Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009


Οι 24 παίκτες για τα προκριματικά
Προς τα μέλη του ARTA GATE 7 since 1995

Σήμερα στις 12:01 π.μ.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα τους 24 ποδοσφαιριστές για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, απών ο Ματ Ντάρμπισιρ


O Oλυμπιακός έστειλε επίσημα στην UEFA την λίστα με τους 24 ποδοσφαιριστές που δηλώνονται για παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης με αντίπαλο Σλόβαν Μπρατισλάβα. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Σλοβακία την Τετάρτη 29 Ιουλίου (21:45 ώρα Ελλάδος). Όπως ήταν λογικό στα παρακάτω ονόματα απουσιάζει αυτό του Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Άγγλος επιθετικός λόγω του τραυματισμού του θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Σεπτέμβρη και εφόσον δεν θα μπορούσε να προσφέρει έμεινε εκτός. Aυτή η λίστα που δήλωσαν οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι η οριστική, αλλαγές μπορούν να γίνουν και στην αμέσως επόμενη προκριματική φάση. Οι τελικές επιλογές θα γίνουν λίγο πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ, φυσικά στο ενδεχόμενο που οι Πρωταθλητές Ελλάδος πάρουν την πρόκριση.

To δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε σήμερα στην UEFA, μέσω Ε.Π.Ο., τις λίστες με τους ποδοσφαιριστές που δηλώνονται για τα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League.Στην λίστα A συμπεριλαμβάνονται οι:

Ραούλ Μπράβο
Λεονάρντο
Πάβελ Κόβατς
Ντιντιέ Ντομί
Λουτσιάνο Γκαλέτι
Όσκαρ Γκονζάλεθ
Κριστιάν Λεντέσμα
Έντσο Μαρέσκα
Όλοφ Μέλμπεργκ
Ούρκο Πάρντο
Ντιόγκο Λουίς Σάντο
Ντουντού
Ζαουάντ Ζαϊρί
Μίχαλ Ζεβλάκοφ
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Αριστείδης Σοϊλέδης
Βασίλης Τοροσίδης
Γιώργος Γκαλίτσιος
Αντώνης Νικοπολίδης
Τάσος Πάντος
Γιάννης Παπαδόπουλος
Γιώργος Κατσικογιάννης

Στην λίστα B περιλαμβάνονται οι:

Κωνσταντίνος Μήτρογλου
Κυριάκος Παπαδόπουλος

1 σχόλιο: