Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΣΥΝΤΟΝΕΙΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ


Διαβάζουμε καθημερινά δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών που προτείνονται στον Ολυμπιακό ή παίχτες που θέλει η ομάδα για την ενίσχυσή της. Όλοι οι μάνατζερ που δουλεύουν με τον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορούν να φέρουν τους καλύτερο δυνατούς για τα δεδομένα της ομάδας. Τουλάχιστον έτσι διαβάζουμε καθημερινά στις εφημερίδες. Το θέμα είναι πρώτον κατά πόσο αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, γιατί αν δεν αληθεύουν κακώς ο Ολυμπιακός τις συντηρεί και αφήνει να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στον κόσμο οπότε υπάρχει δικαιολογημένη γκρίνια και μουρμούρα και κατά δεύτερον, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο γιατί οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό δεν τελειώνουν κάποιες από αυτές. Γιατί, πάλι τα ίδια τα περσινά βλέπω να έχουμε. Αρχικά η ομάδα να ξεκινάει προετοιμασία με τους μισούς παίχτες και ύστερα όταν θα έρθει η ώρα των προκριματικών, (που φέτος είναι και πιο νωρίς), να μην έχει συμπληρωθεί το ρόστερ και μάλιστα με τους παίχτες εκείνους που θα αποτελούν τα βασικά ατού της ομάδας. Ας τοποθετήσει ο πρόεδρος έναν ή μια ομάδα ανθρώπων που νυχθημερόν θα ασχολούνται μόνο με αυτό το πράγμα. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσο εφικτό είναι αυτό αλλά θα πρέπει να τελειώνουμε με τις μεταγραφές το συντομότερο δυνατό.
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ πάνω στις μεταγραφές και στους σκαούτερ της ομάδας. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έχουν οργώσει Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Έχουν δει τα ματάκια τους παίχτες και παίχτες από πολλές και διαφορετικές σχολές και για όλα τα γούστα. Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Νινιάδης ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με δύο σημαντικές εισηγήσεις που αποκτήθηκαν και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Δείχνει το παλικάρι ότι το κατέχει το συγκεκριμένο άθλημα και μάλιστα πολύ καλά. Γιατί λοιπόν δεν προτιμάει η ομάδα να στραφεί σε αυτούς που προτείνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Πως θα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και να παρατάει μήνες ολόκληρους την οικογένειά του όταν η δουλειά του αγνοείται χαρακτηριστικά; Δεν μπορεί οι συγκεκριμένοι μάνατζερ να θέλουν το καλό του Ολυμπιακού πιο πολύ από τον Ανδρέα. Και το θέμα είναι ότι όλες τις υποθέσεις αυτοί τις καθυστερούν γιατί συνήθως δεν τα βρίσκουν στις μίζες που πρέπει να καρπωθούν από τις μεταγραφές. Χώρια ότι σε γεμίζουν με φούμαρα και προσδοκίες και στο τέλος αφού έχεις χάσει απίστευτο και πολύτιμο χρόνο σου λένε ότι δεν γίνεται τελικά η μεταγραφή. Και όλα αυτά, γιατί δεν τους νοιάζει αν στο φινάλε τρέχει ο Ολυμπιακός και δεν φτάνει στο τέλος. Πάρτε τους παίχτες που προτείνει ο Ανδρέας μια και καλή και μην ασχολείστε με τίποτε άλλο. Μυστικά και όμορφα. Εκτός αν θέλετε να κάνετε αβάντες και στις εφημερίδες για να πουλάνε φύλλα.
Όλοι θέλουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Παίχτες με όνομα και αξία ποδοσφαιρική. Αυτοί οι παίχτες όμως εκτός ότι αξίζουν ένα καράβι λεφτά, δεν έρχονται εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί απλά θέλουν να παίζουν εκεί που θα τους βλέπουν όλοι. Με τις καλύτερες γι’ αυτούς συνθήκες. Στα καλύτερα γήπεδα.
Δυστυχώς το πρωτάθλημα στη χώρα μας δεν έχει να επιδείξει τίποτα από όλα αυτά, οπότε είναι και λογικό να μην μας προτιμούν. Κατά την ταπεινή μου άποψη ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τέτοιους ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίχτες εργαλεία, με αδιάκοπο τρέξιμο και τεχνική και ας μην έχουν τις τρελές εμπειρίες. Για παράδειγμα ο Γιαγιά Τουρέ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό δεν τον ήξερε κανένας από εμάς και αν κάποιοι γνώριζαν κάτι ήταν το γεγονός ότι ο αδερφός του παίζει στην Άρσεναλ. Και όμως αυτός ο παίχτης από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι είναι μεγάλος. Το γεγονός ότι έφυγε με την πρώτη χρονιά εμένα δεν μου λέει τίποτα. Μακάρι ο Ολυμπιακός να φέρει πέντε Τουρέ για πέντε διαφορετικές θέσεις που χρειάζεται η ομάδα να κάνουν την διαφορά του χρόνου και το καλοκαίρι ας πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες. Έτσι θα πάρουμε, λογικά, πολλά χρήματα και του χρόνου άλλοι πέντε τέτοιοι. Οπότε κάθε χρόνο θα έχεις μια πολύ καλή ομάδα και κάθε χρόνο θα κερδίζεις και χρήμα. καλοί και οι παίχτες του αεροδρομίου αλλά ας είναι ένας. Μου αρκεί. Άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες δεν παίρνουν πάντα μεγάλα ονόματα. Και μιλάω για παίχτες που είναι βασικοί. Αν ο Ολυμπιακός πάρει έναν τέτοιο παίχτη όλοι θα πούμε κατ’ ευθείαν που πήγε και τον βρήκε αυτόν. Γιατί πάντα θέλουμε να παίρνουμε παίχτες είτε από μεγάλες ομάδες, είτε να τους ξέρει τουλάχιστον η μισή Ευρώπη. Και εδώ έρχομαι να συνεχίσω αυτό που έλεγα για τους σκάουτερ και πιο συγκεκριμένα για τον Νινιάδη. Αυτός ο άνθρωπος έχει ξεχωρίσει πολλούς που σίγουρα κανένας από αυτούς δεν είναι πολύ γνωστός. Όμως σίγουρα θα είναι καλός. Όμως σίγουρα δεν θα είναι πολύ ακριβός. Όμως σίγουρα θα είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και που θα έχει φιλοδοξίες. Και ταυτόχρονα δεν θα χρειάζονται μίζες για να τελειώσει η μεταγραφή.
γιατί λοιπόν να μην ψωνίσουμε από αυτή την αγορά; Βάλτε τέλος στη μεταγραφολογία και πολύ περισσότερο αποκτήστε παίχτες με ουσία. Μην ασχολείστε με ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να έρθουν γιατί πολύ απλά το πιο πιθανό είναι να μην έρθουν. Σύντομα και απλά μπορείτε να κάνετε πιο δυνατό τον
Ολυμπιακό μας. Περνάει ο καιρός η ομάδα θέλει τρελή ενίσχυση και ύστερα θα φταίει πάλι αποκλειστικά ο προπονητής για , χτύπα ξύλο, μια αποτυχία στα προκριματικά.

Και μιας και ανέφερα τον προπονητή της ομάδας και επειδή σήμερα με έχει πιάσει η τρέλα να αναφερθώ σε όλα τα κακώς κείμενα θα πω τα εξής: Διάβαζα πριν από μία ή δύο μέρες ένα άρθρο στο gavros.gr και πραγματικά εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Ο δημοσιογράφος του οποίου το άρθρο αναφέρομαι αποκαλούσε τον Κετσπάγια βοηθό προπονητή. Απαράδεκτο. Το να περιμένουμε από δημοσιογράφους που πρόσκεινται σε άλλες ομάδες τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι αναμενόμενο, όχι όμως και από αυτούς που πρόσκεινται στον Θρύλο. Σίγουρα έχουμε δημοκρατία και μπορεί ο καθένας να λέει και να γράφει ελεύθερα την γνώμη του. Πιστεύω όμως ότι αυτή την στιγμή , που τελικά ο πρόεδρος αποφάσισε να τον φέρει στην ομάδα, τέτοιου είδους σχόλια μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα. όλοι είπαμε την άποψη μας για το συγκεκριμένο θέμα. Και εγώ έγραψα ότι δεν μου κάνει για τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα όμως, αφού αποκτήθηκε, θα πρέπει να λογίζεται ως μέλος της ομάδας. Να πάρει και αυτός τον χρόνο που του αναλογεί για να δείξει τι μπορεί να κάνει και ύστερα να κριθεί. Κανένας προπονητής δεν χαρακτηρίστηκε παγκοσμίως πετυχημένος ή αποτυχημένος από την ώρα που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Όλοι κρίθηκαν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Γι’ αυτό λοιπόν , και αναφέρομαι στους φιλάθλους της ομάδας, δυο περιπτώσεις υπάρχουν. Πρώτη περίπτωση όσοι είναι αντίθετοι με την πρόσληψη Κετσπάγια καλό θα είναι να μην πηγαίνουν στο γήπεδο, να κάθονται σπίτι και να βρίζουν ή να λένε ότι θέλουν χωρίς τουλάχιστον να δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα. στην δεύτερη περίπτωση, και θέλω να πιστεύω ότι εκεί ανήκουμε οι περισσότεροι, όταν θα πηγαίνουμε γήπεδο να φωνάζουμε για την μεγάλη μας αγάπη. Για τον ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και να βοηθάμε να πετύχει τους στόχους του. Βρίσιμο εν χορό και αποδοκιμασίες μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Και στον προπονητή που δεν θα μπορεί να δουλέψει γιατί θα ξέρει ότι δεν τον θέλουμε αλλά και στους παίχτες διότι δεν θα έχουν την ψυχολογία να παίξουν ποδόσφαιρο. Με λίγα λόγια η ομάδα θα γίνει άνω κάτω. Και εγώ, πάω στο γήπεδο για να φωνάξω για την μεγάλη μου καψούρα. Για τον ΘΡΥΛΟ. Ούτε για τον κόκκαλη , ούτε για τον τζόλε , ούτε για κανέναν άλλο. Μόνο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ που με έχει κάνει περήφανο με όσα έχει πετύχει, που με κάνει και περπατάω με ψηλά το κεφάλι εδώ και τριάντα πέντε χρόνια για όλες τις χαρές που μου προσφέρει. Γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτά που έχει κάνει ο ΘΡΥΛΟΣ. Γι’ αυτό λοιπόν υπομονή και βοήθεια προς την ομάδα και οι κρίσεις και επικρίσεις την ώρα που πρέπει. Άλλωστε είπαμε ο ΘΡΥΛΟΣ είναι πάνω από όλους όπως και αν λέγονται.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΑ ΞΑΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΥΣ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΝΙΑΔΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΞ’ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους.Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το Site.

    Δεν ξέρω αν βλέπουν εκεί στη ΠΑΕ αυτά τα δημοσιεύματα,αλλά θέλω να τους προτείνω πως να κινηθούν φέτος.

    1)ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
    Νικοπολίδης-Πάρντο-Παναγόπουλος-Κόβατς
    Δώστε τον Παναγόπουλο δανεικό γιατί είναι ταλέντο και θα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.Εννοείται ότι πρέπει να μπει όρος,δηλαδή αν δεν του δώσουν τουλάχιστον 20 συμμετοχές,πληρώνουν κάποια εξτρά χρήματα.
    2)ΑΜΥΝΑ:
    α.Δεξιά Μπακ
    Τοροσίδης-Πάντος-Γκαλίτσιος
    Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

    β.Σέντερ Μπακ
    Ζεβλάκοβ-Α.Παπαδόπουλος-Κ.Παπαδόπουλος-(Ντράγκο?)
    Καλός ο Ντραγκουτίνοβιτς,αλλά επειδή είναι 34 χρονών καλό θα ήταν να πάρουμε κάποιον ακόμα έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες λύσεις.
    Τέτοια λύση είναι ο Ζουέλα της Ξάνθης.Έχει εμπειρία από ελληνικό πρωτάθλημα και ο Άντζας εκεί έπαιζε,οπότε γιατί όχι.
    Επίσης σκεφτείτε να δώσετε δανεικό τον Κ.Παπαδόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γ.Αριστερά Μπακ
    Ντομί-Λεονάρντο-Ρ.Μπράβο
    Δώστε όσο όσο τον Μπράβο και πάρτε τον Ματιέ της Τουλούς.Είναι παιχταράς και ζητάει 800.000 ευρώ.Δηλαδή περίπου τα μισά από όσα ζητάει ο Μπράβο.
    Και κυκλοφορούν φήμες ότι τον θέλουν μεγάλες ομάδες,οπότε βιαστείτε.

    3)ΚΕΝΤΡΟ:
    α)Αμυντικά/Κεντρικά χαφ
    Στολτίδης-Ντουντού-Γ.Παπαδόπουλος-Κατσικογιάννης
    Θέλουμε κάποια καλή μεταγραφή.Καλή λύση είναι ο Τετέι της Ρόζενμποργκ.Είναι στυλ Ντουντού,και επιλογή Νινιάδη.Τέλος είναι μόλις 23 χρονών.
    Ο Παπαδόπουλος κι ο Κατσικογιάννης είναι έτοιμοι να παίξουν στην ομάδα.Μας είχαν δείξει θετικά στοιχεία.

    β)Δεξιά Χαφ
    Γκαλέτι-Ζαϊρί-Νικλητσιώτης
    Είμαστε υπερπλήρεις και εκεί.
    Επίσης σκεφτείτε να δώσετε δανεικό τον Νικλητσιώτη.Γιατί με Γκαλέτι και Ζαϊρί δεν πρόκειται να παίξει ποτέ.

    γ)Αριστερά Χαφ
    (Λέτο?)-Λεονάρντο-Ζαιρί-Σοϊλέδης
    Οι Λεονάρντο-Ζαιρί δεν παίζουν αριστερά χάφ,αλλά μπορούν να παίξουν εκεί.
    Τώρα ο Λέτο δεν μου γεμίζει το μάτι.Με 6 μύρια μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.
    Τέτοιοι παίχτες είναι οι Μπαστός,Νενέ.
    Επίσης σκεφτείτε να δοθεί δανεικός ο Σοϊλέδης.

    δ)Επιθετικά Χαφ:
    Μπελούτσι-Όσκαρ
    Είμαστε πλήρεις και εκεί,αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπολογίζονται στο 4-4-2,εκτός κι αν παίζουμε με ρόμβο.Αν τους πουλήσετε(όχι ξεπουλήσετε) και πάρετε κάτι καλό σε αριστερό χαφ,θα ήταν πολύ καλή λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4)Επίθεση:
    Ντιόγο-Μήτρογλου-(Ντάρμπισιρ)-(Μπομπό)

    Σε περίπτωση ναυαγίου κανενός από τους αποπάνω ελέγξτε αυτή τη λίστα:
    Αλφόνσο Ρουίζ:31 συμμετοχές 18 γκολ
    Έρβιν Χόφερ:44 συμμετοχές 31 γκολ
    Σεϊντού Ντουμπιά:40 συμμετοχές 25 γκολ
    Μπάμπα:25 συμμετοχές 10 γκολ
    Μπρούνο Μενζένγκα:29 συμμετοχές 21 γκολ
    Νενέ:28 συμμετοχές 20 γκολ(25 ετών)
    Άνας Σαρμπίνι:Επίθ.Μέσος,22 ετών,28 συμ. 14 γκολ
    Πάβελ Μπρόζεκ:Επιθετικός,26 ετών,37 συμ. 23 γκολ
    Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:Επιθετικός,21 ετών,49 συμ. 21 γκολ
    Αντρέϊ Κέριτς:Επιθετικός,23 ετών,29 συμ. 15 γκολ
    Στέφαν Μαϊερχόφερ:Επιθετικός,26 ετών,44 συμ. 27 γκολ(2 μέτρα ύψος)
    Αριστίντε(Αριστείδης;) Μπανσέ:Επιθετικός,24 ετών 38 συμ. 19 γκολ
    Έρικ Γέντρικσεν:Επιθετικός,23 ετών,38 συμ. 15 γκολ
    Σαμί Αλακί:Επιθετικός,23 ετών,35 συμ. 15 γκολ
    Γιάγια Κοέλιο:Επιθετικός,23 ετών,35 συμ. 17 γκολ
    Μπόγκνταν Στάνκου:Επιθετικός,22 ετών,30 συμ. 10 γκολ
    Φλορέν Κοστέα:Επιθετικός,24 ετών,38 συμ. 17 γκολ
    Σιλβέν Έμπανκς-Μπλέϊκ:Επιθετικός,23 ετών 44 συμ. 25 γκολ
    Ρος Μακόρμακ:Επιθετικός,23 ετών,46 συμ. 24 γκολ
    Σερκάν Γιλντιρίμ:Επιθετικός,19 ετών,38 συμ. 14 γκολ
    Μπράϊαν Ρουίζ:Επιθετικός,24 ετών,48 συμ. 18 γκολ

    Επίσης σκεφτείτε να δώσετε δανεικό τον Μήτρογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

    ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ?? ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ...ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ? Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΧ... ΘΕΛΩ Ν' ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΥΤΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ...Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΑΝ ΧΑΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΟΠΑΔΟΥΣ.ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΝΙΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ.ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΙΧΕ ΣΕ 8 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 8 ΓΚΟΛ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ ΜΑΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή