Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΓΟΥΜΕ .. Η ΜΗΜΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .. ?




Έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουνίου αδέλφια και μεταγραφικά δεν κουνιέται φύλλο, στην κυριολεξία! αν εξαιρέσουμε Παρντό και Ζαϊρί, οι οποίοι δεν ήταν και οι πιο δύσκολοι στόχοι, καθώς ο ένας (Παρντό) ήξερε από τον Γενάρη που θα παίζει και ο άλλος (Ζαϊρί) με ένα τηλέφωνο κατέβηκε και υπέγραψε! Αποκεί και πέρα συζητήσεις επί συζητήσεων και αποτέλεσμα μηδέν!! Εγώ αυτό βλέπω, από’τι φαίνεται χαλάει και του Μπομπό!! Φάγαμε σχεδόν 1 μήνα για να καταλήξουμε στο ότι τελικά δεν μπορούμε να τον πάρουμε…!! Ήθελα να ήξερα στις συναντήσεις τόσο καιρό τι λέγανε? Εγώ ξέρω ότι όταν θέλεις κάτι, ότι και αν είναι αυτό πας κοιτάς, συζητάς και αν δεις ότι σε παίρνει χτυπάς! Δεν σπαταλάς χρόνο χωρίς να ξέρεις κιόλας τι περιμένεις…!δεν ξέρω νομίζω ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν λέω δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα ειδικά στην σημερινή εποχή η αγορά ενός παίκτη, αλλά δεν γίνεται όμως και η κάθε υπόθεση να κρατάει και 1 μήνα!! Πάμε και μπλέκουμε με τον κάθε μάνατζερ είτε λέγεται Ζάχαβι είτε Φίχερ που και αυτοί κοιτάνε το δικό τους κομμάτι και νομίζουμε ότι κάνουμε και δουλειά! Που είναι ο κύριος Φίχερ που διαδίδει τόσο καιρό στα ράδια και στις εφημερίδες ότι ο παίκτης είναι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?? Μήπως, λέω μήπως είχε και καμιά συνάντηση με τον κύριο Αντωνίου…? Λοιπόν εδώ υπάρχει θέμα δεν ξέρω ποίος δουλεύει ποιόν, η τούρκοι εμάς? εμείς αυτούς? οι μάνατζερ όλους? πάντως κάποιος δουλεύει κάποιον και αυτό γιατί πολύ απλά δεν θέλω να πιστέψω ότι τόσοι άνθρωποι ,οι οποίοι είναι η δουλειά τους αυτή και μιλώ για το τίμ των μεταγραφών δεν μπορούν να κλείσουν ένα παίκτη!! Έμπειροι είναι, οικονομολόγοι είναι διαβασμένοι είναι και όμως παρατηρείται ερασιτεχνισμός! Από τέλη Απριλίου γίνονταν προγραμματισμός…τουλάχιστο
ν αυτό διαβάζαμε, τελικά φτάσαμε μέσα Ιουνίου και παλεύουμε να κλείσουμε έναν παίκτη!! και θα δούμε τελικά και αν θα τα καταφέρουμε..! και το θέμα είναι ότι στην ουσία εκκρεμούν και άλλες 2 μεταγραφές! Λέτο και Ντάρμπισιρ!! Διαβάζουμε 2 εβδομάδες για το περιβόητο ραντεβού με τους Άγγλους το οποίο καθημερινά θα γινότανε και ακόμα δεν έχει γίνει…και βγαίνει ο πρωταθλητής και λέει από Ιούλιο το θέμα Λέτο!!!! δηλαδή και αν κάτι δεν πάει καλά…θα ψάχνουμε τον Αύγουστο για αντικαταστάτη?? χλομό… το βλέπω…!το ίδιο και με Ντάρμπισιρ είχαμε την αβάντα του Μπομπό και δεν μας ένοιαζε και πολύ, τώρα που παίζει και να χαθεί ο Μπομπό ψάχνουμε την φόρμουλα να κρατήσουμε τον Ντάρμπισιρ!! Οι Άγγλοι ωστόσο μας έχουν πάρει χαμπάρι και παίζουν…άλλοι αυτοί πάλι…κάνουν χαβαλέ και πετάνε τα νούμερα λες και είναι καραμέλες 5 ο ένας 6 ο άλλος!! όπα ρε Αγγλάκια που ζητάτε τα άντερα σας για παίκτες που δεν υπολογίζετε!! Αλλά το θέμα δεν είναι τι κάνουν αυτοί οι μπαγλαμάδες είναι τι κάνουμε εμείς και αν μπορούμε τελικά να κάνουμε τα κουμάντα μας να κλείσουμε παίκτες που θέλουμε!! Εγώ πάντως τα έχω και λίγο με τον πρόεδρο, ρε πρόεδρε είσαι επιστήμονας και κορυφαίος επιχειρηματίας έχεις δεν ξέρω κγώ πόσες εταιρίες έχεις μιλήσει με τον καλύτερο κόσμο, πρωθυπουργούς, προέδρους, διπλωμάτες ξέρεις λοιπόν ότι άμα σηκώσεις εσύ το τηλέφωνο ο παίκτης είναι την άλλη μέρα στο αεροδρόμιο!!! ε κάντο ρε πρόεδρε!! τι τους αφήνεις έτσι? αφού βλέπεις ότι ο παίκτης, ο οποιοσδήποτε θέλει την τσίτα του για να πάει σε μια ομάδα! ποίος θα πάει να κλείσει τον Μπομπό ρε πρόεδρε? Ο Δημήτρης ο Θεοθωρίδης?? χωρίς να έχω κάτι με το παιδί έτσι? Εδώ κοτζάμ Πέρεθ της Ρεάλ πήγε μόνος του στον Κακά τι θές αγόριμου?? τόσα? έλα!! πήρε τα Αγγλάκια της Μάτζεστερ πόσα θέλετε κύριοι για τον Ρονάλντο? τόσα πάρτα!! και τελειώσαμε, ούτε ξανά ραντεβού ούτε τίποτα, ούτε από εβδομάδα θα τα πουν και αυτά που ακούμε εδώ!! Αν έχουμε σκοπό βέβαια να κάνουμε μεταγραφές, αν όχι βγες και πες μάγκες είμαστε για 2 παίκτες μόνο, Ντραγκουντίνοβιτς και κάποιο σέντερ φόρ και οκ!! δεν μπορώ να χτυπήσω ούτε Λέτο ούτε Ντάρμπισιρ!! Να ξέρουμε και εμείς τι να περιμένουμε και φυσικά να μην διαβάζουμε και ότι του έρθει του κάθε δημοσιογράφου, γιατί εγώ ειλικρινά είμαι καθημερινώς αναγνώστης αλλά πλέον έχω ξενερώσει, διαβάζω όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο για ραντεβού και για λαβράκια…!!και στο τέλος μηδέν εις το πηλίκων!! Πρόεδρε κάποιοι αποκεί μέσα δεν είναι ικανοί όχι να πάρουν παίκτη… ούτε να διώξουν…τρανό παράδειγμα ο Μπράβο τον έχουμε στείλει διακοπές τζάμπα και με ένα ωραίο συμβόλαιο και πάμε να κλείσουμε τον Μπομπό και μετράμε πέντε πάνω πέντε κάτω!! Δες τα όλα κάνε τον απολογισμό σου κοίτα τα τι και πώς πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ΧΤΥΠΑ!!!!

Η ποίο σύντομη μεταγραφή για μία ακόμα χρονιά ήμασταν εμείς ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, που τρέξαμε για την ανανέωση των καρτών διαρκείας!! και πολύ γουστάρουμε για αυτό…και αυτή η μεταγραφή είναι η μόνη που δεν θέλει διαπραγματευτές ούτε ραντεβού…και το σημαντικότερο…δεν πρόκειται να χαλάσει ΠΟΤΕ!!!!
Ο Πειραιώτης

2 σχόλια: