Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ο ΜΠΟΜΠΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΙΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ


Ο Μπομπό και η σύζυγός του (!) κάνουν έκκληση στη διοίκηση της Μπεσίκτας να τον αφήσουν να έρθει στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμφωνήσει όπως δηλώνει σε ΜΜΕ της Τουρκίας! Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των νταμπλούχων της γειτονικής χώρας ξεκαθαρίζει ότι με την προσφορά των 5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού δεν γίνονται διαπραγματεύσεις.

"Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Οι γονείς μου θέλουν πολύ να συνεχίσω στην Ελλάδα, ζητώ την κατανόηση σας. Αγαπώ τον σύλλογο, όμως η πρόταση του Ολυμπιακού είναι σοβαρή με ευνοϊκούς όρους, δεν θα ήταν καλό να χάσω τα κίνητρα μου".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η σύζυγος του Μπομπό, Ρακέλ που έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. «Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Ο Μπομπό και εγώ θέλουμε μία αλλαγή στη ζωή μας. Θα επιθυμούσαμε να πάμε στην Ελλάδα.Σας παρακαλώ, καταλάβετε μας και αφήστε μας να φύγουμε".

Ο Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν δήλωσε: "Είσαι πολύτιμος για την ομάδα μας. Δεν νομίζω πως μπορούμε να σε παραχωρήσουμε. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 5 εκατ. ευρώ. Με αυτή την προσφορά δεν μπορούμε να κάνουμε διαπραγματεύσεις. Σε σεβόμαστε, όμως και τα συμφέροντα της ομάδας είναι σημαντικά".

1 σχόλιο:

  1. re paidia ksekolate o kokkalhs 8a ferei megalo onoma gia thn epi8esh!apokleietai na mhn apanthsei sthn poustara ton sisse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή