Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΠΙΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ?? ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ !! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ !!

Σήμερα στις 2:51 μ.μ.
Πριν περίπου δέκα ημέρες ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε επισήμως ότι "κινείται και για τον Κάλστρομ και για τον Γκονζάλες" -ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, μάλιστα, είχε κάνει σχετικές δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ανεπισήμως, στην ομάδα έλεγαν επίσης την περασμένη εβδομάδα, ότι γνωρίζουν τις υψηλές απαιτήσεις της Λιόν και της Μπέτις, όπως και ότι τα έχουν βρει με τους δύο ποδοσφαιριστές για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου τους. Ξαφνικά, όμως, στις αρχές της εβδομάδας από την ΠΑΕ έβγαινε, ότι "δεν απαντάει η Λιόν", πως "δεν μας ενημερώνει για τα χρήματα που θέλει" και εν τέλει, φθάσαμε στο ότι "οι Γάλλοι δεν παραχωρούν τον Κάλστρομ".

Επιπλέον, πάλι ανεπισήμως, δινόταν την Τετάρτη από την ΠΑΕ στον Τύπο, ότι "δεν έχει γίνει καμία κρούση στην Μπέτις για τον Γκονζάλες", σπεύδοντας να προσθέσουν, ότι "δεν βλέπουμε να γίνεται η μεταγραφή". Τελικά, ας εξηγήσει κάποιος στον κόσμο, τι ισχύει. Ποιά είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Έγιναν ή δεν έγιναν τηλέφωνα και επαφές; Διότι, ο εκτελεστικός διευθυντής της Λιόν, Μαρινό Φασιολί, με δηλώσεις του ρίχνει το φταίξιμο στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Για να μην υπάρξουν όμως παρεξηγήσεις. Δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε σώνει και καλά να "ξηλωθεί" για τον Κάλστρομ και τον Γκονζάλες, υποκύπτοντας στις ορέξεις του Ζαν Μισέλ Ολάς και του Μανουέλ Λοπέρα. Ας εξηγήσουν όμως στον κόσμο για πιο λόγο κάνουν πίσω και όχι να αφήνουν θολό το τοπίο, ή να επικαλούνται διάφορους περίεργους λόγους, δίνοντας λαβές για πικρόχολα σχόλια δεξιά και αριστερά. Και επιπλέον, ότι από τους Κάλστρομ και Γκονζάλες, η ομάδα ρίχνει τον πήχη και ασχολείται πια με παίκτες όπως οι Εντού και Μαρέσκα.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός και ο Ιταλός μέσος για τους οποίους γίνεται πλέον λόγος δεν είναι παίκτες της σειράς. Παιχταράδες είναι. Ο Εντού έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές στη Πριμέρα Ντιβισιόν. Παίζει οκτώ συνεχόμενα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Ιταλός, πάλι, που έχει φορέσει 15 φορές τη φανέλα της "σκουάντρα ατζούρα", έχει αγωνιστεί στη Γιουβέντους, την Φιορεντίνα και την τελευταία τετραετία στη Σεβίλλη, με την οποία κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το 2006 και το 2007.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ !! ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου