Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

O ! Ο ! Ο ! - Ε ! Ε ! Ε ! - ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΤΕ !!!

O ! Ο ! Ο ! - Ε ! Ε ! Ε ! - ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΤΕ !!!
Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2009 17:34 www.xaros7.gr



xarostis7Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση , και στο πολύ χαλαρό πήρε την νίκη για μια ακόμα φορά απέναντι στον αιώνιο πελάτη του στο πόλο !!
Με πρώτο σκόρερ του τον Χατζηθεοδωρου, που κώλυσε τρία τεμάχια στα βαζελακια που δεν χρειάστηκαν μπρατσακια !!
Η ομάδα μας κέρδισε στην έδρα μας με 8 - 5 πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια . Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ όπως πάντα είχε τον λαό μας στο πλευρό του , αλλά δεν έκανε και την εμφάνιση που θέλαμε !!
Δεν ξέρω τι γίνετε φέτος με την ομάδα , και κάνει κακές εμφανίσεις ?? Ας σοβαρευτούν γιατί σε λίγο αρχίζει η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ !!!
Και πάμε να τα πούμε όπως τα λέμε εμείς τώρα !!! << Έτσι ΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ στο πόλο βαζελίνες μου >> Άντε σας πετάμε που και που τίποτα << Σαμπρέλες και μπρατσακια >> Κατά τα άλλα δεν έχουμε σχέση με εσάς σε τίποτα !!!
Εχτές ούτε μπρατσακια σάς ρίξαμε, ούτε τίποτα άλλο !! Μονο φωνή και παλμό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού !! Εγώ άργησα κατά 5 λεπτά να έρθω , και από έξω κατάλαβα ότι γίνετε κόλαση, με την καλή της ενοια ώμος !!
Στα δυο τελευταία ματς θα αναφερθώ που δεν έγινε από εμάς το παραμικρό, ασχέτως που εσείς στις 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του 2008 στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ είχατε κάνει αίσχη ! Και κατά την διάρκεια και στην λήξει , που ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ μπήκατε μέσα και την παίσατε στους παίκτες μας και στο τεχνικό τιμ μας ! ΩΡΑΊΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕ ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΕΥΓΕ !!!!
Παρόλα αυτά εμείς δείξαμε για άλλη μια φορά την ανωτερότητα μας << ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΝΤΕΛΏΣ >> ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΉΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ << ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ >> ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΜΕ !!!
Έτσι και χτες ήμασταν ΚΥΡΙΟΙ και είδαμε την ομάδα μας στο πολύ χαλαρό να σας ξεπατώνει πάλι !! ΚΑΙ Ο ! Ο ! Ο ! - Ε ! Ε ! Ε ! - ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ !!!!
www.xaros7.gr

1 σχόλιο:

  1. SGA RE MAGA EMEIS TOULAXISTO PAME POLO XWRIS NA PAIRNOUME TITLOUS.EMEIS PAME PANTOU PODOSFAIRO,BASKET GYNAIKWN KAI ANDRWN,VOLLEY GYNAIKWN AKI ANDRWN,POLO,PING PONG PANTOU.
    DEN EIMASTE YPALLHLOI.

    DEN EISTE OAPDOI EISTE EGLHMATIES,YPLLHLOI ME PROEDRIKES ELEFTHERIES.

    O MIXALIS KATW AOPLOS kai ESEIS ME MAXAIRIA KAI GRAFETE YPALLHLOI GIA KOteS KAI GIA XERIA.

    O-O-O E-E-E DEN THA MAS FTASETE YPALLHLOI POTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή