Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Επιτέλους! Φτάνει ο καιρός που θα αρχίσει να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον αφού σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας, οπότε θα μαθαίνουμε νέα από προπονητικό κέντρο και έτσι θα μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Άλλωστε για εμάς τους Ολυμπιακούς ο ενάμισης μήνας που πέρασε ήταν ένα μαρτύριο από την στιγμή που η ομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αν λάβουμε δε υπόψη ότι μέχρι τα Ευρωπαϊκά ματς έχουμε άλλο τόσο, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι έστω και η προετοιμασία της ομάδας θα είναι για μας κάτι ενδιαφέρον.
Όλα βαίνουν καλώς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Η περσινή υπερπλήρης ομάδα θα συνεχίσει ακάθεκτη και φέτος μιας και ευτυχώς για όλους μας δεν είχαμε απώλειες ούτε με ποδοσφαιριστές που αποδεσμεύτηκαν αλλά ούτε και με ποδοσφαιριστές που σταμάτησαν την ενεργό δράση. Έτσι απερίσπαστος ο προπονητής θα ξεκινήσει την δουλειά του με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς έχοντας όλους παρόντες. Τι καλύτερο για έναν προπονητή καινούριο να έχει όλα τα προβλήματά του λυμένα. Έτσι λοιπόν έχοντας όλα τα εργαλεία στα χέρια του θα μπορεί να καταστρώσει τα σχέδια του και να ασχοληθεί μονάχα με το πώς και που θα τα χρησιμοποιήσει.
Βέβαια ο πρόεδρος επειδή ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος με την ομάδα αποφάσισε να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο, και προσπαθεί να αποκτήσει μερικούς ποδοσφαιριστές. Και επειδή η απραξία είναι ένα κακό φαινόμενο, σκέφτηκε να βάλει και όλους εμάς τους φιλάθλους της ομάδας σε μια διαδικασία τόνωσης νεύρων και μη χαλάρωσης. Για να είμαστε και εμείς έτοιμοι για τις υποχρεώσεις μας όταν αυτές ξεκινήσουν. Οι ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει ο πρόεδρος είναι ο Λέτο , ο Ντάρμπισιρ, ο Ντραγκουντίνοβιτς και ο Μπομπό. Καμία από τις περιπτώσεις δεν είναι αλλά και δεν ήταν ποτέ δύσκολες. Τι κι αν οι προσπάθειες και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Για τους παραπάνω λόγους που ανέφερα, ο ίδιος, τις κάνει να φαντάζουν δύσκολες. Είπαμε η χαλάρωση κάνει κακό. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός έχει καταντήσει το μεγαλύτερο κανάλι που εκπέμπει στην Ελλάδα και μάλιστα με παγκόσμια εμβέλεια. Αυτός ο τίτλος του ανήκει δικαιωματικά, αφού έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του τέσσερις υπερπαραγωγές. Τέσσερις σαπουνόπερες που αντίστοιχες τους δεν υπάρχουν σε κανένα κανάλι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μία από Τουρκία , μία από Ισπανία και δύο από Αγγλία. Ίντριγκες, πάθη, δολοπλοκίες και ανατροπές συνθέτουν το παζλ αυτών και έτσι τις κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες για το ‘’τηλεοπτικό κοινό’’ με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να έχει φτάσει στα ύψη. Βεβαίως οι ‘’τηλεκριτικοί’’ με τη σειρά τους βρήκαν αρκετή δουλεία με το σχολιασμό των καθημερινών επεισοδίων. Όμορφα πράγματα, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Είδατε πόσο εύκολο είναι ένας άνθρωπος να βρει ασχολία σε τόσους πολλούς; Γιατί η αχαριστία είναι το χειρότερο από τα ελαττώματα του ανθρώπου. Φανταστείτε να γίνει η Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τι έχουν να δουν τα μάτια μας.
Η ομάδα όπως προανέφερα είναι υπερπλήρης αλλά για να γίνει η πολύ μεγάλη υπέρβαση χρειάζεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ακούγεται ότι οι υποψήφιοι επενδυτές για τον Ολυμπιακό είναι πολλοί και πιθανών όσοι συζητήσουν με τον πρόεδρο να θέσουν και κάποιους όρους για την είσοδό τους στην ομάδα, γιατί κανείς δεν δίνει τσάμπα τα λεφτά του ,πόσο δε, όταν θα τα διαχειρίζεται άλλος. Επίσης είναι βέβαιο ότι και ο πρόεδρος θα θέσει κάποιους όρους σε όλους αυτούς.
Και έρχομαι να κάνω την εξής ερώτηση. Αν, για τον οποιοδήποτε λόγο που δεν το εύχομαι, δεν ευδοκιμήσει η συνεργασία με κανέναν επενδυτή, η ομάδα θα μείνει με το περσινό υπερπλήρες ρόστερ της;

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ:

    - ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ(ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ) ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

    - ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΦ,ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΞΙΑΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΤΙΟΓΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ.ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. koitaxte magkes nomizv otan perneis prvtathlhma apo ton ianouario prepei na arxiseis apo ekeino to xroniko shmeio na kaneis ton programmatismo sou.egv den blepv kanenan programmatismo xerv oti o proedros tha kanei to kathhkon toy alla kai palei vriskomaste sta persina.den diafvnv oti o OLYMPIAKOS exei etoimh omada alla perimename vs tvra kati perissotero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή