Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

H ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ... ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!


H ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ... ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!

Τα είχαμε και τα ξέραμε προφορικά μας ήρθανε και γραπτά…!!
Ναι στην δημοσκόπηση αναφέρομαι αδέλφια, την 15η δημοσκόπηση-έρευνα του καθηγητή ιστορίας στο πανεπιστήμιο Πατρών κ. Παντελή Κυπριανό και του διδάκτωρ κοινωνικής ιστορίας και κοινωνιολογίας αθλητισμού στην πάντειο κ. Μανόλη Χουμαριανό! Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, ένα 50 με 55% ασχολείται ενεργά και συστηματικά με το ποδόσφαιρο σαν γενική εικόνα και ασχολία. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας λοιπόν αδέλφια είναι η λαοφιλέστερη ελληνική ομάδα, καθώς προηγείται κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του δεύτερου ΠΟΑ!!! Αυτό βέβαια το ξέρουμε, εδώ και χρόνια η κυριαρχία αυτή έχει γεννηθεί και συνεχίζει να διατηρείται με το πέρασμα των χρόνων! Έτσι λοιπόν στους 11.262.000 κατοίκους στην Ελλάδα, σε ένα ποσοστό 39% είναι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, το 30% οπαδοί του ΠΟΑ, το 15% οπαδοί της ΑΕΚ, το 11% οπαδοί του ΜΠΑΟΚ και το 5% οπαδοί του Άρη. Βέβαια εδώ τα νούμερα δίνουν την δική τους ερμηνεία και οφείλουμε να τα σεβαστούμε και αυτά αλλά και όλη την έρευνα στο σύνολο της, αλλά είναι σίγουρο ότι οι αριθμοί έχουν αυξηθεί κατά πολύ, αν κρίνουμε στην έρευνα που χρονολογείται το 2004! ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας αριθμούσε 2.000.000 κόσμο! Χωρίς να συνυπολογίζονται οι ομογενείς και σίγουρα τα χωριά της περιφέρειας αλλά και το υπόλοιπο της αττικής, και φυσικά μιλάμε και για εκείνους που ασχολούνται ενεργά με την ομάδα και το ποδόσφαιρο κατά κύριο μέρος! Δηλαδή αν συνυπολογίσουμε στο σύνολο τους οπαδούς κάθε ομάδας και κυρίως του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας γιατί ποσώς μας ενδιαφέρει για τους άλλους, μιλάμε στην καλύτερη περίπτωση για διπλάσιο νούμερο για να μην πούμε και παραπάνω!! Παντού υπάρχουν οπαδοί που είτε λόγω απόστασης είτε λόγω υποχρεώσεων δεν ασχολούνται με την ομάδα ενεργά, αλλά δεν παύουν να είναι και αυτοί οπαδοί και μάλιστα πολύ ένθερμοι και διψασμένοι και αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας που θα επισκεφτεί κάποιο χωριό η κάποια ξένη χώρα με ομογενείς!! Έχουμε κοκκινίσει όλη την γη αδέλφια!!! Και απλά με κάθε τέτοια έρευνα θα αποτυπώνεται και θα επισφραγίζεται η κυριαρχία μας και σε αυτό το κομμάτι!!!
ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ’ΑΦΗΣΩ!!!!

ΥΓ: Το θέμα αυτό μην περιμένετε να το δείτε να δημοσιεύεται η να φιγουράρει σε τίποτα εξώφυλλα…δεν πουλάει και δεν συμφέρει…!
Άλλωστε ακόμα οι επιστήμονες της πληροφόρησης ασχολούνται με το παλικάρι με το ξανθό φράχτη στο κεφάλι που έριξε τα τσιμέντα…στο Ελ.Βενιζέλος…και γέμισε με 3.000 μπάζα το αεροδρόμιο….!!!!
Ο πειραιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου