Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009

ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ! ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ


ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ
Μεταξύ Εσένα και Giorgos Mavropoulos

15 Ιουλίου στις 5:46 μ.μ.
ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ GAVROS.GR ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ; ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΩΝ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΙΤΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΠΡΟΙΙΜΗΣΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ.
Σήμερα στις 1:00 μ.μ.
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ !! ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ! ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ! ΕΛΕΙΠΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !! ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ! ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ! ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΑΔΕΡΦΕ .. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου