Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ…ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ…!


ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ…ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ…!

Πάμε τώρα στην περιβόητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αφορά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έκανε και από μόνος του αλλά και μετά από ερώτημα δημοσιογράφων ότι η αύξηση και η συμμετοχή νέων μετόχων στην ομάδα έχει ως στόχο πρώτον το να γίνει ακόμα ποιο δυνατή η ομάδα και να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, καθώς θα μπούνε χρήματα στην ομάδα που ναι γιατί όχι θα ενισχύσουν και το μεταγραφικό μπάτζετ και δεύτερων για το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο διοικητικό κομμάτι και στα πρόσωπα που θα έχουν τα ίδια όνειρα και τις ίδιες φιλοδοξίες για το καλύτερο μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, καθώς όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, που τον ρώτησε γιατί αποφάσισε να το κάνει τώρα αυτό το άνοιγμα, ‘’πότε να το έκανα; όταν θα πεθάνω;’’ βλέπουμε λοιπόν ότι όταν κάνει κάτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Κόκκαλης πρέπει να περνάει από χίλια κόσκινα και στο τέλος πάντα να περιέχει κάτι πονηρό…! Δηλαδή πέρυσι ο παναθηναϊκός που έκανε πολυμετοχικότητα ήταν μια σοφή κίνηση και μάλιστα υπερηφανεύονταν τα εξώφυλλα ότι θα ξεπεράσουν και τον Αμπράμοβιτς!! Και θα δημιουργήσουν τον νέο ΠΑΟ τον «παο γιουναϊτεντ»!!Βέβαια αντί για τον «πάο γιουναϊτεντ» καταλήξανε στο «πάο να φύγω!!!»καθώς ένας ένας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!! Αλλά εκεί δεν υπάρχει τίποτα όλα είναι μέλι γάλα…βλέπετε λοιπόν ότι πρόκειται για εμπάθεια; Πέρυσι ο ΠΟΑ θα γινόταν ο «παο γιουναϊτεντ» ενώ τώρα που η συμμετοχή μετόχων αφορά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν ακούμε για «ολυμπιακό γιουναϊτεντ» ακούμε και διαβάζουμε ότι ο Κόκκαλης έχει μπει μέσα και έχει βγει στην ζητιανιά και παρακαλεί τους μετόχους να τον βοηθήσουν να κάνει μεταγραφές!!! Μπράβο ρε αντικειμενικάρες!!! εύγε!!! τελικά είστε πολύ περήφανοι!!! Άραγε τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Απλά να σας ενημερώσουμε ότι ο Κόκκαλης έχει κάνει 4 μεταγραφές μέχρι τώρα και μόνος του…!Πάρντο-Ζαϊρί-Μέλμπερκ
και Ντάρμπισιρ!! και υπάρχει και πορεία ακόμα περιμένετε…τα καλά δεν έχουν σκάσει ακόμα..!! Δηλαδή δεν κατάλαβα ο πολυμετοχικός πόσες μεταγραφές έχει κάνει; καμιά δεκαριά;!! Άιντε αυγολέμονοι!! Το θέμα της συμμετοχής νέων ανθρώπων στην ομάδα θα το κανονίσουμε μόνοι μας κύριοι, μην αγχώνεστε…αυτό έλειπε ένας άνθρωπος και ένας επιχειρηματίας σαν τον Κόκκαλη να μην ξέρει πώς να χειριστεί μια επιχειρηματική κίνηση και πόσο μάλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που τόσα χρόνια έχει κάνει αρκετά πράγματα για να τον φέρει σε αυτό το επίπεδο και να είναι μόνιμος πρωταθλητής!! Αφήστε λοιπόν την θεωρία και το ποίημα και επικεντρωθείτε στην ειλικρινή, αληθή και αξιόπιστη ενημέρωση του αναγνώστη. Αυτό έλειπε να ρωτούσαμε εσάς για το τι θα κάνουμε…Όσο αναφορά εμάς αδέλφια δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε, ακούω διάφορους να τσιμπάνε στα δημοσιεύματα και να έχουν ανησυχία, κάντε μία έτσι και δείτε γύρω σας αδέλφια ποιοι σας τσιτώνουν και σας παραμυθιάζουν, είναι όλοι αυτοί που όταν πριν 3 χρόνια αποκλειστήκαμε από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο καραϊσκάκη για το κύπελλο, την άλλη μέρα είχαν εξώφυλλο ‘’ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!’’ Όποιος έχει καλή μνήμη η καλό αρχείο θα το θυμάται! Γιαυτό μη μασάτε, είδη την απάντηση μας την έχουμε δώσει…13.000 διαρκείας μέχρι στιγμής!!! Αλήθεια κύριοι δημοσιογράφοι δεν κάνετε και μια ενημέρωση έτσι για την πώληση των διαρκείας στις άλλες ομάδες;; όχι για αυτά που δίνουν οι εφημερίδες τους…μην μπερδεύεστε… θα έχει ενδιαφέρων…εδώ ξέρετε τα οικονομικά και λογιστικά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν μπορεί να μην μπορείτε να μάθετε γιαυτό! εσείς όλα τα ξέρετε! και τα ανακαλύπτετε…!!

Ο Πειραιώτης

1 σχόλιο:

  1. sumfwnw apoluta mazi sou kai sigoura olo kai perissoteres akres 8a exeis gia na ta sthrizeis auta!egw pantws aderfe mou kserw oti 8elw sthn omada akomh 3 metagrafes!kai kales !!!alla kai na mhn ginoun ekei 8a eimai giati eimai olumpiakos!kai den 8a dw pote thn omada mou na paizei mprosta se 1700 an8rwpous!rekor poa apo to 2000 kai meta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή