του γηπέδου Καραϊσκάκη. Σωκράτης Κόκκαλης και Ευάγγελος Μαρινάκης συναντήθηκαν την Πέμπτη, ενώ παρών ήταν και οι Σωκράτης Κομινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ. Οι άνδρες συζήτησαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα, τα μηνύματα που βγήκαν από αυτή ήταν πάρα πολύ θετικά και όλα φαίνεται πως παίρνουν το δικό τους δρόμο. Ο κ. Μαρινάκης προσφέρει για το 40% των μετοχών το ποσό των 50 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, περιλαμβανομένου του Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα, υπάρχει προοπτική αγοράς όλων των μετοχών μετά από τρία χρόνια, αλλά μέχρι τότε, έχουμε καιρό.

Τα δεδομένα τούτη τη στιγμή είναι αυτά και ο Μαρινάκης προσφέρει αρχικά τα 40 εκ. ευρώ, ενώ ενδέχεται η προσφορά να φτάσει ακόμα και τα 50, αλλά όλα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. Χωρίς το Καραϊσκάκη έγινε η πρόταση των 40 εκ. ευρώ, δηλαδή με το γήπεδο μαζί, ενδέχεται να φτάσει τα 50, αλλά για το "Ναό" όλα θα ξεκαθαρίσουν σε νέα συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στους δύο άντρες.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την αύξηση κεφαλαίου του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος προς στιγμήν έχει παγώσει, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το μέλλον της κεφαλαιακής ενίσχυσης της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός

Η συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και οι δύο πλευρές συμφώνησαν όπως πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν περαιτέρω θέματα που σχετίζονται άμεσα με το όλο εγχείρημα"

Θέλει να μπεί ο Λαυρέντης με 10-15 εκατ. ευρώ!

Μετά το ραντεβού με τον Ευ. Μαρινάκη ο πρόεδρος του Θρύλου είχε συνάντηση με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη η οποία έγινε στο σπίτι του προέδρου του Ολυμπιακού στην Κηφισιά. Το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να δηλώνει θετικός στο να πάρει το 10% των μετοχών. Μάλιστα, για αυτό το λόγο είπε ότι μπορεί να βάλει 10-15 εκατομμύρια ευρώ και να μπει στην ΑΜΚ του Θρύλου. Οι δυο άνδρες μίλησαν και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα για την επόμενη μέρα στον Θρύλο. Μείνετε on line στο gavros.gr για όλες τις εξελίξεις στα διοικητικά του Ολυμπιακού!





2 σχόλια:

  1. egw den kserw mhpws prepei na anushxoume!xreh lene 63 ekatommuria!makari na ta kalupsoun kai na kanoun to bhma parapanw!elpizw na mhn ginei to anti8eto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalispera file.ti kaneis;me lene kosta kai eimai filathlos tou olympiakou.thelo na sou kano dio erotiseis.proton pos blepeis fetos ton olympiako se ola ta athlimata;kai deuteron ti akribos egine me tous vazelous ston teliko kipellou volley;se rotao giati lene ta dika tous oi kotes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή